Arama sonuçları: *

• Users: Fab4l
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Öneri bu saatten sonra rn 8 pro alınır mı??

arkadaşlar biliyorsunuz redmi note 8 pro şuan ortalama 5800 tl ve malum fiyatlar arttığı için 5800 TL'ye redmi note 8 pro gibi iyi bir işlemcili telefon bulmak zor (ikinci el ve yurtdışı hariç) size sorum redmi note 8 pro bu saatten sonra alınır mı?? 5800 tl bütçem var (dahada büyütemem sanırım) ve...
  2. F

Öneri M33 5g mü real me 8 mi?

Arkadaşlar öncellikle merhaba bir telefon istiyorum 1 aydır araştırıyorum ve bu iki telefon arasında kaldım genellikle mobile legends veya wild rift oynarım günün yarısını oyun yarısını instagram,YouTube gibi platformlarda takılırım hangi telefonu almam gerekiyor oyunlarda beni üzmesini istemiyorum.
  3. F

Öneri Real me 8 mi redmi note 11mi?

Arkadaşlar abim ve ben yeni telefon alacağız ama ikisi arasında kaldık abim çok kamera, az oyun için kullanacak Ben ise az kamera çok oyun oynayacağım ikisi arasında kaldık redmi note 11mi real me 8 mi?
  4. F

Öneri rn 8 promu rn 9 promu?

İkisi arasında kaldım, birinde mediatek işlemci birinde snapdragon var. (Lütfen fanboylar gelmesin) Hangi telefonu almalıyım. Oyun çok oynarım (clash royale,pubg,clash of clans) arada sırada sosyal medyaya girerim telefonun ısınmamasını ve şarjın az bitmesini istiyorum hangisini almalıyım...
  5. F

Öneri Acil telefon önerisi mağazanın önündeyim

Arkadaşlar 4-5 bin arası telefon almak istiyorum genellikle oyun oynayacağım (clash royale,clash of clans,mobile legends) pubg oynamam büyük ihtimalle jiroskop sıkıntı değil telefonun ısınmamasını istiyorum sarjının çabuk gitmemesini istiyorum aklımda bir kaç tane var aklımda sizde önerirseniz...
Geri