Arama sonuçları: *

1. shreddedarif

Termal macun önerisi ve ufak bir soru

sistemi alalı 2 yıl falan oluyor macunu mecburen sürücez de pc boşta iken işlemci değerleri cpu kullanımı saçma bir şekilde %100 oluyor ve fan sesi aşırı geliyor kasadan bir macun öneriniz varsa alırım bir de bu problem neden kaynaklanır işi bilen arkadaşlar cevap verirse yardımcı olursa çok...
  2. shreddedarif

AMD AYARLARI İÇİN YARDIM EDER MİSİNİZ

hocam dün amd driver yükledim fps değerleri bir miktar daha iyi oldu daha akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorum ama görüntü baya kötü oluyor göz bozar cinsten özellikle fifa da baya rahatsız ediyor yardım ayarlar nasıl olmalıdır ?
  3. shreddedarif

apk dizi film exxen netflix

apk dizi film exxen netflix gibi içerikleri izlemek için ücretsiz güvenilir bir uygulama var mıdır bildiginiz
  4. shreddedarif

GOD OF WAR SATAN VAR MI?

God of War almak istiyorum da single player bi oyun için o kadar para vermek istemiyorum oyunu oynamış bitirmiş olan varsa alabilirim boş steam hesabı epic hesabı vs satmak isteyen varsa mesaj atabilr. ya da ucuz yollu oyun nerden alabilirim bilen ve yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
  5. shreddedarif

ESKİ PES SERİLERİNİ ÖRN 2018 2019 2020 BUNLARI NASIL İNDİRİRİM?

Arkadaşlar eski pes serilerini indirmek isityorum güvenilir olarak nerden indirebilirim yardımcı olabilecek var mı olursa çok sevinirim iyi akşamlar.
  6. shreddedarif

BİR KULAKLIK HAKKINDA SORUM VAR REDMİ BUDS 5 PRO

REDMİ BUDS 5 PRO KULLANAN OLDU MU ACABA NASIL BİR ÜRÜN 2K FİYATA ALNIR MI?
  7. shreddedarif

max 2500 liraya bluetooth kulaklık önerisi

arkadaşlar max 2500 tl kulaklık önerileriniz var mı kulak içi olmasını istiyorum kullandıgınız ürünler varsa daha çok yardımcı olur
  8. shreddedarif

EPİC GAMES ADLI DOSYADAKİ UE_5.1 DOSYASI

BU DOSYAYI BİLGİSYARIMDAN SİLMEM BANA Bİ PROBLEM ÇIKARIR MI EPİC GAMES ADLI KLASÖRÜN İÇİNDE BULUNAN Bİ KLASÖR ORTLAMA 40GB BANDINDA VE SİSTEMDE YER AÇMAM GEREKİYOR
  9. shreddedarif

WARZONE SES PROBLEMİ

Warzone da oyun içinde saçma sapan bir savaş müziği geliyor onun yüzünden adamların sesini duyamıyorum nasıl kapanır bu
  10. shreddedarif

WARZONE OYNAYAN VAR MI BİR SORUM OLUCAK DA ?

WARZONE DA OYUN İÇİNDE AŞIRI DERECE ABARTI BİR MÜZİK VAR BAZEN GAZA FALAN GELİYOR OYUN HERHALDE BUNU KAPATMA ŞANSIMIZ YOK MU O MÜZİK YÜZÜNDEN SES KASAMIYORUM ?
  11. shreddedarif

lol etkinlik görevi yapan var mı ?

bu görevi bir türlü yapamadım görev hakkında bilgisi olan ya da bu görevi yapmış olan birisi var mı ?
  12. shreddedarif

League Of Legends LP erimesi

arkadaşlar iyi akşamlar lolde dia 4 1LP hesap şu an lp eriyip 0 oldugunda plata mı atıyor bilgisi olan var mı?
  13. shreddedarif

Fi̇fa 23 Ulti̇mate Team Coins Alamiyorum

FİFA DA FİFA POİNTS ALMAK İSTİYORUM SATIN ALMA TUŞUNA BASTIGIMDA STEAME YÖNLENDİRİYOR AMA EKRANA BİŞEY GELMİYOR SEBEBİ NEDİR?
  14. shreddedarif

STEAM İNDİRİMLERİ 16 MART YAZIYORDU DAHA GELMEDİ

STEAM İNDİRİMLERİ NE ZAMAN GELİYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
  15. shreddedarif

KULAKLIK ÖNERİSİ FPS OYUNLARI İÇİN

MAX 750 800 LİRAYA KADAR KULAKLIK ÖNERİLERİNİZ VAR MI ?
  16. shreddedarif

STEAM İNDİRİM TARİHLERİ

Steamde fifa23 almak istiyorum ama şu an 700 lira civarı indirim tarihi falan var mı indirime girer mi?
  17. shreddedarif

steam bakiyemi kartıma alabilir miyim

iyi günler herkese yıllar önce steam hesabımda 50 60 tane cs kasa vardı bunları satıp steam bakiyesine dönüştürücem bu parayı banka heasbıma alabilir miyim bilgisi olan var mı ?
  18. shreddedarif

herkese iyi günler epic games indirme hakkında sorum var.

arkadaşlar epic games de gta v indiriyorum kuzenim de steamden indiriyor onun indirme hızı benimkinden düşük dün gece aynı saatte indirmeye başladık şu an saat 13:08 ve benim indirmem %40 o oyunu indirdi epic games de böyle bir problem mi var o steam üzerinden indiriyor.
  19. shreddedarif

Merhaba Windows 11 güncelleştir ve kapat sorunu çözemiyorum

Sistemi kapatırken güncelleştir ve kapat tahmini 4dk yazıyor hem yeniden başlatma kısmında hem kapatma kısmında 4.5 kez denedim ikisini de hala aynı hatayı alıyorum sorun nedir acaba iyi günler.
  20. shreddedarif

Dell G2422HS Monitörden Ses Gelmiyor

Monitörlerde hoparlör oldugunu duydum galiba benim monitördümde de var ses çıkışı bölümünde DELL 2422HS olarak gösteriyor ama açamıyorum bir türlü nasıl açıldıgı hakkında bilgisi olan var mı
Geri