Arama sonuçları: *

• Users: Eiogo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

bütçe 70-80 k arası pc toplama yardım edin

arkadaşlar bana pc lazım 70-80k arası öneriniz var mı // nvidia dışında ekran kartı istemiyorum.
  2. E

yeşil lazer önerisi olan var mı

arkadaşlar eğlencesine yeşil lazer arıyorum da sizin bildiğiniz bu güçlü falan dediğiniz lazer varsa atabilir misiniz
  3. E

Çözüldü✓ sahibinden pc alınır mı masaüstü

gençler bu güvenilir mi veya bi sorunu var mıdır ona göre alıcamda çok uygun geldi https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-12900k-rtx-3090-suprimx-ddr5-render-yayin-oyun-sifir-urun-1143785935/detay
  4. E

toplama pc önerin bütçe önemsiz

valo gibi rekabetçi gta gibi grafik oyunlarını kesintisiz yüksek fpsde oynatacak rgb bir masaüstü arıyorum bütçe max 100 bin tl ama az olursada olur :) (önerilerinizi bekliyorum)
  5. E

Yardım 70k Gaming Laptop Öneri̇si̇

gaming latop öneri
  6. E

Sistem tavsiyesi verir misiniz ?

Arkadaşlar 70k bütçem var en iyi masaüstü pcyi önerir misiniz rica etsem (Az buz biraz bilgim var)
  7. E

Arkadaşlar 3090 lı sisteme monitör önerir misiniz?

Arkadaşlar 3090 lı sisteme monitör önerir misiniz? Minimum 240-280hz ve 7k altında olursa sevinirim inçde 24 üstü olursa iyi olur.
  8. E

Masaüstü pcyi free dos alsam bedava win 10 pro kurabilir miyim?

Arkadaşlar nasıl windows 10 kurarım )free dos pcye)? Windows 11 almak istemiyorum. Usb kaç gb olmalı?
  9. E

70 bin tl bütçem var sistemde yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadașlar. Evganın rtx 3090 ı ile bir sistem kurmayı düșünüyorum. İșlemci önerebilir misiniz? Ve Psu kaç w olmalı ve hangi kasayı almalıyım ve hangi monitor ?
Geri