Arama sonuçları: *

1. MasterKing-25

ASUS TUF RTX 3060 ekran kartının sıcaklığı 73 derece olması normal mi?

Merhaba. 2022'nin ilk aylarında aldığım ASUS TUF RTX 3060 v2 ekran kartında şu aralar 73 derece olduğunu gözlemliyorum Afterburner ile baktığımda bu değerler normal değil gibi geliyor bana ilk aldığım vakitlerde en fazla 63-64 derece olurdu ne olursa olsun termal macun mu yenilemeliyim? Yoksa bu...
  2. MasterKing-25

Yardım Gen5 PSU RTX 3060 sistemle uyumlu mu?

Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım High Power 850w Gen5 PSU benim yine aşağıda belirttiğim sistemime uygun mudur? İleriye dönük olması açısından bu tarz bir PSU tercih etmek istiyorum fakat şuandaki sistemim ile uyumlu mu bilemiyorum eğer uygunsa bu güç kaynağını alacağım. PSU linki...
  3. MasterKing-25

Dark Guardian'ın üst tarafına 280'lik sıvı soğutma sığar mı?

Selamlar. Her yerde üste 240'lık sıvı soğutmanın üste sığdığından bahsedilmiş Dark Guardian Pro Mesh için fakat 280'likler için birşeyden bahsedilmemiş bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  4. MasterKing-25

CyberPunk 2077'nin resmi videosundaki güldüren çeviri yanlışlığı

Bu videoyu hep merak ediyordum birde Türkçe olarak altyazılı olarak açtım ve ne göreyim Idris Elba'nın 'game is fixed' sözünü 'oyun şikeli' olarak çevirmişler... :D Buradan kendinizde görebilirsiniz:
  5. MasterKing-25

Kingston taşınabilir SSD okuma/yazma hızı düşük

Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım Kingston taşınabilir SSD'yi aldım ve USB portuna bağladım okuma ve yazma hızlara saniyede maksimum 400 MB'yi görüyor, geçenlerde Teknobiyotik'in videosundaki kişi saniyede 1 GB yazma hızlarını gördüğünü belirtmiş. Benim de aklıma takıldı acaba Type-C...
  6. MasterKing-25

3DMark Port Royal testinde overclock sonrası sonuç nasıl?

Merhaba. 3D mark port royal testi yaptım ekran kartı overclock sonrası ve sorunsuz geçti testten fakat oyunlarda bir türlü +185 Core clock +1150 Memory clock seviyelerinde veya ona yakın değerlerde sorunsuz test yapamadım bunun sebebi ne olabilir? Ekran kartı olarak ASUS TUF RTX 3060 V2 model...
  7. MasterKing-25

Kingston XSX1000'de Type A var mı?

Merhaba. Kingston XSX1000 SXS1000/1000G'de Type-A mevcut mu? Bir videoda içinden dönüştürücü çıkıyor demiş bir inceleme kanalı ama emin olmak için sorayım dedim.
  8. MasterKing-25

Kingston KC3000 M.2 1 TB SSD 1899 TL

Kendim bir tane aldım ve sizlerinde dilerseniz almanız için konuyu açmak istedim. Ürün Linki
  9. MasterKing-25

Windows Defender koruma geçmişi nasıl silinir?

Merhaba. Klasik olarak ''C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History'' konumunu içeren yöntemi denemek istiyorum Window Defender'ın koruma geçmişini silmek için fakat erişim reddedildi uyarısı geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  10. MasterKing-25

Corsair M.2 SSD'nin okuma ve yazma hızları çok düşük

Merhaba. Corsair MP600 Core XT model bir M.2 SSD aldım bundan 2 ay kadar önce garantiye yolladığımda bir sorunu olmadığı söylendi fakat aşağıda da gördüğünüz üzere okuma/yazma hızları aşırı düşük. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  11. MasterKing-25

Arctic Freezer 34 e-Sports Duo ile fanlar uyumlu mudur?

Başlıkta söylediğim işlemciye sahibim fakat tek fanı şu anda anlam veremediğim bir şekilde ses çıkartmaya başladı. Ben de fırsattan istifade bu işlemcimin iki fanını da değiştirmek istiyorum. Acaba aşağıdaki linkte bulunan fanlar Arctic Freezer 34 e-Sports Duo modeline uygun mudur...
  12. MasterKing-25

Yeni Aldığım Anakart M.2 SSD'yi Görmüyor

Merhaba. Gigabyte B550M DSH3 anakart aldım fakat elimdeki Crucial P1 M.2 SSD'yi görmüyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  13. MasterKing-25

Corsair Ramleri 16 GB'den 32 GB'ye çıkarınca CL değeri 'düşük' olmuyor

Selamlar, Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 ramler vardı bende bunu 32 GB olarak değiştirdim (8x4 olarak) fakat 8x2 yani 16 GB'yken CL18'den CL15'e alabiliyordum ve sorunsuz kullanabiliyordum fakat 8x4 yani 32 GB ram şeklinde tüm slotlar doluyken CL15'i bırakın CL17'ye bile alamıyorum. Bu...
  14. MasterKing-25

Ryzen 5600 ile yaptığım Prime95 test sonucu nasıl?

Merhaba. 10 dakika civarında Small FFTs testi yaptım Prime95 kullanarak yakın zamanda aldığım Ryzen 5600 için sizce sonuçlar nasıl? Kasa olarak Dark Guardian Pro Mesh ve işlemci fanı olarak da Arctic Freezer DUO eSports kullandım sanırım bunu da belirtmemde fayda var.
  15. MasterKing-25

Ryzen 5600 4.65 GHz Overclock Sonuçları İyi Mi?

Selamlar, geçtiğimiz günlerde Ryzen 5600 aldım ve BIOS'tan 4.65 Ghz'ye ayarladım 1.28 voltage ile şimdi ise Cinebench'ten bir test yaptım ve aşağıdaki görüntüde göreceğiniz gibi 11772 pts aldım. Sizce bu sonuçlar iyi mi? Son olarak belirteyim en fazla sıcaklık olarak 70 derece oldu işlemcim...
  16. MasterKing-25

Tray İşlemci Nasıl Kargolanıyor?

Selamlar, yarın Ryzen 5600'ü DFS Bilgisayar üzerinden almak istiyorum ama tray işlemci olduğundan nasıl bir kargo ile göndereceklerini bilmiyorum. Eğer bu konuda tecrübesi olan varsa söyleyebilir mi?
  17. MasterKing-25

Witcher 3 düşük GPU kullanımı

Merhaba. Ryzen 3600XT işlemciye ve RTX 3060 (12 GB) ekran kartına sahibim aşağıda da gördüğünüz gibi ekran kullanımı %76'da seyrediyor hatta bazen %50'lere geriliyor. Bu sorun birde bende mi var onu öğrenmek istemiştim? Ayrıca bu ekran görüntüsünde oyunun ayarları son ayarlarda RT dahil FPS bu...
  18. MasterKing-25

YouTube ile ilgili 'kimliğinizi doğrulayın' hatası

Selamlar. YouTube Studio'ya giriş yaptığım da başlıkta belirttiğim gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Hatanın görüntüsü bu şekilde telefondan doğrulama yaptım onu belirteyim 'doğrulamanın diğer yolları' seçeneğini kullanarak fakat halen aynı hatayı alıyorum sıklıkla. Bu sorunu/hata...
  19. MasterKing-25

Windows 11'de Simgler Düzgün Görünmüyor

Merhaba. Windows 11 kullanıyorum ve az önce farkettim ki bazı simgeler ve yazılar görünmüyor. Bu konuda yardım eder misiniz? Örnek görsel:
  20. MasterKing-25

Ekran Kartı Overclock Hakkında Bir Soru

Merhaba. Elimde ASUS TUF RTX 3060 12 GB (LHR) model bir ekran kartı var bu ekran kartına overclock denedim ve Furmark 4 saate yakın bir süre teste tuttum herhangi bir sorun olmadı fakat Witcher 3 veya bir başka oyunda denediğimde oyun hata vs. vermeden kapanıyor, masaüstüne atıyor. Bunun sebebi...
Geri