Arama sonuçları: *

• Users: the RFA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Selamlar RTX 4070 Super’li bi sistem toplamayı düşünüyorum bi bakarmısınız

Şuan sahip olduğum bileşenler: MSI B450M Mortar Anakart 16x2 Corsair Vengance RGB RS DDR4 3200mhz ram Adata XPG 512GB M2 SSD XİGMATEK Tauro M Plus 600w 80Bronze DeepCool kule tipi soğutucu modeli tam hatırlamıyorum tek fanlı4x bakır borulu Rampage Spectra kasa 1x egzoz fan 4xAigo Fan (2x tepe...
  2. T

Arkadaslar bi bakabilirmisiniz

Arkadaslar geçenlerde bi soğutucu aldım kule tipi DeepCool AG400 neyse değiştirdim AG400 ü taktım sonra ekrana göruntu gelmedı ramlerden birini çıkardım duzeldi ikincisini takınca göruntu gelmıyordu neyse stock fana geri döndum tekli olan ram de çalısmıyor hangısını takarsam takym görüntü...
  3. T

Soğutucu Değiştim Ekrana Görüntü gelmiyor yardım lütfen

Herkese iyi forumlar arkadaslar öncelikle sistemimi söylim ; MSI B450M MORTAR ANAKART - RYZEN 5 3500x - RX 5500XT - DDR4 CORSAİR VENGANCE 8GB DUAL KİT RAM - CORSAİR M2 SSD - 5x AİGO FAN - XİGMATEK TAURO M PLUS 600W sistem bu sekilde arkadaslar sımdı buna amd stok fanı cıkartıp forumda öneri...
  4. T

Kuletipi İşlemci Soğutucu Tavsiyesi Yardım

Selamlar arkadaslar MSI B450M Mortar Anakart Ryzen 5 3500x işlemcim var kule tipi soğutucu almak istiyorum şuan stock fan mevcut ilerde işlemci yükseltebilirim Oyun oynuyorum çift monitörüm var genelde arkada youtube twitch vs acık oluyor bide bu aralar kafama takıldı almak ıstıyorum soğutucu :D...
  5. T

AMD İşlemci İçin Soğutucu Tavsiye

Selamlar arkadaslar MSI B450M Mortar Anakart Ryzen 5 3500x işlemcim var kule tipi soğutucu almak istiyorum şuan stock fan mevcut ilerde işlemci yükseltebilirim Oyun oynuyorum çift monitörüm var genelde arkada youtube twitch vs acık oluyor bide bu aralar kafama takıldı almak ıstıyorum soğutucu :D...
Geri