Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayar tek gamepadi 2 ayrı gamepad olarak görüyor nasıl düzelir?

Bugün DS4 Windows programını yükledim. Bu program yüklüyken taktığım kolu 2 ayrı kol olarak görüyor, kol çakma DualShock 4 DS4Windows'u silince sorun yok ama o yüklüyken hem PS4 kolu hem Xbox kolu diye 2 ayrı kol olarak gorûyor ve böyleyken hiçbir oyun oynanmıyor bastığım her tuşu 2 kez...
  2. E

Game pass 159 TL gözüküyor

Game pass 6 TL ye düştü ama bende halen 159 TL gözüküyor neden olabilir.
  3. E

MIUI 14 e geçmeli miyim(redmi note 10 pro)

Yaklaşık 1 sene önce aldığım Redmi Note 10 Pro telefonuma telefonun ilk güncellemesi dışında hiç MIUI güncellemesi yapmadım sizce artik MIUI 14'e geçmeli miyim şu anki optimizasyonu şarja olan etkisi nedir kullanıcı deneyimlerinizi telefonu da dikkate alarak öğrenmek istiyorum.
  4. E

Matepad 11.5 kaç saatte şarj olur

Matepad 11.5 siparişi verdim ancak 0 dan 100 e şarj olması 3 saatten fazla sürüyor normal midir?
  5. E

Tv Box Önerir misiniz

Tv box almak istiyorum smart tv icin inat tv falan yükleyip kullanıcam pek bilgim yok 1000 lirayi aşmıyacak tv box lar önerir misiniz bide bunlarda normal kanallarda oluyor mu
  6. E

OBP sadece ilk mezun senesinde mi kırılır

Bu sene yks ye 3. Girişim oldu ve bu zamana kadar hiçbir bölüme yerleşmedim bazıları tarafından senin ilk mezun senen değil o yüzden tercih yapıp yerleşirsen seneye obp kırılmaz bi yere yaz git beğenmessen bırakırsın diye öneriler alıyorum bu doğru mudur ilk mezun senesi haricinde yerleşsek bile...
  7. E

EA Fifa 22 açılmıyor

Kendime ait olmayan internette bulunan herkese acik rastgele steam hesaplarından birinden fifa 22 yükledim ancak oyunu başlattığımda EA play açılıyor ve EA Hesabımda fifa 22 bulunmadığı icin oyun açılmıyor bunun bi çözümü var mıdır.
  8. E

2021 tyt altın karma 10 lu denemesi için yorum

2021 in altin karma 10 lu denemesi var elimde bugün okyanus denemesini cözdüm ve şu ana kadardi çözdüğüm en zor denemeydi 65 net geldi burdan onceden veya şuan çözüp netini hatirlayan varsa yazabilir mi karşılaştırmak istiyorum bende mi sorun var yoksa gercekten zor bi denememiydi.
  9. E

Yardım Pes 2021 de 91 Derece Oluyor?

1 aylik Acer nitro 5 an515-45 model rtx3060 ekran karti amd ryzen 5 5600h iclemcili laptobumda pes 2021 aciyorum 15dk icinde 91 derece oluyo normal mi
  10. E

Laptobun icinden gelen ses

Acer nitro 5 model laptop cs de normalde 400fps alıyodum, şimdi 200 e düştü gözüküyor ve sürekli drop giriyor. 200 yaziyor ama 200 değil 30 fps nin bile altinda gibi sürekli kasıyor ve laptobun icinden zırrr diye sesler geliyor, laptop yeni fanlarinda bi sıkıntı yoktu yeni boyle oldu sorun nedir...
  11. E

Acer nitro 5 satistan kaldirildi

Hepsiburada da ryzen5 5600h islemcili rtx 3060 ekran kartli acer nitro 5 an515-45 model numarali laptop satistan kaldirilmis bugun sebebi ney olabilir sizce ürünle ilgili bi sikınti mı cikmistir yoksa baska bi sebepten midir?
  12. E

Benchmark test sonucum nasıl

Bi kac gun once acer nitro 5 model laptop aldim benchmark testlerini yaptigimda ise boyle bir sonucla karsilastim grafik kismina ve oyun kismina cok dusuk bi sonuc verdi bunun sebebi neydir laptopta rtx 3060 ekran karti ryzen 5 5600h işlemci var neden boyle bi sonuc verdi nasi duzeltebilirim...
  13. E

Bu furmark degerleri normal mi asiri isindi 5 dakika da

Rtx 3060 ryzen 5 5600h var beyler 5dk da 80 dereceyi gordu normal mi napmam lazim
  14. E

Cs go full ayarlar 88 derece normal mi

Beyler dün acer nitro 5 laptop aldim 3060 ekran karti ryzen 5 5600h islemcisi var ve cs go ya girdim 8i dereceleri goruyo full ayarda ve fanlar nerdeyse full calisiyo normal gibi durmuyo bu pek bilmiyorum sicaklik degerleri nasil olmali ama cs go sistemi bu kadar zorlamamaliydi bence napmaliyim
  15. E

Driverleri en iyi nerden yükliyebilirim

Acer nitro 5 aldim wibdows 10 kurdum ekran kartinin falan guncelleme tarihine baktim 2022 gosteriyodu gunceldir doye driver yuklemesi yapmadim ama bugun benchmarktan test yaptigimda test sonuclari cok kotu geldi driverlerle alakali mi diye nvidianin ditesinden 3060 in guncel driverini yukledim...
  16. E

Windows kurulumu sirasibda wifi gozukmuyor sadece ethermet gozukuyor

Freedos acer marka laptop aldim ve wifi kurulumunu yaparken internete bağlanmiyor wifi gozukmuyor sadece ethernet baglantisi gozukuyor internetsiz kurdum şimdi de wifi ağı yok beyler napicam
  17. E

Windows iso dosyasinin kullanım zaman sınırı var mı

Freedos laptop aldim bilgisayar elime 4 5 gun sonra ulasicak beyler windows 10 iso dosyasi yuklu flash belleğin kullanım süresi varmidir şimdi yükleyip 4 5 gün sonra yeni bilgisayara takıp kursam sorun cikar mi
  18. E

Asus tuf gaming alicam beyler spgutma sorunu yasar miyim

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507rc-hn047-amd-ryzen-7-6800h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050-144-hzfreedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000019NA9Y?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Laptop bu tam butceme uygun acikcasi ddr5 olmasida kalbimi caldi tam istedigim gibi...
  19. E

İntel i7 11. Nesil 11390H mı amd ryzen 7 4800H

Beyler intel i7 işlemcili lenovoyle asus amd ryzen 7 işlemcili 2 laptop arasinda kaldim geri kalan özellikleri nerdeyse ayni yardimci olur musunuz...
  20. E

15 20bin bandında Laptop onerisi

Beyler selamün aleyküm 15 20 bin bandında güzel bi gaming laptop öneriniz var mı deneyimlerinizi de yazarsaniz iyi olur şimdiden eyvallah.
Geri