Arama sonuçları: *

• Users: Furkanada
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furkanada

250 TL'ye Ne Klavye ALMALIYIM SİZCE ?

250 TL param var iyi işikli sağlam bir klavyem olsun istiyorum ne önerirsiniz 2 el 0 fark etmez
  2. Furkanada

BU TELEFON NE KADAR EDER

Poco X3 NFC telefonum var 128 GP hafıza 6 gp Ram +2 sanal ram ile 8 oluyor satmayı düşünüyorum kusursuz cizik dahi yok yurt dışı artık bir değişim olsun istiyorum sizce ne ile takasa gireyim kaç para eder vs detayli bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler 🙏
  3. Furkanada

Gamepower Saber RGB Alinir mi?

Merhaba öncelikle Gampower saber rgp mekanik klavye Alacağım ikinci el 285 TL ye önerir misiniz kutusu var il dışından Alicam 250 280 TL arası bütçe var Not: arada bazı tuşlar tutukluluk yapıyormuş arkadaş öyle söyledi Bı sorun olur mu benim için almalı mıyım rgb ve mekanik hiç klavyem...
  4. Furkanada

HANGİ EKRAN KARTI DAHA İYİ

asus r9 270 2gb. Mi gtx 1050 ti mi bende şuan olan Asus r9 270 2gp 256 bit Arkadaşlar keşke 1050 ti alsaydın falan diyorlar sizce hata mı ettim çok fps oynuyor mu arasında
  5. Furkanada

Ryzen 3 1300x İle Asus Prime A320M-F Uyumlu Mu?

Asus prime A320M-F anakart İşlemci ryzen 3 1300x. Uyumlu mu Bios güncellemesi falan filan ister mi
  6. Furkanada

i5 3. nesil kasaya GTX 1050 Ti Olur mu?

Merhaba lütfen yardımcı olun 400 watt power var kasamda i5 3 nesil 8GB ram 1600 mhz GTX 150 ti ekran kartı kaldırır mı bı sorun olur mu power yeter mi ona göre bu ekran kartını alıcam lütfen yardımcı olun 🙏🖤 Bu arada 1.900 TL ye Alicam ekran kartını GTX 150 ti 4gb
Geri