Arama sonuçları: *

1. zihnebendar

Yardım Xiaomi 17 VS Xiaomi 15T Pro

Arkadaşlar 15T Pro almayı düşünüyorum fakat 28'inde de xiaomi 17 serisi duyurulacak, 17 serisinde düz 17 ile yakın fiyatta olacak gibi duruyor düşüncelerinizi bekliyorum.
  2. zihnebendar

Yardım Sakalı sıfır yapan makine önerisi

Dostlar mesleğim dolayısıyla her gün jiletle sakal traşı olmak durumundayım daha pratik olması için bir traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  3. zihnebendar

İş telefonu önerisi - uygun fiyat

Merhaba arkadaşlar iş için telefon almam gerekiyor, uygun fiyatlı öneriler bekliyorum
  4. zihnebendar

Bilgisayarda FPS Drop Problemi

Bilgisayarı 5 ay önce alındı. Bilgisayar özellikleri; AMD Ryzen 5 7500f - RX 7700 XT, Corsair vengeance 2x16 5600mhz ram, 1TB MLD M600 Depolama Oyunlarda fps drop yaşıyorum. Alt tab yaptığımda bu sorun bir saniyeliğine çözülüyor ve sonrasında tekrardan devam ediyor. Yardım lazım.
  5. zihnebendar

Yardım Acil Kulaklık/Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar Klavye ya da Kulaklık alacağım eğer ki uygun güzel bir şeyler olursa ikisini de alırım. Oyuna yönelik bir kulaklık almak istiyorum, rainbow six siege, battlefield 6 ve farklı shooter oyunlar da oynadığım için ses kasmak benim için önemli. İndirimde olan iyi önerilerinizi...
  6. zihnebendar

❌İndirim Bitti! Ücretsiz! Vodafone günlük 7 GB

Bugüne özel her kullanıcıya günlük 7 gb. Yanımda uygulaması hikâyeler kısmında mevcuttur.
  7. zihnebendar

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder sizce?

Bileşenler: İşlemci: Intel i3-9100F (4C/4T, 3.6–4.2GHz) Anakart: MSI H310M PRO-VD PLUS Ekran Kartı: RX 570 8GB Armor RAM: 16 GB ADATA XPG DDR4 3200MHz (2x8GB) Depolama: 1TB HDD X power series plsu 80 plus 500w. Düzenli olarak termal macun değişimi ve tozunu aldım bakımlarını yaptım
  8. zihnebendar

Format sonrası internet yok.

Bilgisayara format attım. Kasanın arka kısmında kabloyu bağladım ve ethernet ışığı yanmıyor Ağ bağdağtırıcısı da yok aygıt yöneticisinde. Uğraştım ama çözemiyorum internet yok şuanda. Anakartım b650m-r sitesinden lan chipset driveri kurdum başlattım en son uyku modunda olabilirsiniz, bağlı kablo...
  9. zihnebendar

Yeni Alınan Sistemde Yapılması Gerekenler

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım. Yarın kullanmaya başlayacağım donanım içeriğini alta ekliyorum geldiğinde hangi ayarları ve neler yapmalıyım? Ayrıca konu yeni bilgisayar alan ve ne yapmasını gerekmesini bilmeyen arkadaşlar için de rehber niteliğinde olacağından yardımcı olursanız...
  10. zihnebendar

İnceHesap Kargo/ Yeni Hazır Sistem alanlar

Yakın zamanda hazır sistem alanlar kaç gündür bekliyorsunuz ya da ne zaman sipariş verdiniz ve kaç günde teslim edildi?
  11. zihnebendar

Gamepower Heatsync ARGB LCD Ekran Kartı Tutucu

https://www.incehesap.com/gamepower-heatsync-fiyati-79164/ Bu ürünü nasıl takıyoruz bulamadım ve nasıl gpu cpu sıcaklıklarını gösteriyor anlayamadım. Ayrıca değer mi 1000tl ?
  12. zihnebendar

Yardım Ajazz AK820 Pro 3 Gift Switch vs MCHOSE G98 Pro Hangisini Almalıyım?

Ajazz AK820 Pro 3 Gift Switch vs MCHOSE G98 Pro arasında kaldım hangisini almalıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/721850/ajazz-ak820-pro-gri-gift-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  13. zihnebendar

Ajazz AK820 Pro 3 Gift Switch vs MCHOSE G98 Pro

Ajazz AK820 Pro 3 Gift Switch vs MCHOSE G98 Pro arasında kaldım hangisini almalıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/721850/ajazz-ak820-pro-gri-gift-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  14. zihnebendar

Asus RA05 TUF Gaming K3 D/RD Aura ALINIR MI?

Asus RA05 TUF Gaming K3 D/RD Aura Sync Red Switch RGB Bu klavyeyi almayı düşünüyorum, sizden görüşler bekliyorum.
  15. zihnebendar

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın bilgilerini aşağıda paylaşıyorum ayrıca ilana yazdığım şekilde yazacağım. Ne kadara satmalıyım 7000tl teklif yapan da var fakat 10000'e ilan açmıştım. Modern oyunlarda orta seviyede performans ve ev/office işleri için kullanılabilir. Bileşenler: İşlemci: Intel...
  16. zihnebendar

İki hazır sistem arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

İLK SİSTEM İKİNCİ SİSTEM. Merhaba arkadaşlar şuanda son iki sistem arasında kaldım fiyatları da aynı. Sadece ekran kartı değil işlemcisi vb. tüm parçaları incelerseniz sevinirim. Oynadığım oyunlar için şöyle söyleyebilirim, Escape from Tarkov, Rainbow Six Siexe, Bir çok AAA Hikayeli oyun...
  17. zihnebendar

Bu sistem alınır mı? 2. El nelere dikkat etmeliyim

Merhaba arkadaşlar bu sistemi ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Sistem az kullanılmış hangi testleri istemeliyim. Sistemin fiyatı 60.000₺. Bu fiyat bandında bu sistem kadar iyi performans verecek önerilere de açığım. AAA Oyunlar, Adobe programları ve yayın için kullanacağım.
  18. zihnebendar

60.000₺ İki sistem arasında kaldım. Hazır / Temiz Toplama.

İlk sistemimiz bu arkadaşlar. Hazır bir sistem sıfır alınacak. Bu da ikinci sistem yine hazır fakat 1 yıldır çok az kullanılmış bir sistem. İki sistem de bana şuanda aynı fiyata geliyor önerilerinizi ve açıklamalarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. 60.000 Bütçem var üstüne asla...
Geri