Arama sonuçları: *

• Users: GravityGG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GravityGG

Yeni sistemde eski ekran kartını görmüyor

Selamlar arkadaşlar. 7500f b650m sistemim var. Ekran kartımı yükseltmek için sattım 4070ti alıcam ama alana kadar eski ekran kartını kullanayım dedim. HD4650 1gb vardı kenarda ama takıyorum vga ışığı yanıyor anakartta görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım.
  2. GravityGG

Çözüldü✓ Bios update sonrası sürekli biosa atıyor

İyi günler herkese. Asus Tuf B760m d4 anakartıma uzun zaman sonra bios update yapmak istedim. Usb içine update doslayarını attım bios güncelledim sonrasında bilgisayarı her açtığımda UEFİ Bios Utility ekranına geliyor. Windows sildim yükledim düzelmedi. Win11 kurdum düzelmedi. Farklı bi m2 ssd...
  3. GravityGG

Bilgisayarım sürekli donuyor.

Selamlar herkese yaklaşık 3 aydır parça parça topladığım sistemi ilk defa çalıştırdım ve sürekli donuyor. - i5 11400f sıfır alındı -msi b560m-e sıfır alındı. -zoko 600w sıfır alındı. -patriot 500gb m2 ssd sıfır alındı. -msi rx580 eski kasamdan kalma. -dragos 2x8 3200 ram eski kasadan kalma...
  4. GravityGG

Ekran kartı tavsiyesi

Selamlar herkese yeni sistem topluyorum ekran kartım yok tavsiyelerinizi bekliyorum. 12400f işlemci Asus tuf b760m plus d4 anakart 2x8 corsair lpx 3200mhz ram 700w cooler master psu corsair 4000d airflow kasa 1tb nv2 kingston m2 ssd thermalright phantom spirit 120 soğutucu thermalright contact...
  5. GravityGG

5900x ısınıyor ne yapmalıyız.

Selamlar herkese,yakın bir arkadaşımın bir sorunu var bilgisi olanlardan yardım rica ediyoruz. İşlemci : ryzen 9 5900X Anakart : Msi Mpg x570 gaming plus ram : corsair vengeance 2x16 3600Mhz Psu : Evga 750w ssd : WD SN850 1tb Ekran kartı : 1660ti asus tuf Soğutucu : noctua nh-u12s redux Kasa...
  6. GravityGG

Micro atx anakart hangisi

Agalarım bunların ikisi de Micro atx olarak satılıyor. Arkadaşım için mATX uyumlu kasa aldım daha dolu gözüksün diye ama sağdaki anakarta sahibiz kasanın içinde kayboluyor çok boş duruyor. 6 vidalı olanlarda var bazı anakartlar 8 vidalı neye göre fark ediyor bunlar.
  7. GravityGG

Nasıl iyileştirmeler yapılabilir.

Selamlar herkese bir sistem toplamayı düşünüyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum. Genelde csgo.apex legends ve mmorpg oyunlar oynuyorum ve monitörüm FHD(1080p) (RGB merakım felan yok mümkünse rgb olmasın) İşlemci: ryzen 5 5600 sıfır alıcam(3700tl) Anakart: Gigabyte B550M düşünüyorum sıfır...
  8. GravityGG

Çözüldü✓ i7 2600k ve hd 7950 için ram ve ssd önerisi

Selam herkese. Uzun zamandır kullanmadığım bir sistemim var ve ayağa kaldırmak istiyorum. Nasıl iyileştirmeler yapılabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. İşlemci: i7 2600K. Soğutucu: Xigmatek Scylla 240. Anakart: ASUS P8P67 Deluxe. Ekran kartı: Sapphire HD7950 3GB. RAM: 2 tane DDR3 4 GB. PSU...
  9. GravityGG

Çözüldü✓ Ekran kartı kırmızı ışık yanıyor

arkadaşlar sabahtan beri ekran kartının güç girişinde kırmızı ışık yanıp sönüyor, ne yapmalıyım.
  10. GravityGG

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ramlere değiyor pc mavi ekran veriyor sürekli

Selamlar herkese bir sıkıntım var sizlere danışmak istiyorum. Yeni kasa aldım cooler master mb511. Kasayı değiştikten sonra sıvı soğutma ramlere çarpıyor. Kasayı aldığıma da,sıvı soğutmayı aldığıma da bin pişman oldum. Sıvı soğutma msi coreliquid p240 radyatörden pompalı, ramler corsair...
  11. GravityGG

Çözüldü✓ Bilgisayarı temizledim ramlerden birini görmüyor

Bugun bilgisayarın termal macunu felan yeniledim temizledim bi guzel fakat açmaya çalıştığımda açılmadı dram arızası verdi bi ton uğraş sonucu açtm bu sefer de 2/4 takılı olmasına rağmen 8 gb göryor ramleri
  12. GravityGG

X470 anakart internet sorunu

Herkese kolaylıklar dilerim. Msi x470 Gaming pro carbon Anakartım var. Format atıp temiz kurulum yapmak istedim fakat internete bağlanmıyor. Lan girişine baktım ışıklar yanıp sönüyor ama internet yok. Bios update yaptım son sürüme, msi sitesinden driver indirdim ama onuda kurdum mu kuramadım mı...
  13. GravityGG

Sistemim Ne Kadar Eder ?

İhtiyacım olduğu için sistemimi satmayı düşünüyorum fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Hepsinin kutusu ve faturası duruyor ama garantileri bitti. İşlemci Ryzen 5 2500X Ekran Kartı Galax 1060 6gb exoc Ram XPG Spectrix D41 2x8 3000Mhz Anakart Msı B450M-a pro max 240 gb adata sata ssd...
Geri