Arama sonuçları: *

1. servetros01

Discord Nitro Classic İptal Edemiyorum

discord nitro aldım ancak aboneliğin google tarafından işleniyor diyor boost fln yapamıyorum nasıl iptal edicem
  2. servetros01

Sistem FPS Değerleri

İ3 7100 8 GB ddr4 RAM Asus RX 570 GB gddr5 256 bit ekran kartı Asus z170p anakart 1 tb hdd 240gb ssd 256 GB ssd 550 Watt Psu Arkadaşlar Bu Sistem İle Aşağıdaki Oyunları Oynayacağım Herhangi Bir Darboğaz Olurmu Bide Kaç FPS Verir valorant , csgo , rust , gta 5 , arma 3
  3. servetros01

Bu Sistem Alınır mı ?

İ3 7100 8 GB ddr4 RAM Asus RX 570 GB gddr5 256 bit ekran kartı Asus z170p anakart 1 tb hdd 240gb ssd 256 GB ssd 550 Watt psu 6000 TL ye alınır mı?
  4. servetros01

CSGO Açılırken Kapanıyor

Csgo açılırken siyah ekran gelip geri kapanıyor 1688368931 https://drive.google.com/file/d/16-GvHrL3Wbvw7eATEyPuu9KGc-aDGIZo/view?usp=sharing
  5. servetros01

W10 Yapılan Değişiklikler Geri Alınıyor

PC Uptade Yaparken elektrik gitti geldi. Tekrar açmaya çalıştığımda ise siyah ekranda yapılan değişiklikler geri alınıyor yazıyo ardından PC kapanıp açılıyor ve aynı yazı geliyor sürekli böyle
  6. servetros01

PC mouse Görmüyor Acil Yardım

Dün PC yi Sıfırladım Ancak Sıfırladıktan Sonra mouse Okumadı. Ayrıca USB Driver Yüklenmedi Diyor. USB de mouse Harici her şey Çalışıyor Ama mouse Çalışmıyor. Nasıl Yapabilirim
  7. servetros01

Kaleci Eldiveni Önerisi

Arkadaşlar Max 600 TL Bütçe Var. Sağlam Kaleci Eldiveni önerir misiniz?. Yaş 17 Lig : Ankara U18-B
  8. servetros01

Q8300 PC Ye 250 W Yetermi

Q8300 İşlemci GT 1030 Ekran Kartı 4 GB Ram 480 GB SSD Kaç Watt PSU Gerekli Şuan elimde 250 w PSU Var yetermi sizce
  9. servetros01

PSU Diğer Parçalara Zarar Verirmi ?

Arkadaşlar Akşam PC Açacağım Sırada PSU Dan Duman Çıktı ve Yanık Kokusu Geldi. Ancak PC Nin Power Tuşuna Basınca PS Çalışıyor. Elimi Çekince Geri Kapanıyor. Şimdi Yeni PSU Aldım Diğer Parçalar Zarar Görmüşmüdür
  10. servetros01

Kızla Konuşulacak Konular

Önceden Açtığım Konulardaki Kızla Sonunda DM Üzerinden Tanışma Şansım Oldu. Ancak Kızın 1 Yaş Büyük Olması Hemde Yeni Tanışma Olduğu İçin Pek Konuşacak Sağlam Konu Bulamıyorum. Sizin Bildiğiniz Kızın İlgisini Çekecek Güzel Konular Var mı ?
  11. servetros01

8K Yayıncı PC Önerisi

Kasım - Aralık Gibi PC Toplayacağım Amacım Ufak Tefek Yayın Yapmak. Oynayacağım Oyunlar ; GTA 5 , CS-GO , Ready Or Not , Rocket League Vb. Not : GT 1030 Ekran Kartı Var Elimde
  12. servetros01

2000 TL İşlemci + Anakart Önerisi

Sistemin Diğer Parçaları Hazır Sadece İşlemci + Anakart + Ram İhtiyacım Var. Max Bütçe : 2500 TL
  13. servetros01

Hayatınızı Değiştiren O Kişi

Geçmiş Konularımda Bahsettiğim Bir Kız Vardı. Delicesine Aşık Olmuştum. Kız Yüzünden Gerek Uyuyamadım. Yemek Yiyemedim. Yeri Geldi Ağladım. Ancak Son 2 Güne Kadar Umudum Vardı Kızla Tanışmak İçin Ancak O Da Kalmadı.Sebebi İse Kızın 9 Aylık Devam Eden İyi Bir İlişkisi Olması. Benim İçin Kötü Bir...
  14. servetros01

PC de Sorun Var Acil

Az Önce PC Çalışırken Aniden Duraksamaya Başladı Kasa İçindeki Fanlar Durdu Tekrar Çalıştı Şimdi İse Kasa Açılmıyor.Ve Yanık Kokusu Var. Birde Anakartın Neresine Tornavida Deydirsem Kasa Çalışıyor ve Kapanıyor
  15. servetros01

Hoşlandığın Kız İçin Elinden Hiçbirşey Gelmemesi

Hoşlandığım Kız İçin Elimden Bişey Gelmiyor. Kızın Okuduğu Okuldan Hangi Sınıfta Olduğuna Evinin Adresine Kadar Herşeyi Bilsemde Elimden Bişey Gelmiyor. Tanışmak Amaçlı İnstagram DM Yazdım Ancak Görüldü Bile Atmıyor. Böyle Oldukçada İçim Acıyor Ne Yapabilirim Not : Unut Demeyin Unutamıyorum...
  16. servetros01

Hoşlandığım Kız Sebebiyle Göğüs Ağrısı

Dün Konu Açmıştım Kızı Unutmam Gerek Diye Ancak Yakın Bir Arkadaşım Sayesinde Kızla Tanışma Fırsatım Oldu. Ancak Kızdan Hoşlanmaya Başladığımdan Beri Göğsümde Ağrı Gibi Bişey Var Sanki Göğsümde Bişey Kalmış Gibi Ayrıca Geceleri 3 4 Defa Kabus Görerek Uyanıyorum Kız Yüzünden Sebebi nedir ?
  17. servetros01

Hoşlandığım Kızı Unutmam Gerek

1 Hafta Önce Sosyal Medyada Bir Kıza Aşık Oldum ya da Hoşlandım Diyelim. Birkaç Araştırma Sonucu Kızla Aynı İlçede Yaşadığımızı 1 2 Yıl Önce Aynı Spor Kulübünde Olduğumuzu Öğrendim. Ancak Kızla Uzaktan Veya Yakından Tanışmam Pek Mümkün Gözükmüyor İnstagram DM falan Cevap Vermiyor. Yakın...
Geri