Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında bi sistem toplamak veya hazır varsa almak istiyorum ama kafamın karışık olduğu bazı şeyler var fikirlerinize açığım öncelikle ddr5 ve ddr4 arasında kaldım iyi bir ddr4 sistem toplamak mı daha mantıklı bu fiyatlara yoksa ddr5 mi pek bilgim yok lütfen beni...
Merhaba arkadaşlar 4070 süper veya 4070 ti süperli parça parça PC toplamak istiyorum sebepleri ise taksitlerin aşırı fark alması hazır sistemlerde mümkünse parça parça tavsiye alabilriim ayrıca parça tavsiye ederken örnek veriyorum palit şu fiyat ama Asus çok daha verimli olur derseniz fiyatta...
5700 xt pulse ekran kartımı upgradelemeyi düşünüyorum 33.5 k ya Asus tuf 7900 XT mi tavsiye edersiniz 4070 Super mi fiyatlara bakınca f/p olarak 7900 düşünüyorum ama+ ve - leriyle sizlerden fikir almak isterim
2-4k arasında alınabilir mantıklı kaliteli olarak klavye önerilerine açığım şu an k 70 mk2 corsair kullanıyorum gerçekten çok memnunum 5. senem eşime klavye arıyorum uzun zamandır klavye arayışında olmadığım için pek hakim değilim ne öneririsiniz