Arama sonuçları: *

• Users: GLobaL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GLobaL

Yardım RTX 3060 Ti Fan Hızı ve Sıcaklık

Merhabalar. ASUS DUAL RTX 3060 Ti O.C ekran kartım bulunmakta. İşlemcim ise R5 5600X Sorunum ise şöyle; Yük altındayken (Insurgency SandStorm Ultra Ayarlar) MSI Afterburner ile baktığımda fan hızım %79 'da çalışıyor ve 2050 - 2100 rpm arasında fanlar dönüyor. Sıcaklık hep 64 - 66 arasında gidip...
  2. GLobaL

Yardım Asus Optimal Mode/AMD PBS Nedir? Açılmalı Mı?

Merhaba Ryzen 5 5600x ve cıooler master 240mm sıvı soğutmam var. Bu Asus optimal mode nedir. Bi normal var bi de Optimal. (Bu ayar işlemci mhz değerini mi sabitliyor yoksa kullanılmayınca (sistem boşta kalınca) işlemcinin mhzlerini yine düşürüyor mu? Yani sistemi hiç kullanmazsam benim işlemci...
  3. GLobaL

CPU Fan 2300-2500 RPM

Cooler Master Liquid 240mm sıvı soğutma var. Ne zaman biosa girsem CPU FAN 2300 2492 RPM arasında dolaşıyor. CHA2 fan ise 800 900 rpmlerde. Bu CPU Fan neye göre 2500 rpm yapıyor merak ediyorum. Ses yapmıyor sadece gözüme çarptı.
  4. GLobaL

Yardım Asus Dual RTX 3060 Ti O.C GPU Saat Frekansı Sorunu?

Merhabalar. Asus Dual RTX 3060 Ti ekran kartım var. Asusun sitesine baktığımda GPU frekansı 1740 yazıyor fakat oyunlarda 1950 lere kadar çıkıyor. 180 200 watt çekiyor. Sıcaklıgı 65i geçmiyor. O. C da yapmadım. Fakat shadow play gibi ekran görüntüsü alma gibi şeyleri kapadım. Sadece pcyi...
  5. GLobaL

Yardım RTX 3060 TI BIOS Modu

ASUS DUAL RTX 3060 TI ekran kartım var. quief yada silent bios bide oc bios performans biosu varmış. Ben bunu nereden görebilirim.Ve nasıl değiştirebilirim.
  6. GLobaL

RTX 3060 Ti - AMD Ryzen 5 5600x 1 Saniyelik FPS Drop

Merhabalar, COD Modern Warfare 2 oynadığım zaman sahne başlangıcında 1 saniyelik fps drop gibi bir şey yaşıyorum. Takılıyor. Full ultra ayarlarda 1080p oynuyorum. %98 99 gpu kullanımı, %30 45 arası cpu kullanımı oluyor. Monitorüm 75 hz eski bir dell monitor nvidia dlss kalite modunda oynuyorum...
  7. GLobaL

Sıvı Soğutma Ve Termal Macun Önerisi

Termal macun olarak bunu: https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-maker-nano-partikullu-termal-macun-r2.html Sıvı soğutma olarak bunu: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html Kullandığım Kasa...
  8. GLobaL

Black friday indirimlerinde macunlar ve sıvı soğutma indirime girer mi?

Merhabalar, daha yeni Asus dual rtx 3060 ti oc ile amd ryzen 5 5600x pc topladım. Fakat işlemci boşta 50 55 derece (stok fan). Tahminimce vatan bilgisayardakiler kötü yada hiç termal macun sıkmadılar. Birden 37den 60a çıkıyor (steamde oyun indirdikten sonra doğrulanıyor kısmında) Şimdi black...
  9. GLobaL

Yardım DNS İle ISP Ne Yaptığımı Görebilir Mi?

Merhabalar, ipv4 dns yerlerime 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptım, pcyi ve gpon-modemi kapatıp açtım (1 dk bekledim). Şimdi tüm sitelere vpnsiz girebiliyorum. Sorum şu, Ben Türk Telekom Fiber kullanıyorum. Acaba girdiğim siteleri şuan Türk Telekom görür mü? Eğer görüyorsa üstüne vpn ile gireceğim sanırım.
  10. GLobaL

AMD Ryzen™7 5800X 3D Mi Normal 5800X Mi?

Merhabalar, ben AMD Ryzen 7 Almak İstiyorum Oyun İçin. Fakat Aklıma Bir Şey Takıldı? Sizce Hangisini Almalıyım Ve Aralarında GHz Farkı Var? GHz Önemli Değil Mi Acaba? AMD Ryzen™7 5800X 3D Soket AM4 3.4GHz 96MB 105W 7nm İşlemci AMD Ryzen™7 5800X Soket AM4 3.8GHz 32MB 105W 7nm İşlemci Ve 3D...
Geri