Arama sonuçları: *

• Users: Queks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Queks

Windows 11 işletim sistemine nasıl geçerim

windows 11 nasıl kurarım win 10 kullanıyorum ve bana hiç güncelleme için bir şey gelmedi nasıl yaparım
  2. Queks

Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ? ( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )
  3. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

Selamlar sıfır iphone 15 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir ( 14 pro ,plus ve 15 pro, plus düşündüm ama sıfır bulamadım o yüzden onları alamıyorum )
  4. Queks

Iphone mu samsung mu ?

elimde iphone 11 var ve değiştirmeyi düşünüyorum aklımda iphone ve samsung modelleri var kararsızım tavsiyeleriniz nelerdir yazarsanız sevinirim
  5. Queks

Discorda nasıl girebilirim

discorda vpnsiz ve tarayıcız nasıl giriş yapabilirim ( türk telekom internet kullanıyorum dns ayarlarından yapmayı çalıştık olmadı )
  6. Queks

Bilgisayara virus bulaştı nasıl çözebilirim

çok büyük bir virus değil discord ve steamden steam linki atıyor başka bir zararını görmedim henüz bunu format atmadan nasıl çözebilirim
  7. Queks

Üçüncü ekran yansıması olmuyor

selamlar üç ekran kullanmak istiyorum kasamda iki adet HDMI girişi mevcut ve bir adette DP girişi mevcut ana ekranımı dp girişinde kullanıyorum ikinci ekranımı HDIM bağladım üçüncü de diğer HDMI girişine bağladım ama üçüncü ekranı yansıtmadı çözümü nedir acaba
  8. Queks

Büyük el için kablosuz mouse

herkese merhabalar elim büyük olduğu için elime oturacak mouse arıyorum tercihim kablosuz olması var mıdır öneriniz acaba
  9. Queks

Playstation 5 alınır mı ?

https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-cd-edition-oyun-konsolu-2-ps5-kol-ps5-fifa-25-fc-25-oyunu_1582405 sizce bu fiyata iyi midir yoksa başka bulur muyum
  10. Queks

Tavsiyeniz nedir alınır mı

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CS3W1DMF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu fiyata alınır mı yoksa daha iyisi alınır mı
  11. Queks

F/P tv 65 inch veya 75 inch önerisi

arkadaşlar bayadır bir araştırma yapıyorum ama çok fazla anlamadığım için emin olamıyorum bildiğiniz fiyat performans ürün var mıdır ? 65 ve 75 inch tarzı bakıyorum
  12. Queks

mikrofon kalitesi iyi kullaklık önerisi

1k 1.5k arası bakıyorum tavsiye kulaklık var mıdır
  13. Queks

4k televizyon arıyorum

4k tv arıyorum 165 veya üstü bakıyorum ( büyük ekran istiyorum ) var mıdır tavsiyeleriniz
  14. Queks

türktelekom kullanıyorum kablosuz bağlantım kopup duruyor

Evde ki telefonların belli bir süre sonra bağlantısı kopup duruyor. Modem reset atıyorum üstünden 10 - 15 dk sonra yine aynısı oluyor. Sebebi nedir acaba ( telefonların bağlantısı gittikten sonra bilgisayarda bağlantı sorunu olmuyor )
  15. Queks

bu fiyatı vermeye değer mi ?

MSI 27" G27C4X CURVED 1500R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 250HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING Şu an 7.060 tl alınır mı yoksa daha iyisi bulunur mu
  16. Queks

film indirebileceğim yer

flash beleke film indirmek istiyorum da nerden indirebilirim
  17. Queks

bios üzerinden windowsu açıyorum

merhabalar bende m2 ssd var m2 ssd windows üzerinden kurulu ben bunu bios üzerinden kendim girip açmak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzelte bilirim
  18. Queks

Kablolu Kablosuz kulaklık tavsiyesi

önceliğim kablosuz ama kabloluya da razıyım fps oyun için genelde kullanabileceğim kulaklık önerirseniz eğer sevinirim 700 - 800 arası bütçe
  19. Queks

Masaüstü resmim aniden siyah olur

Masaüstün de ki duvar kağıdım aniden siyah dönüyor reset atınca düzeliyor napmam gerek
  20. Queks

soundpad kullanıyorum ban yer miyim

soundpad kullanıyorum hwid banı yersin diyorlar nasıl bir şey acaba bilen var mı
Geri