çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ?
( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )
Selamlar sıfır iphone 15 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir ( 14 pro ,plus ve 15 pro, plus düşündüm ama sıfır bulamadım o yüzden onları alamıyorum )
selamlar üç ekran kullanmak istiyorum kasamda iki adet HDMI girişi mevcut ve bir adette DP girişi mevcut ana ekranımı dp girişinde kullanıyorum ikinci ekranımı HDIM bağladım üçüncü de diğer HDMI girişine bağladım ama üçüncü ekranı yansıtmadı çözümü nedir acaba
https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-cd-edition-oyun-konsolu-2-ps5-kol-ps5-fifa-25-fc-25-oyunu_1582405
sizce bu fiyata iyi midir yoksa başka bulur muyum
arkadaşlar bayadır bir araştırma yapıyorum ama çok fazla anlamadığım için emin olamıyorum bildiğiniz fiyat performans ürün var mıdır ? 65 ve 75 inch tarzı bakıyorum
Evde ki telefonların belli bir süre sonra bağlantısı kopup duruyor. Modem reset atıyorum üstünden 10 - 15 dk sonra yine aynısı oluyor. Sebebi nedir acaba ( telefonların bağlantısı gittikten sonra bilgisayarda bağlantı sorunu olmuyor )