Arama sonuçları: *

• Users: MehmetKl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı v1.3.4

Yenilikler Sürüm denetleyicisindeki bazı hatalar giderildi. Arayüz tasarımı düzenlendi. Arayüz hataları giderildi. Programın mekanizması geliştirildi. Verimsiz olduğundan dolayı log sistemi kaldırıldı. Kod yapısı baştan düzenlendi. Aslında v1.4 sürümünde pyqt ile yazdığım programı...
  2. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı v1.3.0

Eski sürümler v1.2.2 v1.2.1 v1.1.0 Sürüm Notları: https://github.com/MehmetKLl/OBA-Otomatik-Oynatici#s%C3%BCr%C3%BCm-notlar%C4%B1 Yenilikler - Sürüm denetleyicisi eklendi. - Bazı hatalar giderildi. Kullanım İlk önce oba_otomatik_oynatma.exe çalıştırılır. Program ilk çalıştırıldığı...
  3. M

Technopat konu açamıyorum

Merhabalar, geliştirdiğim projeyi technopatta yayınlamaya çalıştım. Hiçbir ticari amaç ve kar gütmeksizin projemi ücretsiz bir şekilde yayınlamama rağmen reklam yapıyorsunuz diye uyarı verdiler. Sonrasında adminlerle konu açarak iletişime geçmeye çalıştım, adminler konuyu hiçbir cevap vermeden...
  4. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı

İnternette içinde ne olduğu belli olmayan hali hazırda bir sürü program vardı, ben de güvenilir olması için kaynak kodlarını paylaştığım projemi yayınlıyorum. Program Hakkında Bilgiler - Program Python ile yazılmıştır, arayüzü olan basit bir makro uygulamasıdır. - Program çalışırken...
Geri