Arama sonuçları: *

• Users: MertMC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MertMC

RAMPAGE Klavye Alınır mı ? OPTİK

Zamanında 400 TL Ye bile satılmış ama 2000 2500 TL Falan bir klavyeye vermek istemiyorum bu alınır mı ? bana 1100 TL Civarına gelecek alırsam Donanım Arşivi İNCELEME :
  2. MertMC

Bu Fiyata Laptop satılır mı ? 👍

i5 11400f 3050Ti 4GB VRAM 16 GB RAM 3200 MHZ 144 Hz ekran Monster Laptop 17500'e satılır mı ? normalde direkt satardım ama bu aralar bütün kampanyalı sistemler bitti bütün youtuberlar çıkardı 4060 ları o yüzden satsam da pek alamam gibi duruyor amacım 15000 16000 e öyle bir sistem...
  3. MertMC

👁 Yenilenmiş Iphone alınır mı ? 🤔🤔 (Sıfır alıyorum)

Sıfır alma şansım vardı ama taksit olmadığı için alamıyorum kredi de çekmek istemiyorum çok faiz koyuyorlar şimdi iphone 11 yada iphone 12 mini arasında kaldım A kalite bir ürün almak istiyorum ama tamamen şans işi olduğunu da biliyorum koşulsuz 14 gün iade varmış çok değişen parçası var ise...
  4. MertMC

🔥Yurt dışı TELEFON vergisi 20.000 TL OLDU 🔥

🔴SON DAKİKA! Yurt dışından şahsî kullanım için getirilen cep telefonlarındaki harç tutarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kararı ile 6.091 liradan 20.000 liraya yükseltildi. Katma Değer Vergisi (KDV), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla arttırıldı. %8 => %10 %18 => %20 Resmi gazete
  5. MertMC

Windows 11 Hata Almaktan Bıktım

Stop Code : DRIVER_IRQLL_NOT_LESS_OR_EQUAL Sadece online oyunlarda CS GO , VALORANT da almaya başladığım bir hata sadece 1 kere oluyor ve daha sonra olmuyor böyle bir sorun var ve ayrıca bazen ekran bir saniye siyah ekran oluyor ve hali hazırda ki videoyu donduruyor bu hataları windows 11 e...
  6. MertMC

Hangi KLAVYE daha iyi ?

Oyunlarda MS i düşük olsun istiyorum ama redragon ms leri yazmıyor bilmiyorum (yazılım için de kullanılacak ) Ortalama 800 TL Ye en iyi klavye hangisi olur ? Blue rgb alabiliriim ama sesi çok rahatsız ediyormuş o yüzden kararsızım ille de mekanik olsun demiyorum ama almışken bu fiyata en...
  7. MertMC

👍👍Bu Laptop soğutucu alınır mı ? 👍👍

Hepsiburada da 150 TL bakiyem var o yüzden burdan almak istiyorum bunu alsam yeterli olur mu amacım 10 derece falan soğutmak değil yerden biraz yüksek olsun hava akışı olsa yeter diyorum kullanan var mı ? 1680965908 Laptop monster 17.2 Modeli windows 11 i kurduktan sonra aşırı ısınıyor gibi...
  8. MertMC

🔥🔥 TOGG FİYATLARI SIZDIRILDI İDDİASI 🔥🔥

Bu fiyattan çıkarsa gayet uygun elektirikli bir araç için.. Donanım Arşivi Videosu izlemek isteyenler için :
  9. MertMC

Yardım HDMI YA DA DP Kablosu İle 180 Hz Desteği

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms monitöre sahibim kablosunda bir sıkıntı var git gel yapıyor bazen görüntü bu monitöre göre bir kablo almak istiyorum ama çok çeşit var önerileriniz var mı ? 180hz desteklesin kafi 4k ya falan gerek yok birde hdmi daha iyi olur dp ye göre galiba daha...
  10. MertMC

❌İndirim Bitti! IPHONE 11 128 GB 13.759,20 (SEPETTE) - 64 GB 12.799,19 TL

128 GB Olan = https://www.hepsiburada.com/iphone-11-128-gb-p-HBV0000120X5Z ----- 64 GB Olan = https://www.hepsiburada.com/iphone-11-64-gb-p-HBV0000120X65?magaza=Hepsiburada
  11. MertMC

xDrive - Hawk ? Hangisi almalıyım (Hawk Aldım)

/Not : Arkadaşlar sonradan okuyan olursa hawk aldım sebebi ise arkadaşımda xdrive fırtına vardı üst model olmasına rağmen 1 yıl olmadan deri de bozulmalar başlamış bu kadar kısa süre de bozulması hoşuma gitmedi ayrıca alacağım xdrive 15 modelinde kolçaklar 2D ve müşteri hizmetlerinden kimse...
  12. MertMC

6k - 10k arası telefon önerisi

Hiç oyun oynamıyorum sosyal medya, fotoğraf o kadar pek bir şey yapmıyorum bunlar dışında kamerası önemli baya özellikle gece kamerası iyi olsa çok iyi olur. Şuan Huawei p20 lite kullanıyorum aldığımdan beri 5 yıl olmuştur hiç memnun kalmadım ne adam gibi güncelleme aldı ne olan hataları gitti...
  13. MertMC

Hediye Ekran kartları geldi ! Donanım Arşivi

Her hafta instagramdan soru sorup doğru cevaplayan ilk kişiye verecekmiş.
  14. MertMC

Yazılım için donanım arşivi inceleme alınır mı ?

üniversite arkadaşım almak istiyor son bir kaç sistemi kaçırdık amd ekran kartları yazılım uygulamalarında bir sorun çıkartır mı sizce ? yada diğer programlarda oyundan çok program için alıyoruz
  15. MertMC

8k PC önerisi (2.el attım ona da bakarmsınız)

Genelde yazılım ve valorant lol 3 5 farklı oyun olabilir yani pek oyun meraklısı değil aslında yazılımı rahat yapabiliceğini biliyorum kafamda ki soru şu bu fiyata bu bilgisayar değer mi arkadaşım üniversite öğrencisi ve son çıkan 8k ya 3050 haqqus sistem ve 6500e pc hocası sistemi alamadık...
  16. MertMC

Logitech F310 295 TL F710 478 TL

https://www.amazon.com.tr/Logitech-F310-Gaming-Oyun-Pedi/dp/B00CJAF3ME ----...
  17. MertMC

PC Hocası sistem alınır mı ? 👀

arkadaşımın 7k bütçesi var yazılım için alacak arada valorant oynar lol oynar yeterli gibi geldi bana
  18. MertMC

Bu cod 2 nin kodunu nasıl alıcam?

intel ürün alanlara cod 2 veriyordu intele aktivasyon kodunu yazdım ürün keyimi bugün vericeklerdi ama bir türlü alamıyorum nerden alıcağımı da çözemedim normalde tıkladığım yerde 28 ekimde kod gelecek diyordu şimdi onu da demiyor.
  19. MertMC

🥶 Şok Yeni Hazır Sistemler 🥶

Diğer sistemler neyse bi şekilde iyidi ama bu sefer bana çok pahallı geldi.
  20. MertMC

🔥 Donanım Arşivi Yeni PC 🔥 RTX 3060 incelemesi

Stok 1000 Adet Bence alınır i5 12400f Olsaydı daha iyi tabi ama...
Geri