Arama sonuçları: *

• Users: literary42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Cs2 Dar Boğaz Sorunu

Forumda daha öncede konu açtım sonuç yada çözüm bulamadım tekrar açmak istiyorum ryzen 5 7500F 32 gb ddr5 5600mhz 750 W 80+ bronz Asus a620m k anakart Asus Dual rx 7600xt 8 gb oc ekran kartı var cs de low da olsa yüksek ayarda olsa gpu kullanım 7.7 gb çıkıyor inmiyor format attım ekran kartını...
  2. L

Cs2 gpu %100 sorunu tüm grafik ayarda

son güncelleme sonrası hangi ayalarda olursa olsun gpu 7.1-7.7 gb ekran kartı tüketiyor low a da çeksem hepsini 7 gb aşağısına düşmüyor virüs taraması yaptım cs ile amd uygulama silip tekrar kurdum çözüm arıyorum pc özellikleri ryzen 5 7500f rx7600 xt dual 8gb 1tb nvm2 ssd 750 w 80+ bronz 32...
  3. L

Frekans Kayıbı Amd ryzen 5 7500f

Hiç bir sorun yoktubosta 4.35 ghz De otomatik çalışan işlemci şimdi 0.44 0.56 geçmiyor indirdiğim birsey de olmadı hasar da almadı desteğinizi bekliyorum
  4. L

Sıvı Soğutucu Sökme Nasıl Yapılıyor

hazır sistem aldım ama sıvı soğutucu yukarı da yapmak istiyorum vidalarını bulamıyorum sadece fanların vidası var diğer siyah vidalar nasıl sökülecek aldığım yer wp den cevap vermiyor kendim söküp yukarı takmak istiyorum çünkü adamın yaptığı kasa ve egzos fan hava çekiyor yukarıdan tahliye...
  5. L

sıvı soğutma ve kasa fan çalışıyor rgb hariç

gençer den sistem almıştım elime bugün ulaştı ama gençer ile benim saatlerimiz uymuyor evde olamam destek saatlerinde çevremde sadece internet kafe var teknik servisimiz yok diyor kendim nasıl çözerim pazartesi anca ulaşabilirim destek hattına sıvı soğutucu ve fan çalışıyor ama rgb ler tepki...
  6. L

Ea zaman aşımı battfield 2042

Bilen Yazabilirse Çözüm Yapabilecek Ea üzerinden Battlefield 2042 oynuyordum sabah sorun yoktu öğlen girince steam yada ea üzerinden başlattığım 2-3 saniye sonra {"error":"UPSTREAM_SERVICE_UNAVAILABLE","error_description":"UPSTREAM SERVICE UNAVAILABLE","code":106133} sonra tamam diyince The app...
  7. L

32 gb ram 3060 6 gb dar boğaz yapıyor

ryzen 5 5600 h işlemcim var 32 gb ram 1 tb ssd 3060 6 gb ekran var oyun defalarca sildim yükledim aynı güvenli mod evet desem de hayır desemde her girdiğimde ekran kartı 4 gb gözüküyor 1 2 dk sonra artıyor kullanımı 9 gb a cıkıyor oyunda yerler pikselleşiyor yada haritanın yarısı siyah oluyor...
  8. L

ekran kartım yetmiyor 3060 6 gb 32 gb ram

ryzen 5 5600 h işlemcim var 32 gb ram 1 tb ssd 3060 6 gb ekran var oyun defalarca sildim yükledim aynı güvenli mod evet desem de hayır desemde her girdiğimde ekran kartı 4 gb gözüküyor 1 2 dk sonra artıyor kullanımı 9 gb a cıkıyor oyunda yerler pikselleşiyor yada haritanın yarısı siyah oluyor...
  9. L

Call Of Duty Warzone Ekran Kartı Artıyor Yetmiyor

10. L

Call uf duty 2 kendi kendine ekran yiyor artiyor

Oncelikle gercekten yardimci olabilecek yazarsa sohbet yorumu istemiyorum Hp omen 15 laptop um var Ryzen 5 5600h 3060 6 gb ekran 32 gb DDR 4 3200 ram 1 tb nvm 2 ssd var Yazilim suruculer guncel olmasina ragmen Oyunu yukledigim de acildigi an 9 gb ekran karti yiyor max 6 zaten Grafikleri...
  11. L

Mavi Ekran Şarj a takınca ısı sıçramas

HP omen 15 2 aylık laptop var lütfen iyi bilgi sahibi olan yazarsa Laptop Boşda normal mol şarjda takılı iken sadece ana ekran açık 40 derece ortalama ama son 5 gündür durduk yere şarj da 55 60 dereceyi görüyor şarj i cikarinca 35 40 dereceye düşüyor bu sorun nasıl çözülür arka plan da bir şey...
  12. L

laptop şarj çıkarınca fps düşmesi

hp omen 15 oyuncu laptop um var bugün duruk yere oyuna girince 30 fps veriyor sarj a takınca fps ciddi oranda artıyor bende dengeli mod var hp uygulamasından yüksek mod açmama rağmen şarj da takılı değilken bile 30 veriyor cs go da nasıl düzeltirim pil ayarlarını düzgün şekilde yaptım en düşük...
Geri