Arama sonuçları: *

1. AntosekEpic

8000hz mouse gereksinimleri

Razer Deathadder V3 almayi dusunuyorum ama bu 8000 hzden faydalanmak icin bir gereksinim var mi (monitorum su hzden yuksek olmalidir vs)
  2. AntosekEpic

MSI 31.5" OPTIX G32CQ4 E2 8k verilir mi

https://www.itopya.com/msi-315-optix-g32cq4-e2-170hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr-ready-curved-wqhd-va-gaming-monitor_u23934 en ucuzu 10k civari suan. alinir mi
  3. AntosekEpic

6k 7k arasi monitor onerisi 27 inch olmasi daha iyi olur

fps ve hikayeli oyunlar icin
  4. AntosekEpic

kablo ile yasanan temazsizlik nasil cozulur

g335 e sahibim ama kulakligin kablosu surekli dolaniyor ve bunun sonucunda kabloda kirilmalar meydana geliyor bugun durup dururken ses azalmasi sonucu aklima geldi buyuk ihtimal kablodan ve bu sorunu nasil cozebilecegimi bilmiyorum yardim eder misiniz
  5. AntosekEpic

witcher 3 yeni güncelleme

normalde girip rahat rahat oynadığım bir oyun ama yeni nesil güncellemesini yaptıkdan sonra hep koca bir satır hata kodu ile karşılaşıyorum
  6. AntosekEpic

1k civarı kulak üstü kulaklık

oyun için kullanacağım
  7. AntosekEpic

15k 20k arası hazır sistem tavsiyesi

arkadaşım için 15k 17k arası olursa daha makul dedi ve nvidia istiyor
  8. AntosekEpic

700 lira bütçe mouse önerisi

700 tllik bir bütçem var valo,lol,fortnite ve cs en çok oynadığım oyunlar bunlara göre bi mouse olursa güzel olur
  9. AntosekEpic

witcher 3 kaplama hatası

oyundaki geralt haric butun npclerin surat kaplamalari bozuluyor konusmaya girince düzeliyor çözümü var mıdır
  10. AntosekEpic

pfn list corrupt hatasi

bu hatadan dolayı insider hata veriyor ve sadece bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda çıkıyor başka yerlerede baktım ama ise yarar bi cevap bulamadım
  11. AntosekEpic

5700 tl sistem toplama

meslek lisesine gidiyorum 5700 tl ye hdd li ekran kartlı işlemcili min 8gb rami olup (kasa dahil) bir sistem toplama ödevi verildi buna ses kartı ve wifi kartıda dahil yardımcı olurmusunuz
  12. AntosekEpic

Crackli Oyun İndiriyorum Ama Oyun İso Olarak Geliyor

tails of iron oyununu crackli indirmek istedim ama oyun zip olarak değil iso olarak geliyor napmalıyım
  13. AntosekEpic

Aranızda Roblox Oynayan Varsa

telefondan 40 robux 2 tl 80 robux ise 16 tl sizdede oluyorsa almanızı öneririm
  14. AntosekEpic

agalar topluluk pazarından bir şey alamıyorum

şuan topluluk pazarından cs için desen almaya çalışıyorum fakat sürekli aynı hatayı veriyor sizdede öyle mi yoksa cs pazaranın bir açılış saatimi var
  15. AntosekEpic

bir ekran kartı ortalama ısı değeri ne kadar olmalıdır

bu tür konulardan fazla anlamıyorum
  16. AntosekEpic

konsol almak mı yoksa konsol parasına bilgisayar almak mı

yeni nesil bir konsol almak mı daha mantıklı yoksa aynı paraya bir bilgisayar toplamak mı
Geri