Arama sonuçları: *

• Users: Kerim TAŞ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

ASUS ROG STRİX RX 580 8GB RGB IŞIK PROBLEMİ

Bilgisayar ilk açılırken ekran kartının rgb ışığı 1 saniyeliğine yanıyor daha sonra sönüyor. Kontrol amaçlı Kartın üst kapağına baktığımda sadece 1 adet rgb bağlantı kablosu bulunmakta pinleri belki oturmamıştır diye çıkarıp tekrar taktım sorun değişmedi asus aura yükledim maalesef olmadı sorunu...
  2. K

MSI GTX 1660 SUPER GAMING X ekran kartı hakkında bilgi

Dostlar Selamün Aleyküm aktif olarak kullandığım bir ekran kartı vardı artık yetersiz gelmeye başlamıştı benim için, modeli: msı radeon rx 570 4 gb dı gittim msı gtx 1660 super gamıng x ikinci el aldım oyunlarda 60 dereceyi gördüğünde otomatik fan çalışıyormuş diğer forumlarda öyle yazılıyor...
  3. K

ikinci el Sapphire RX 590 8 gb NITRO+ Special Edition alınır mı

Sapphire RX 590 8 gb NITRO+ Special Edition https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-rx-590-8-gb-nitro-plus-special-edition-blue-1059042460/detay/ ürün linki bu arkadaşlar alınır mı sizce msı rx 590 ile arasında baya fiyat farkı var nvidia...
  4. K

rx 6600 ekran kartı için uygun işlemci

Ryzen 5 2600 işlemcim ve msı armor rx570 4 gb ekran kartı var ekran kartı sadece lolde sıkıntı yapıyor sürekli fps düşmeleri yaşıyorum ve her yolu denedim olmadı mecbur yeni bir ekran kartı alıcam düşündüğüm de rx6600 bu ekran kartını alırsam işlemciye darboğaz yapar mı onun haricinde işlemci...
Geri