Arama sonuçları: *

• Users: Caitlami
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Caitlami

Uygun işlevli mouse pad Önerisi 500tl

Kare olsun istiyorum tüm masayı kaplamasın 40 50 cm olabilir uygun olması önemli en f/p ne varsa yollayabilirsiniz çok para vermek istemiyorum en fazla 500 falan düşünüyorum
  2. Caitlami

Mouse Önerisi İstiyorum

Endgame XM1 farem bozuldu artık güzel bir mouse almak istiyorum bütçem belli değil ama enfazla 3-3.5 belki , Wraith'ler falan var sanırım önerileri bekliyorum.
  3. Caitlami

Sistemimi nasıl güncellemeliyim tavsiye

MSİ Z790 P ddr5 corsair 16x2 6000 700 watt psu 360mm corsair sıvı soğutma xfx 6750xt sistemim var eski işlemcim 13600 k bozuldu bu sisteme işlemci alacagım şuan gelecekte belki ekran kartımı yükseltebilirim şimdi sorum şu direkt 14700kf vs mi çekmek yoksa ; anakartımı satıp b650 ye geçip...
  4. Caitlami

Sistemime intel işlemci önerisi

6750xt eski işlemcim 13600k bozuldu msi z790 ddr5 16x2 corsair ram 1tb m2 360mm corsair sıvı soğutma cooler master td500v2 kasa bu şekilde intelin yeni ultra işlemcileri vs var herhalde pek bilgim yok o yüzden forum açtım ama 14700k daha iyi gibi duruyor fp olarak bakınca , acelem yok...
  5. Caitlami

Bilgisyarım açıldığı gibi sürekli hata veriyor.

Yeni formatlarım her açıldığında sadece bu hatayı alıyorum. Daha bu sabah oyun oynuyordum düzgünce.
  6. Caitlami

Ekranda karıncalanma, düzgün görüntü vermeme sorunu

Bilgisayarın bir kargolanma durumu oldu ekran kartı takılıydı sonra geri geldi görüntü gelmiyodu soket skntılı olaiblir diye anakart işlemci değiştim şimdide böyle neden olabilir ekran kartı mı gitti acana rx590
  7. Caitlami

40k taksitli hazır pc önerisi

ortalama 40 binlik taksitli alabileceğimiz hazır sistem önerisi istiyorum arkadaşım alacak
  8. Caitlami

50-60k laptop önerisi

Üzmeyecek sağlam oyun için güzel önerileri bekliyorum kendime almıyorum.
  9. Caitlami

Max 2000 tl Kulak üstü Kulaklık önerisi

Kablolu kablosuz şart değil illa 2000 tl olmasın 1000 ile 2000 arası olsa daha iyi olur ortalarda ucuz bir şey benim için önemli olan bozulmaması arkadaşım için alıyoruz sağlam olsa çok iyi olur.
  10. Caitlami

Dying light the beast en ucuz nasıl alabiliriz?

Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
  11. Caitlami

Öğrenci için uygun airfry önerisi

Tek başımayım özel yurtta işimi görecek nispeten sağlam air fry arıyorum 2civarı olabilir fiyatı
  12. Caitlami

Modem önerisi vdsl fiber

Vdsl altyapı var ama kocaelide oldugum icin fiber gelebilir buna göre nispeten uygun saglam modem önerir misiniz Şuan amcamlar için oneri istiyorum ama kendim içinde alacağım yakinda
  13. Caitlami

Asus Laptop şarjı Olmasına rağmen açılmıyor

Merhaba 1haftadır yaşadığım bir problem güç kablosunu takınca açılıyor onun harici şarja takılı değilken şarjı olmasına rağmen açılmıyor nedenini anlamadım.
  14. Caitlami

2000 TL Butce Klavye Önerisi

Arkadaşım için klavye önerileri tercihen red switch ama fp varsa başka switchleride atabilirsiniz mebran olmasin. 1741587287 Herkese hayirli sabahlar mat 2 dersinden.
  15. Caitlami

Fizik 1 Finaline bu konuları nasıl ve nerden yarına yetiştiririm?

70 üstü almazsam kalcam belki trick bilen vardır diye sorayım dedim ? Newton Yasaları (sürtünmeli sistemler dahil), Enerjinin korunumu ve güç, İtme ve momentum (2boyutlu itme ya da çarpışma problemi), Bir eksen etrafında dönen katı cisimlerin hareketi (dönen cisimlerin kinematiği ve enerjisi)...
  16. Caitlami

Atk Blazing F1 VS Z1 Hangisini tercih etmeliyim ?

https://wraithesports.com/products/atk-z1-pro-max-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976921281 fikirlerinizi ve sebeplerini merak ediyorum ben claw gibi tutuyorum sizce hangisi daha iyidir ?
  17. Caitlami

Sağlam ve iyi mouse önerisi fiyat bütçe 1 - 3 k

Endgame xm1 mousem vardı şu anda bozuldu 2 ay garantisi kaldı yollamayı deniyeceğim düzelirse kullanırım ama sanmıyorum yapacaklarını , buradaki önerileri favlayıp indirime düşerse garantiden sonra almayı düşünüyorum kesin şöyle olsun dediğim tek kriter bilindik ve sağlam olsun endgame iyi diye...
  18. Caitlami

Valorant Yüksek Fps almama rağmen kasma sorunu ?

Hocam bu sorundan çok müzdarip var ama çözümü bulamadım yine de bir açayım dedim forum diğer oyunlarda hiç bir şey yok ama valorantta kasıyor gibi pencereliye alınca gayet akıcı , pencereli tam ekran değil ama sadece pencerelide akıcı o şekilde de oynanmıyor mouse çıkıyor vs problem oluyor...
  19. Caitlami

2bin 5 bin arası monitör önerisi

Hemen alabileceğim güzel kapmanyalı vs varsa önerir misiniz
  20. Caitlami

Opera gx veriden tasarruf etmek için ne yapabilirim ?

Opera gx veriden tasarruf etmek için ne yapabilirim ?
Geri