Arama sonuçları: *

• Users: BiSakin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BiSakin

Android 15 bin tl'ye kadar Android/Samsung telefon önerisi

Merhabalar, kardeşime telefon bakıyorum bende s23 fe var ama bütçesi o kadar olmayak. En fazla 15bin tl bandında Samsung telefon olucak o markayı sevıyor benım gıbı abısının kardeşi ios'cu degil :D İstedigi özeliikler: -Büyük ekran -kamerası ve çekimi iyi olan -yüksek depolamalı -oyunlarda...
  2. BiSakin

Kreatin ve Protein tozu önerileri

Merhabalar spora başlayalı 1 ay oldu ve formum iyi arkadaşlarımda kullanıyor bu 2 tozu ben de artık 1. ayımı tamamladığımdan dolayı bu 2 tozun kaliteli markasının ürünlerinin linklerini sizlerden istiyorum. Sporla ilgilenen kişiler yardimci olursa cok sevinirim cok buyuk protein ve kreatin tozu...
  3. BiSakin

Type-c ve USB girişli powerbank

Merhaba samsung s23 fe telefonuna sahibim. Hem type-c hem de usb çıkışlı powerbank bakıyorum 10000-15000mah yeterlidir fazlasına gerek yok fiyatlarda da çok pahalıya kaçmasın beni götürsün yeter.
  4. BiSakin

25-30bin tl dizüstü bilgisayar önerisi

Merhaba kuzenim için bakıyorum bu laptoplara genellikle FPS oyunları oynayacak (valorant fortnite csgo gibi). Çok ısınmasını istemiyorum güzel drop veya lag girdirtmeyecek uzun vadeli bir laptop bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  5. BiSakin

Taşınabilir 1TB'lık SSD Önerisi

merhabalar, aslında bu taşınabilir ssd'yi babam için alıyorum. Babamın anıları felan kaydetmesi için 500gb lık HDD vardı ama onun okuma yazma hızı cok dusuk ve artık depolaması bitti denilecek raddeye geldi. Alıcağım SSD ki özellikler ise hızlı okuma ve yazma potansiyeli olsun, guvenilir bir...
  6. BiSakin

Samsung Tab S7 FE'ye göre uyumlu klavye-mouse ve tablet kılıfı önerisi

Merhaba dizustu bilgisayar almak yerine direkt bu tabletten işlerimi yapmayı planlıyorum yazdıgım urunun modeline gore tavsiyeniz var mı? Klavye ve mouse kaliteli olsun bana sıkıntı cıkarmasını ıstemıyorum, bir de kılıfı katlanabılır yanı dızustu bilgisayarın ekranı gibi koyulabilir bir kılıf...
  7. BiSakin

Samsung S23 FE için koruma camı önerisi

Merhabalar, elimde Samsung S23 FE modelli telefon var ve ben şeffaf kılıfla kullanan birisiyim telefonu. Sorum şu, ortalıkta birsürü ekran koruyucusu var yok nano seramik cam hayalet diye. Ben telefonum için iyi yapışabilen, çizilmeler saglam olan, ana ekrandan once koruyucu camın kırılacagı bir...
  8. BiSakin

20.000tl kadar telefon önerisi

merhabalar elimde şuan samsung a7 2018 var ve telefonu bu hafta degıstırıcegım. kafamda 3 tane marka var ve birkac model var. telefondaki hedeflerim: cok ısınmasın, sarjı iyi gitsin, kamerası iyi olsun, drop veya ani buglar yaşamak istemiyorum ileride, oyunlarda iyi fps verebilsin, ekrandayken...
  9. BiSakin

500tlye oda için aksesuar ve süs önerisi

merhabalar benim bilgiasyar ekipmanlarım tamdır ve malum karne harclıgı da geldi ne yapıcagımı bilmiyorum bilgisayar odası için birkac sey yapmak istiyorum mesela arkaya guzel lego figürü, aksesuarlar gibi gibi. Ne alabilecegimi bilmedigim icin sizden yardım istiyorum fiyat olarak da 500tlyi çok...
  10. BiSakin

Opera GX 'de sayfa arattıktan sonra 4-5 saniyede gri ekran oluyor

Merhabalar, bayadır arastırdıgım ama bulamadıgım bır konudan soz edicem. Opera GX de herhangi bir şey aratıyorum mesela fenerbahçeyi arattım diyelim. Arattıktan sonra o sayfa 4-5 saniyede gri ekran oluyor ve mouse basmam ragmen o sayfa duzelmıyor tek duzeltmemın yolu ya sayfayı yenılemek ya da...
  11. BiSakin

Anakartıma bu led uyar mı?

Anakartım gigabyte a320m s2h ve alıcagım ARGB led çubukta 4lü pin var. benim ana kartımda 4lü pin var mı varsa calısır mı? rgb destegi yok diye biliyorum anakartımın...
  12. BiSakin

Yardım Alacağım ARGB çubuk ledi pcye baglayabilecek miyim?

Merhabalar şimdi kafama cok takılan bir konu var. Benim anakartım Gigabyte A320m-s2h ve ben bir ARGB led çubuk alıyorum CoolMoon'un AR30 modeli. Ürün linki: https://www.trendyol.com/wozlo/coolmoon-ar30-led-strip-mini-4-pin-argb-manyetik-pc-isik-cubuk-p-151160275?boutiqueId=61&merchantId=675183...
  13. BiSakin

3 mouse arasında kaldım hangisini almalıyım?

bütcem yaklasık 1000tl civarında ve 2 saatlik arastırmam sonucunda 3 mouse arasında çok gidip geldim sizce hangisi hangi fiyata digerlerine gore daha iyi ve daha ucuz kalır? 1: Razer Deathadder V2 Pro Kablosuz...
  14. BiSakin

1000-2000tl lik Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar benim mousum şu anda Rampage smx-r44 ve 4 yıldır kullanıyorum sol tiki tıklamamaya başladı oyunlarda performansımı ciddi sekilde dusurdu. Yeni bir mouse alıcagım ve kablosuz olmasını istiyorum cunku kablolu versiyonlar bana biraz engel oluyor, sizce kablosuz mouse alırsam baglantı...
  15. BiSakin

bu bilgisayar sistemi nasıl?

merhabalar arkadasıma bu sistemi topladım sizce iyi mi?? bana kalırsa iyi birde sizin fikirlerinizi alayım oynuyacagı oyunlar valorant csgo bf1 gta5 felan https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-17084_1-13596_1-12337_1-22873_1-8911_1-22810_1-293_1-14926_1
  16. BiSakin

Redmi 10 pro bu zamanda alınır mı??

merhabalar ben redmi 10 pro alıcam teknosadan fiyatı 8.999tl yani onerenle baya cok ve kamerası felan bayagı iyi alınır mı? bu fiyata telefon? yoksa daha iyileri varmı bide bu telefonla alakalı 2 sorum var; 1-telefonun full şarjı ortalama ne kadar gider? 2-bu telefonun arama çekiş gücü iyi midir?...
  17. BiSakin

Bu Sistemdeki her şey Nasıl?

Merhabalar, sistemde ne yetersiz ve ne alınabilir? ASUS Geforce Gtx 1650 4gb Tuf Gaming P Oc Gd6 128b Amd Ryzen™ 5 3600 3.6ghz (turbo 4.2ghz) 6 Core 12 Corsair 16gb (2x8gb) Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kıt Gigabyte A320m s2h Anakart Cooler Master Hyper 212 Spectrum İşlemci Soğutucu WD Green Sata 2.5...
  18. BiSakin

Biosu Hızlı Moda Aldım ve Biosa Hiç Giremiyorum!

merhabalar, şimdi sorunum şu: benim ana kartım gigabyte a320m-s2h ve ben bi video izledim bir mod vardı biosda boost atıyorsun daha hızlı açılıyor pc diye birsey gordum ve yaptım. Sanırım modun ismi hızlı moddu türkçesi ama sorun şuki artık ekranda pcyi baslatınca gigabyte yazısı cıkmıyor ve...
  19. BiSakin

Yardım Ekran Kartı Saat Frekansı Hep Aynı Ve Sabit!

Merhabalar, şimdi benim sorunum şu(sorunmudur bilmiyorum) ; benim ve kardesimin 2 tane bilgisayarı var ve kasadaki parcaların herşeyi aynı hicbiri farklı değil. Ve işin sorunu şudur ki kardeşimin ekran kartı sıcaklıgı boştayken 37-38 derece ve bellek hızları boşta 800mhzlerde. Benimki ise boşta...
  20. BiSakin

Hdd ve Ssd hızlarım iyi mi??

Merhabalar, Benim elimde 1 hdd ve 1 ssd var ve ben bunları bilgisayarımda kullanıyorum. Ssd ilk fotoğraf (557 ile baslıyor) hdd ise 2. fotograf (179 ile başlıyor). Ssd Modelim: WD Green 480gb Green 2.5'' Hdd Modelim: WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk Sizce bu okuma ve yazma...
Geri