Arama sonuçları: *

• Users: ysk tm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

dual boot yapmak istiyorum flash bellek olamdan olur mu

dual boot yapmak istiyorum flash bellek olamdan olur mu win 10 a yan işletim sistemi olarak linux kuracağım not flash belleğim var lakin çok yavaş olduğu için siyah ekran veriyor buradan sonra entere basınca
  2. Y

mx linux önerir misiniz

mx linuxa geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz?
  3. Y

Ryzen 5 5600 ile Sistem Toplama

www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=4217c227-13ba-413d-9d80-059ef8d80c4e puanlar mısınız ?
  4. Y

Oyun Ekibi Arıyorum :)

Oyun ekibi arıyorum Selamlar ben yusuf.Bir süredir kodlama öğrenmeye çalışıyordum Html css js lua ve python öğrendim.Youtube benzeri bir platform tasarlamak istiyorum.Platforma isteyenler hikaye yükleyip para kazanacak hikayeye görsel ses vb eklenebiliyor ve seçimlere göre şekilleniyor örneğin...
  5. Y

IOS se3 vs iphone14vs iphone14 vs s22ultra

Sizce iphone 14 3x fiyat farkına değer mi? bataryayı ve ekran kalitesini saymazsak bence çokta ciddi bir fark yok aynı demiyorum ama anket yapıyorum bence çok da bi (3x)performans farkı yok yani ekran çok önemli değilse o paraya android almak veya se3 almak daha mantıklı değilmi (s22yi örnek...
  6. Y

hdd/ssd yerine ram kullanmak

Merhaba arkadaşlar aklıma teorik bir şey geldi münkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum Not:Ben pc toplayıp ssd yerine ram almayacağım şu an münkün değil zaten sanırım ama gelecekte münkün olabilir mi onu merak ediyorum Yanlışım yoksa bilgiler kullanılacağı zaman ssdden rame aktarılıyor peki...
  7. Y

Chrome vs opera gx hangisi?

Chrome mi daha iyi opera mı? Birkaç ay önce opera gx indirmiştim gereksiz süslü geldi bıraktım fakat chrome şu an reklamları o kadar abarttı ki gına geldi reklam da reklam olsa sürekli 40 yaşındaki dul suriyelilerle tanışma siteleri reklamları çıkıyor gına geldi ve düşündüğnüz gibi malum...
  8. Y

TOM&BS KAMERA DRAMI .d

Aga geçen bir videoda karşıma çıktı değinmek istedim mal mısınız? tom bizi izliyor bs bizi izliyor aga brawl stars ... bu çok saçma 1)Oyunun sizin videonuzu çekmesi ona birçok yasal yaptırım getirir ve pek bir şey kazandırmaz şöyle anlatayım reklam virüsü senin bilgilerini reklam şirketine satar...
  9. Y

valorant aim but no valorant only aimlab

merhaba arkadaşlar bugün siz denemeyin diye ben ucubece deneyler yapacağım valorant aim çalışması ama sadece aimlab valorantı sildim aimlab yükledim sadece aimlabda çalışacağım ve 1ay sonra sonucu paylaşacağım öncelikle bunun 2devasa eksisi var 1)ses kasamıyorsunuz bu aşırı önemli 2)game sens 0...
  10. Y

34tl mouse dramı deneyimlerim

Geçenlerde laptop almıştım acele etmiştim mouse almak için markası vb önemli değildi benim için a101 e gittim benim gittiğim mağazada sadece 34tl lik mouse vardı neyse onu aldım pilli kablosuz ilk birkaç ay mükemmeldi sonra hızı düşmeye başladı mousepad üzerinde hareket ettirince yavaş gidiyor...
  11. Y

Animasyon film yapmak istiyorum

Merhabalar ben animasyon kısa film vb yapmak istiyorum öncelikle animasyon programlarının -herşeyi kendin yaptıkların -kullanmayacağım çünkü aşırı uzun sürüyor -karakterleri sahneleri tek tek 3d tasarlara onun yerine özelleştirilebilir hazır 3d tasarımları kullanmak istiyorum ama sahne 2d ise ve...
  12. Y

Plotagon güvenli mi?

plotogon adlı bir animasyon yapma programı indirdim resmi sitesinden plotogon.com virüs total de virüs gösteriyor https://www.virustotal.com/gui/file/f744ef2e76dfdc523c4fc3cef387dc9d1d067dc945d6d1b8687d1a1dc526b1c6/detection güvenilir midir
  13. Y

CİHAZIMA MİNİNG VİRÜSÜ BILAŞTI

Merhaba 1ay yakalandığım mining virüsünden nasıl kurtulduğum hakkında bir rehber hazırladım eğer hatalı bir adımım varsa lütfen belirtin not: birazda anı gibi anlattım uzun oldu kb Ben crack mod hile(offline oyunlar)vb çok sık kullanan biriyim (yaklaşık 6 aydır). Bu tür crack vb durumlar için...
  14. Y

Yardım CİHAZIMIN SENKRONİZASYON SORUNLARI VAR

BEN EVDE VALORANT OYNARKEN DÜŞÜK AYARLARDA 1280.720 DE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜN AYARLARDAN %50 DÜŞÜRÜLMÜŞ HALDE OYNUYORUM(60FPS) İNTERNET KAFEDE MAX AYARLARDA 2K DA 100-200 FPS ARALIĞINDA . CİHAZIN ÖZELLİKLERİ CİHAZIMINKİYLE NEREDEYSE AYNI .8GB RAM VAR İKİ CİHAZDADA .BENİM CİHAZIMIN BOŞTA BELLEK KULLANIMI...
  15. Y

FPS ARTTIRMA VİDEOLARI NE KADAR İŞE YARIYOR?

Bu yıl yeni bilgisayar almamla beraber fps oyunlarına başladım ve daha yüksek bir fps ve performans almak için birçok fps arttırma videosu izledim-8,9- Pek düşünmeden çoğunu yaptım yüksek karşıtlık vb sonrasında pek faydasını göremedim ve düşünündükçe saçma gelmeye başladı . FPS zaten herkesin...
  16. Y

Yardım laptopa ekran kartı takmak istiyorum

laptopa ekran kartı takmak istiyorum münkün mü laptop https://www.trendyol.com/pd/lenovo/v15-g2-itl-intel-core-i5-1135g7-8-gb-256-gb-ssd-windows-10-pro-15-6-fhd-p-329756963?boutiqueId=61&merchantId=106536 4gb ekran kartı takmak istiyorum 1660825137
  17. Y

Yardım 14.7k'lık LAPTOPDAN OYUN OYNAMAK İSTİYORUM KASIYOR DROP GİRİYOR

BİRKAÇ AY ÖNCE LAPTOP ALMIŞTIK 14.739 TL https://www.trendyol.com/pd/lenovo/...d-p-329756963?boutiqueId=61&merchantId=106536 CİHAZ VALORANTTA (EN DÜŞÜK AYARLARDA %APPDATA% YAPIP ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ %100 DEN %50 YE DÜŞÜRDÜM ADAMLARI DOĞRU DÜZGÜN GÖREMİYORUM BAYAĞI PASTEL OLDU) CİHAZ 65 FPS VEREMİYOR...
  18. Y

14.7k'lık LAPTOPDAN OYUN OYNAMAK İSTİYORUM KASIYOR DROP GİRİYOR

BİRKAÇ AY ÖNCE LAPTOP ALMIŞTIK 14.739 TL https://www.trendyol.com/pd/lenovo/v15-g2-itl-intel-core-i5-1135g7-8-gb-256-gb-ssd-windows-10-pro-15-6-fhd-p-329756963?boutiqueId=61&merchantId=106536 CİHAZ VALORANTTA (EN DÜŞÜK AYARLARDA %APPDATA% YAPIP ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ %100 DEN %50 YE DÜŞÜRDÜM ADAMLARI DOĞRU...
  19. Y

DAHA UCUZA PC TOPLAYABİLEN VAR MI

ŞU ANIN EKONOMİSİNDE EN UCUZ TOPLAMA BİLGİSAYAR KAÇ TL OLUR ONU MERAK EDİYORUM DENEMEK İSTEDİM SİZCE DAHA UCUZU OLUR MU? (KULLANILABİLİRLİK ÖNEMLİ DEĞİL SADECE 0 OLMALI)OT:BU BİR REKLAM DEĞİLDİR HİÇBİRİNİ TAVSİYE ETMİYORUM SADECE ALINABİİLECEK ÇALIŞAN EN UCUZ BİLGİSAYARI ARAŞTIRIYORUM NI ,HAZIR...
Geri