Arama sonuçları: *

• Users: Ponty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Lenovo LOQ 83GS00PHTR IH2 alınır mı

https://www.incehesap.com/lenovo-loq-83gs00phtr-ih2-i5-12450hx-16gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-105w-15-6-freedos-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-78406/ hem üniversite hemde oyun oynayacağım sizce yeterli olurmu bütçem 45 bin civarında eğer önerdiğiniz laptoplar varsa bakmak isterim
  2. P

Lenovo LOQ 83GS00PHTR IH2 alınır mı

hem üniversitede kullanacağım hemde oyun oynayacağım bu yeterli olurmu bütçeme bunlar uyuyor daha üstüne malesef çıkamıyorum önerilere açığım
  3. P

Apple watch se kordon önerisi

dostlar günaydın 2 gün önce bir apple watch se 40mm aldım fakat kordonu daha farklı bişey arıyorum ve bulmakta zorluk çekiyorum araba temalı bir kordon arıyorum https://carloversworld.com/collections/nissan-gtr-apple-watch-bands?srsltid=AfmBOopzwKPdm15MEt70wu7-ko4ClSh7gJVltlT8Fxs14gVWGs40kkiU...
  4. P

Çözüldü✓ Asus ekran kartım çok ısınıyor

Merhaba dostlar ekran kartım RTX 3060-Dual LHR 12GB ilk aldığımda oyunlarda 73 dereceyi geçmiyordu yaklaşık 2 senedir kullanıyorum şuanda beamngdrive da 90 dereceyi görüyor forza horizon 5 gibi daha optimize oyunlarda ise 80-85 arası çalışıyor hala garantisi devam ettiği için asusa ulaştım ve...
  5. P

asetto corsa connection issue sorunu

oyuna online şekilde serverlera girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum vazgeçicem artık 1681940641 Piçler resmen türkler giremesin diye yapmışlar
  6. P

Çözüldü✓ logitech g29 forza horizon 5 sorunu

arkadaşlar direksiyonun merkezleme yayını falan filan her şeyi kapatmama rağmen tofaş direksiyonu gibi dönüyor çözümü olan varmı
  7. P

Toz filtresi önerisi

kasam rampage platino 600w önde toz filtresi yok bilgisayar acayip hızlı tozlanıyor kasanın linki burda bu işlerden pek anlamam nerden bulabilirim ve hangi boyut olmalı yardımcı olursanız sevinirim...
  8. P

bu kart ne işe yarıyor

rtx 3060 12g oc versiyon aldım kutudan bu çıktı bu şey nedir ve ne işe yarıyor?
  9. P

youtube geçmişte sçma sapan vidyolar çıkıyo!!

goggle da youtube a girdim geçmişimde bir video arıyordum sonra izlemediğim dans videoları falan çıktı fakat hiçbirini izlemedim ayrıca nedense hepsi canlı yayın
Geri