Arama sonuçları: *

• Users: Ermanz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Telefon kutusundan eve internet hattı çekme yardım

Merhaba. Yeni taşınacağım ev için türknete başvurdum. Şimdi önden ekip gelip telefon kutusundan hattımı işaretledi ve iki tane kısa kablo var. Kutu girişte bende giriş katta oturuyorum. Telefon kutusundan çıkan 2 kabloyu eve modeme taşımam gerek. Lakin hangi kablo ile ? VDSL kullanacağım. En...
  2. E

Çözüldü✓ 3700 e Sıfır Ryzen 5 5600 almak mantıklı mıdır ?

Soru belli fiyatı düşer mi beklenmeli mi ? ryzen 5 5500 mü alınmalı ?
  3. E

Yardım Rgb m2 ssd soğutucuyu bağlayamıyorum

aldığım m2 sogutucusunun 2 adet girişi var. Anakartta nereye takacağımı bulamıyorum. Gigabyte b450m s2h anakartım.
  4. E

Laptop 15 saniye açık kalıp kapanıyor?

Eski bir laptop var onu canlandırmaya karar verdim. bir iş için kullanıcam. 15 20 saniye çalışıp kaapanıyor. Bugün komple söktüm termal macun yeniledim fanı temizledim ramları değiştirdim hdd yi ssd ile değiştirdim. Fakat sorun yine aynı format ekranında dosyalar kopyalanırken kapanıyor...
  5. E

Öneri MLD M2 SSD İLE WD M2 SSD F/P OLARAK HANGİSİ ?

FARKLI BÜTÇEYE UYGUN SSD ÖNERİSİ OLABİLİR. ŞUANDAKİ KİOXİA 1TB DA GÖZÜME ÇARPIYOR FAKAT 1700/1600 OLMASI DÜŞÜNDÜRÜYOR Selamlar, 2 m2 ssd arasında kaldım kendimce düşüncelerimi aktarmak istiyorum ve hangisini seçmem konusunda önerilerinizi bekliyorum...
  6. E

Yardım rx6400'in bu modeli alınır mı ? 2. el rx 570 daha mı mantıklı ?

Merhaba 2.el rx 570 bakıyorum ortlama 2.000- 2500 tl arası. Şuan sıfır rx 6400 2.500 tl...
  7. E

Öneri Rampage FUSION Alınır mı ? Kullanan varmı ?

https://www.amazon.com.tr/Rampage-FUSION-Rainow-Temper-Gaming/dp/B09PC7HQ54/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2MNC9REFC9DIY&keywords=RAMPAGE+FUS%C4%B0ON&qid=1660850884&sprefix=rampage+fusi%CC%87on%2Caps%2C111&sr=8-1
  8. E

Çözüldü✓ Tek Ram Sorunsuz Çift Ram Takınca Mavi Ekran HELP PLS

İki rami de iki ayrı slotta teker teker testlerini yaptım ramlar sorunsuz. Tek ram ile sorunsuz çalışıyor. 2 yıldır böyle kullanıyorum sonra birden memory managet hatası almaya başladım ve iki ram takıl iken kurduğum her şey hata veriyor chrome bile. Ekran kartı ve win güncelleştirmelerini...
  9. E

Çözüldü✓ Ramlar sağlam fakat mavi ekran hatası alıyorum

2 Yıldır kullandığım bilgisayarım bir anda memory managet hatası vermeye başladı akabindede driverlarda hata verdi. Nette yazan tüm işlemleri yaptım çözülmedi. Format attım çözülmedi. 2 ram takılıyken windowstan bellek taraması yaptığımda donanımsal arıza diyor. Fakat ram leri tek tek test...
  10. E

Çözüldü✓ Çözülmeyen mavi ekran hatası

Bir süredir bilgisayarımda Memory_Managet vb şekliden mavi ekran hatası alıyorum. Akabinde dxdiag a girerken sürücülerim hata vermesi vblerde başladı. Çözüm olarak birçok yolu denedim nette olan fakat düzelmedi. Ram hatası oluyormuş genelde. Memtes kullanarak, (dual ram kullanıyorum) tek tek...
Geri