Arama sonuçları: *

• Users: Rouly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rouly

MSI anakart overclock yapamıyorum

MSI Pro B650M-B anakartını kullanıyorum. Eski BIOS sürümünde ve eski işlemcimde overclock istediğim gibi yapabiliyordum. Ancak şimdi en son sürümü indirdim (beta versiyon yazıyordu) ve Adjusted CPU Frequency değerini değiştiremiyorum. Tıklayamıyorum, +/- ile değiştiremiyorum, direkt sayı ile...
  2. Rouly

MSI Pro B650M-B anakartta R5 7600'e overclock yapılabilir mi?

Hazır sistem almayı düşünüyorum ve anakart MSI Pro B650M-B. Bu anakartta işlemci olarak Ryzen 5 7600 kullanacağım, MSI Pro B650M-B CPU overclock manuel olarak yapılıyor mu? Demek istediğim cpu clock ratio ile overclock yapabiliyor muyum, çünkü bazı anakartlar overclock desteklemiyor
  3. Rouly

Lise mezunuyum askerliğimi tecil ettirebilir miyim?

İyi günler 2023'te liseden mezun oldum ve şu an 19 yaşındayım e-Devlet'ten askerlik süreme baktım 7 ay 26 gün yani bu sene sonunu gösteriyor, arkadaşımın tecil ettiğini öğrendim, geçenlerde 20 yaşına girdi şu an onda 2 yıl 1 ay var diyor, ben mezun oldum YKS'ye giremedim ama şimdi de tecil...
  4. Rouly

Steam çizim vitrini tam boyut olmuyor

herkese merhaba 2. bir çizim vitrini aldım ve bunun gifini kendim yaptım boyutu 614*824 steam gif boyutu ancak eklediğim zaman nedense böyle küçücük kalıyor üstteki de aynı çözünürlükte bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. Rouly

BİTCOİN GÖNDERİM ÜCRETİ GÖRÜNMÜYOR!

Herkese merhaba öncelikle, her ay 20 dolarlık bitcoin ödemem gereken bir yer var, bunun için binance kullanıyorum, bitcoini adrese gönderecekken tam istenilen tutarı yazıyorum ama sonradan bir miktar kesiyor, bunun için kesilen miktarı da girmek istiyorum bitcoin tam olarak gitsin diye ancak...
  6. Rouly

2 TB m2 ssd önerir misiniz

herkese merhaba, 2 tb m2 ssd almak istiyorum ama bazıları samsung diyo bazıları kingstone arada kaldım hangisi daha iyi bütçe sıkıntım yok ama kazık olmasına da gerek yok önerilerinizi bekliyorum
  7. Rouly

Elden Ring, Cheat Engine'de tik nasıl atılır?

Elden Ring'te güvenliği kapattım Türkçe yamayı sildim ama yine de Cheat Engine'den tik atamıyorum. Herkes yapmış bende olmuyor yardım edin.
  8. Rouly

Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms ısınma sorunu

herkese merhaba bu gün Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms monitörü satın aldım eve geldim taktım bir sorun yok gibi ama monitörün alt kısımları özellikle sol alt çok ısınıyor bu normal mi herkeste mi oluyor yoksa tekniği mi aramalıyım?
  9. Rouly

Sistem düşük fps sorunu

Arkadaşlar sistemim Rx 6700 XT - Ryzen 5 5600 (overclocklu) - 16 gb ram 3200 MHz Steam pubgde mithrain ayarları ile oynuyorum 100 fps fln alıyom düşük geliyor 180hz monitörüm var 180 fps istiyorum bu yüzden düşük ayarlarda ekran kartı ve işlemci kullanımı düşüyor 180 fpsye zorlamanın bir yolu...
  10. Rouly

Pc sürekli donuyor yardım eder misiniz?

Rx 6700 xt ryzen 5 5600 16 gb ram 500 GB SSD 1 TB HDD bir sistemim var her oyunu oynatır normalde ama daha Wolfteamda bile donuyor, donuyor dediğim hiçbir şey yapamıyorum yeniden başlatmam gerekiyor akıl sağlığımı kaybediyorum sebebini de bulamıyorum napmam lazım
  11. Rouly

Silinen videoları geri getirmek pcden mobile

Bilgisayarımda h264 olarak render aldığım videoları telefonuma atıyordum, attığım yer ise DCIM/Camera, bilgisayarımda attığım videoları yeni pc geçtiğim için kaybettim ve telefonda da tamamen silmiştim videoları geri almanın bir yolu yokmu o videolara ihtiyacım var.
  12. Rouly

G24F2 KALİTE SORUNU MOZAİK GİBİ

Gigabyte g24f2 180hz monitörünü kullanıyorum, oyunlarda değil ama normalde dolaşırken YouTube fln video izlediğim sırada kalite kötüleşiyor pixel pixel oluyor mozaik gibi ama oyunlarda fln yok amd ekran kartı kullanıyom bunun bir ilgisi olabilir mi
  13. Rouly

Eski hdd mi takmak istiyom ama içi dolu

500 gb ssd var pcmde eski bilgisayarımda da 1 tb hdd var o hddyi yeni kasama taksam sorun olur mu içi dolu farklı bir Windows fln başka uygulamalar, taktıktan sonra düzelte bilir miyim napmam gerek?
  14. Rouly

Sıvı soğutma önerisi

Ryzen 5 5600 işlemcim var overclock yapınca aşırı ısınıyor bu yüzden sıvı soğutma almak istiyorum bütçem max 1700 veya yakın çok fark eden olursa bir tık üstü de olabilir, aklımda 2 seçenek var bunlar hakkında yorum yapmanızı istiyorum aynı fiyata bunu al bu daha iyi dediğiniz şeyleri de duymak...
  15. Rouly

Ryzen 5 5600 96 zarar görür mü

Ryzen 5 5600 işlemci aldım daha yeni valorantta 96 dereceyi gördü 1 saat fln takıldım sonra kapadım max 95 mi neymiş, işlemcim zarar görmüş müdür?
  16. Rouly

Logitech G213 aldım iade edim mi?

Bu gün Logitech g213 aldım şuan gayet güzel çalışıyor ama internette birçok sorunla karşılaşan insan gördüm yok tuşa basmama yok çift basma vs. Sizce iade etmeli miyim?500 TL verdim 1662079427 .
  17. Rouly

Si̇nerji̇ Ctv-v8 96 Derece!

Sinerji ctv V8 aldım işlemcim ryzen 5 5600 ancak işlemci çok ama çok ısınıyor, valorantta 96 dereceye çıkıyor ve koku geliyor, voltaj auto seçili ve böyle iken 350-450 fps arası genelde, ben de 3.4 ghz sabitledim sıcaklık bu sefer 78-81 derecelerde gidip geliyor, koku beni rahatsız ediyor ve...
  18. Rouly

Abdullah Abi Yeni̇ Fi̇yat Performans Krali Pc Ne Zaman?

Pisaya uçtu cart curt değil abi sen ne zaman yeni sistem getircen ona göre sistem alıcaz alamıyoz, yakında yapmicaksan bilgilendir bizi
  19. Rouly

14 bin TL sistem almak istiyorum

Merhaba bu yaz tatili sonu 14k ya pc almak istiyorum aklımda ryzen 5 5600 rx 6600 gibi bir sistem var ancak her yerde hata forumları görüyorum, asıl aradığım şey aslında steam pubgda ultrada 0 kasma ve renderi iyi alabilmesi önerileriniz nelerdir aynı fiyata rtx 3050 sistemlerde var
Geri