Arama sonuçları: *

• Users: KaRincACiK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaRincACiK

Valorant hesap satan var mı?

Valorantı çok oynamıyorum o yüzden fazla bir para yatırasım yok.Arada arkadaşlarla girdiğimizde skinsiz bir hesapla oynamak can sıkıyor. 200-300 tlyi geçmeyecek şekilde hesap satanınız var mı?
  2. KaRincACiK

Steam deck mi yoksa msi claw mu?

Steam deck lcd mi yoksa msi claw ultra 7 mi? Hangisini tercih etmeliyim? Bazen monitöre bağlayıp full pc olarak kullanmak istiyorum o yüzden steam deck'e çok sıcak bakamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
  3. KaRincACiK

Nintendo switch'e nerde çip taktırabilirim?

İstanbul avrupa yakasında düzgün yapan bildiğiniz bir yer var mıdır?
  4. KaRincACiK

Nintendo switch 1 alınır mı?

Sizce 2. elden nintendo switch alınır mı? yoksa 12-13bin tlyi çok geçmeyecek şekilde alternatif olarak ne alınabilir?
  5. KaRincACiK

14000 tl bütçe ile hangi el konsolu alınabilir?

Yurtta kalacağım için yanıma bir şey almak istiyorum. Çipli nintendo mu steam deck mi yoksa diğer konsollar mı? 2.elden almak istiyorum.
  6. KaRincACiK

Yurtta nasıl oyun oynayabilirim?

Yurda sadece telefon ve tablet götüreceğim. Nasıl adam akıllı oyun oynayabilirim? Mobil oyunları çok sevmiyorum.
  7. KaRincACiK

Yurtta nasıl oyun oynayabilirim?

Yurda sadece telefon ve tablet götüreceğim. Nasıl adam akıllı oyun oynayabilirim? Mobil oyunları çok sevmiyorum.
  8. KaRincACiK

İphone'a paralı oyunları indirme

Resident evil gibi oyunları iphone'a nasıl indirebilirim? Bir kaç tane ipa sitesinden denedim ama sadece oyunun launcherini indiriyorlar. Kalan kısımı indirmeye çalışınca error veriyor.
  9. KaRincACiK

Dolandırıcıya küfür ettim ne yapabilir?

2.el sitelerinden bir ipad alıyordum. Eleman sahibinden linki gönderdi. Ben de anladım tabi sahte link olduğunu. İsim kısmına küfür yazdım. Whatsapptan anneme küfür edip napıyorum şimdi izle dedi. Ne yapabilir?
  10. KaRincACiK

2.el hangi ipad alınır?

Bütçem en max 15bin tl ama altına inerse daha iyi olur.
  11. KaRincACiK

İnstagram'da Muhabbeti Nasıl Başlatırım?

İnstagramdan dün biraz konuştuk ama muhabbetin devamı çok gelmedi. Hangi bahaneyle mesaj atılır?
  12. KaRincACiK

Instagram’a nasıl düzgün fotoğraf konulur?

İnstagramdan bir kıza yazacağım ama adam akıllı fotoğrafım yok. Kız fotoğraf istediğinde atacak bir şey nasıl çekilebilirim. Yüz görünmeyecek bir şekilde bildiğiniz bir taktik var mı?
  13. KaRincACiK

En fp MagSafe powerbankler

Elimde bir iPhone 12 var. Malum zaten pili kötü olan bir telefon bir de pil sağlığı düşük olunca pil eriyor. 1000 tlyi çok aşmayacak şekilde MagSafe powerbank önerir misiniz? Bir de 5000 mah günlük kullanım için yeterli olur mu?
  14. KaRincACiK

İphone 12 düz hangi şarj aleti ve adaptörü önerirsiniz?

Mcdodo iyi diyorlar. Bir de kılıf ve ekran koruyucusunu nerden bulabilirim?
  15. KaRincACiK

Ekranı değişmiş 11 pro max 256gb yd telefon 8500tl'ye alınır mı?

Soruda da sorduğum gibi sadece ek olarak 530 tl param güvende parası ödeyeceğim. Eğer alınmaz diyorsanız bu fiyat bandında telefon önerir misiniz? (iphone 11 ve üstü olsun)
  16. KaRincACiK

Telefonu almadan para verilir mi?

Sahibindenden biriyle anlaştık sonra param güvende yapalım dediğimde para bana hemen lazım dedi. Kargoya verdikten sonra parayı atarım dedim tamam dedi. Böyle alışveriş yapılır mı yapılırsa nasıl en güvenli şekilde yaparım. Çok araştırdım fakat daha iyi bir telefon bulamadım bu fiyatlara iphone...
  17. KaRincACiK

Ekranı değişmiş 128 GB yurt dışı pil 77 iPhone 11 7500'e alınır mı?

Başlıktaki gibi sahibindenden alacağım alınır mı?
  18. KaRincACiK

İphone 12-13 alacağım telefonculara güvenilir mi?

Sahibindenden yd iphonelara bakıyordum. 7-8 bin lira civarına 12 satıyordu 64 gb pil 80. Cihazlar aldıktan sonra sorun falan çıkartır mı sonuçta telefoncular benim bildiğim ölü fiyata alıp pahalıya satar.
  19. KaRincACiK

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı...
  20. KaRincACiK

TOD TV Wi-Fi ile açılmıyor

TOD TV Wi-Fi ile açılmıyor sadece mobil veri ile açılıyor. Birazdan maç başlayacak nasıl çözebilirim acaba?
Geri