Arama sonuçları: *

• Users: nbkw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Bu sistem ne kadar eder?

i5 8400 9M Cache, up to 4.00 GHz Asus Dual RTX2060 OC 16 GB Ram 2x8 2400 Mhz corsair Asus h310m dr2.0 anakart 240 gb ssd 1 tb hdd wd Zalman N5 MF KASA Rampage Kırmızı kule tipi soğutucu 600w xigmatek psu Anakart ve ekran kartının kutuları durmakta
  2. N

Bu sistem alınır mı ? ( RTX 4060 İ5 12400F)

Merhaba vatandan bu sistem alınır mı sizce başka sitelerde 24 25 e denk geliyor ekran kartı markaları falanda farklı? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-prime-h610m-r-asus-dual-rtx4060-white-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  3. N

iPhone Yurtdışı BTK bilgi mesajı gelmiyor.

Merhaba, Yaklaşık 4 aydır iPhone 14 Pro yurtdışı kullanıyorum btk tarafından hala mesaj gelmedi arayıp sorduğumda telefondan sinyal gelmemiş iki imeide de 120 gün olduğunu söylüyor. Biraz araştırdığımda çok nadir de olsa bazı kişilerde bu oluyormuş ve yıllarca telefonunu kayıtsız kullanan...
  4. N

Realtek Audio Control Gözükmüyor.

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi realtek audio control gözükmüyor mikrofon için gürültü filtresi açacağım fakat olmadığı için açamıyorum ya da varsa önerebileceğiniz bir uygulama onu da öğrenmek isterim.
  5. N

14 17K Arası Laptop Önerisi.

Arkadaşlar merhaba, Üniversite için laptop arıyorum hem arada oyun oynamak için hem de derslerim için beni üzmeyecek laptop önerileriniz var mıdır? Bütçem 15k ama duruma göre +1 +2 ekleyebilirim şimdiden teşekkürler.
  6. N

Çözüldü✓ Hyper X Cloud 2 Seri Numarası nereden bulabilirim?

Arkadaşlar kulaklığımı satmaya karar verdim fakat ne kadar garantisi kaldığına bakmak istiyorum seri kodunu bulamadım nereden bulabilirim?
  7. N

Logitech G Pro Mouse

Merhaba 800 tl ye g pro buldum 2. el temiz üzerinde 300 tl ye alınmış skatezler mevcut aklıma takılan soru g pro alınır mı, superlight ile farkı nedir ?
  8. N

Çözüldü✓ 5000 ₺ Ekran kartı tavsiyesi.

Arkadaşlar selam. 2. El 5000₺ gibi bütçe ile ekran kartı bakıyorum aklımda rx 6600 ve rtx 2060 var sizce hangisini almalıyım veya bir tavsiyeniz var mıdır? İşlemci i5 8400 Ram 16
Geri