Arama sonuçları: *

• Users: yenerr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Acil Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

Merhabalar genelde FPS oyunları için bir oyuncu kulaklığı arıyorum RGB özelliği çok önemli değil. Kablosuz bağlantı özelliği olursa daha iyi olur ama kablolu modelleri de düşünebilirim. Fiyat aralığı 1000 - 1500 bandı zorlarsam max 2000 e kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Y

Windows 10 wıfı güvenli bağlantı yok sorunu

Bilgisayarım da ara sıra ınternet kopuklugu yasanıyor. Bağlanmaya çalıstığım zaman ''internet yok, güvenli'' sorunu var. Nasıl çözebilirim acaba ? Modem de bi sıkıntı yok. Bu hatayı verırken telefonda vs sorun olmuyor.
  3. Y

Donanım Arşivi yeni sistem ne zaman gelir?

Acaba yeni sistem gelcek mi ? gelirse ne zaman gelir?
  4. Y

Çözüldü✓ SteelSeries rival 3 mü sensei ten mi?

SteelSeries maous almayı düşünüyorum ama bu iki model arasında kaldım. Hangisini almam daha mantıklı olur. Şimdiden teşekkür ederim
  5. Y

Hangi sistemi almalıyım ?

Sizce bu sistemlerden hangisini almam daha mantıklı olur. Genelde oyun,yayın için almak istiyorum. https://www.gencergaming.com/pch-v3.1 (işlemcisi Amd Ryzen 5 5600 olcak)...
  6. Y

15.000 k fiyat performans sisem önerisi

Merhablar en fazla 15.000 tl olan bi bilgisayar arıyorum.Genelde valorant gibi fps oyunları oynuyorum. Bunun için işlemcisi güçlü bir bilgisayar arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. Y

Valoranta tıklıyorum ama oyun hiçbir şekilde açılmıyor.

Hesap bilgilerimi girip oynaya bastığım zaman oyunum açılmıyor öylece kalıyor. Görev yöneticisinden de gözükmüyor. Mouse tekerleğinde mavi çember dönüyor ama açılmıyor. Her yöntemi denedim oyunu silip yükledim. Ne yapabilirim acaba 3 gündür uğraşıyorum. Çözümünü bile biri yardımcı olabilir mi
  8. Y

13000 TL Hazır Sistem Önerısı

Merhabalar 13.000 TL bütçem var. İyi bir hazır sistem önerebilir misiniz??
Geri