Arama sonuçları: *

• Users: Pcless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım Bellek Hatası alıyorum oyunlarda direkt kapanma oluyor??

Böyle bir sorunla karsılasıyorum valorant giriyorum oyun bir anda kapanıyor yada mavi ekran veriyor pc durduk yere. biraz araştırdım bellekten kaynaklı oldugu yazıyordu ama çözümü tam olarak bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  2. P

Yardım Trafik Cezası e-Devlette Ne Zaman Gözükür

bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
  3. P

Yardım Hepsiburada Nays Yardım

Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmak istiyorum "Nays" ile (%10 cashback verdigi için) ama hepsipay ile ödenebiliyor normal kart ile öde kısmı yok hepsipay ile ödeyincede cashback alınmıyor normal kart ödemesi nasıl yapabilirim bilen birileri varmı ?
  4. P

Yardım Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı?

Galaxy Buds 2 yi 1000 liraya almak mantıklımı uzun zamandır bluetooth kulaklık arıyorum telefonumda samsung oldugundan sıcak bakıyorum buna, aktif gürültü engelleme özelliğide istiyorum tüm isteklerimi karsılıyor ama fiyatı bu şekil sizce alınır mı? Kullanan birileri varsa görüşlerini merak ediyorum
  5. P

Yardım samsung smart tag kullanan varmı

Samsung Smart Tag gerçekten işe yarıyormu kullanan varmı bilgi verebilecek varmı ?
  6. P

anakartım m2 ssd de ne kadar hızı destekler

msi h610m bomber anakartım var şuan 500 gb m2 ssd kullanıyorum okuma yazma hızı 1700/1600 hem bu hızı hemde 1 tb olarak değiştirmeyi düşünüyorum max kaç mb yazma okuma hızını destekler
  7. P

Valorant oyun esnasında bi anda kapanıyor

Valorant oynarken normal bi oyundayken hata, uyarı , fps drobu vs. olmadan bi anda kpanıyor nedenini bilen varmı?
  8. P

Yardım Pc Her Açıldığında Bu Geri Sayım Çıkıyor

pc yi yeni satın aldım ilk açılışlarda bu çıkmıyordu ama artık bu şekilde diski kontrol ediyor hrhalde açılırken yaklaşık bi 10 saniye bunu bekliyorum sebebi nedir ve nasıl kapatılır bilgisi olan aydınlatabilir mi?
  9. P

Windows 10 pro key nerden almalıyım

Yeni sisteme windowsu kurdum windows lisans anahtarı alacagım nereden almalıyım önerisi olan varmı bu key sitelerinde ucuza oluyor ama bazı yerlerde 50-60 lirayken bazı yerlerde 15-20-30 lira ne farkı var?
  10. P

H610m Bomber Ssd Desteği̇

Merhaba Arkadaşlar anakarttan pek anlamıyorum sistemimde msi h610m bomber var halihazırda 500 gb 1700mb civarı yazma okuma hızı olan ssd mi değiştirmeyi düşünüyorum 1 tb ile maximum kaç mb okuma yazma hızını destekler bilen biri aydınlatabilirmi ve pcı 4.0 ı destekliyormu bu anakart ?
Geri