Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Monitör renkleri düzgün vermiyor

Monitörümde bir sorun var video izlerken siyahda yada karanlık ortamlarda pixelleşiyor ve kalite yerlere düşüyor o an ama oyun oynarlen yada başka bir şey yaparken bu sorun hiç yaşanmıyor çözümünü nedir acaba renk panelini mi değiştirmem gerek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz (görüntüleri ekledim)...
  2. S

Neon serit ledi anakarta baglama

Bende 2.5m neon serit led var acaba bunu analartima baglayabiliyormuyum bilgisi olan varmi anakartim asus tuf gaming b450m plus 2 Herhangi bir yolu varmi varsada yapinca bana sorun olusturur mu yardimci olursaniz sevinirim
  3. S

Mousepadlerden hangisi sisteme daha iyi yakışır

Arkadaslar mouse pad degiscem ama sisteme goruntu olarak hangisi daha cok yakisir bilemedim tavsiyelerinizi alabilir miyim ben cok arada kaldim mousepadlerin ve sistemin fotografini assagi biraktim daha raflar ve sarmasiklar falanda gelcek ona gore bi yorum yapin lutfen
  4. S

Steam hesabıma giriş yapmaya çalışıyorlar

Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor...
  5. S

Steam hesabıma giriş yapmaya çalışıyorlar

Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor...
  6. S

Mouse karşılaştırması attack shark x3 vs g305 vs vxe r1/SE

Arkadaşlar kablosuz mouse alıcam ama 3 tanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir Attack shark x3 Logitech g305 Vxe r1/SE Hangisi beni daha çok tatmin eder yardımcı olursanız sevinirim
  7. S

Valorant UEFI secure boot enabled ve HVCI enabled hatası

kardeşim valoranttan anakart banı yedıkten 3 ay sonra oyuna tekrar gırdım ve egıtımı tamamlayınca bu hatayı verıyor nasıl çözebilirim sistemim win 10 pro yardımcı olabilirmisiniz
  8. S

Furmark testinde mavi ekran yedim sorun ekran kartı mı ?

ekran kartımı dün temizledim ve temizlerken bir fanın zor döndüğünü gördüm boşta 60 derece calısıyor cs de falan 60 fps ile oynuyorum normalde 200 fps den assagı almam furmark testinde 1080p fullscreende 75 dereceye cıktıgı anda mavi ekran veriyor sorun ekran kartında mı ona göre yeni bir tane...
  9. S

monitörün ekranı bi anda çizik çizik oldu

nerdeyse 2 ay önce n11 den bir monitör aldım ilk başlarda gayet güzel kullanıyordum fakat dün bilgisayarı gece kapattım düzgünce sabah uyanıp açtığımda monitör çizik çizik olmuştu ne denediysem çare bulamadım birde forumdakilere sorayım diye buraya yazdım yardımcı olabilecek varmı monitörün...
  10. S

3500-4500 tl arası monitör

4000 en fazla 4500 tl bütçem var 27 inç tercih ederim ama 24 inç de olsa sorun olmaz herhalde ips yada va panel fark etmiyor hoparlörlü bulabilirseniz daha iyi olur tabii ama olmasa da sıkıntı olmaz
  11. S

30000 tl sistem önerisi

Oyunları düzgünce oynatabilen güzel tam ekipmanlı monitörle beraber bir pc lazım varmı önerebileceğiniz bir şey
  12. S

Bilgisayarım açılmıyor

Daha kasayı alalı bir yıl bile olmadı bugün oyun oynarken bir anda kapandı tekrar açmaya çalıştım ama açılmadı tuşa bastığım zaman sadece yanındaki ışik 1 kez yanıp sönüyordu acaba bayadır temizlemedim ısıdan mı kapandı dedim gittim temizledim tekrar denedim yine aynı şey oldu sıkıntı nerde ve...
  13. S

Msi a320m a pro max ve ryzen 5500 ile OC yapilir mi

Simdi pek butcem yok o yuzden msi a320m a pro max ile ryzen 5500 islemci almayi dusunuyorum OC yapabilirmiyim anakarta bir zararı olur mu vs.. tam detaylariyla anlatırmisiniz yoksa gerekmedikce b450m h mi alayim ?
  14. S

Öneri 16gb ddr4 3200mhz ram önerebilecek varmı

Vengeance rs rgb ddr4 2x8 16gb 3200mhz rgb ramlerini almayı düsünuyorum varmı öner
  15. S

Maks 1000tl am4 anakart önerisi

Anakartımı değiştirmek istiyorum varmı önerdiğiniz güzel bir anakart
  16. S

Gtx 1070 ti a uygun anakart islemci ram lazım

Gtx 1070 ti aldim ama anakart kaldirmayinca degistirmem gerekti ne alsam diye dusunuyorum anakart olarak asus a320m-k ram olarak 16gb 3200mhz rgb vengeance rs islemci olarak da ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum sizce iyi mi? yoksa başka bir şey almalımıyım
  17. S

Gtx 1070 ti besleme kablosu yetersizliği

Gtx 1070 ti aldim ama 16 pin besleme kablosu istiyor bende 14 e kadar var pc aciliyor ama su ekranda kaliyor ne yapmam gerek acil bakarmisiniz
  18. S

Xbox one da oynanan oyunlar xbox one s de de oynanır mı

Xbox one s almayi dusunuyorum ama hangi oyunlar var diye baktigimda onerilen platformlar xbox one yaziyordu ama youtube dan baktigimda xbox one s le valhalla oynayan insanlar var bi aciklama yapabilirseniz sevinirim
  19. S

ssd tam performans çalışmıyor

aldığım ssd 530/550 olarak gösteriyor ama 230/240 çalışıyor neden bilmiyorum sata 3 kablosu aldım yinede olmadı (ssd hi level ultra series 2'5 solid state drive 240 gb ssd)
  20. S

Dont starve together ses gelmiyor

oyun dışında sesim geliyor discordda konuşurken falan ama oyunda gram ses alamıyorum ve bu çok sinir bozucu tat alamıyorum oyundan :(((
Geri