Arama sonuçları: *

• Users: Ruindry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ruindry

Trendyol monitör iadesini kabul etmiyor

Trendyoldan monitör aldım 14 günlük cayma hakkımı kullanarak monitörü iade etmek istiyorum fakat kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmiyorlar. Bu monitörü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilme hakkım yok mu? Kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmediler ne yapabilirim THH beni haklı bulur...
  2. Ruindry

4 Çekirdek işlemci 2 çekirdek gözüküyor

4 Core 8 Threads i7 2600 işlemci 2 çekirdek 4 mantıksal çekirdek gözüküyor eski işlemcim i3 2120 yeni aldım 3-4 gün oldu yeni farkettim bilgisayarı açarkende hep cpu is not supported hatası alıyordum kaynağını araştırınca bunun benim işlemcim 95 watt anakart ise 77 watt istiyordu bununla bir...
  3. Ruindry

Rx 460 i3 2120 gpu kullanımı düşüyor

Rx 460 4GB OC İ3 2120 240gb Kingston a400 ssd 400watt psu 8gb ram bilgisayarimda oyunlar kasmıyor lakin msi afterburner testlerine bir bakmak istedim 2 saniye gpu kullanımı 100 oluyor sonra bir 40 bı 20 bı 0 sonra gerj 100 oluyor bu döngü sürekli devam ediyor bu oynamalar sırasında fpste...
  4. Ruindry

Yardım İkinci el SSD alırken nelere dikkat etmeliyim

Merhabalar ikinci el SSD almak istiyorum 350tlye Kingston A400 500/350mb almayı düşünüyorum bilgisayarım çok iyi değil fazla bütçe ayırmak istemiyorum ssdnin durumu eklentideki gibi herhangi bir problem olur mu ya da yazma sınırı var mı 7 TB kullanılmış çok mu fazla bir ssdye göre
Geri