Arama sonuçları: *

• Users: Ewig61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bios ekranı açılmıyor

secure boot sorununu çözmek için bios ekranına girdim monitör de bios ekranı gözükmüyor pc açık sorun nedir
  2. E

İpad açılmıyor acil yardım

2024 ün eylül ayında gürgençlerde ipad air m2 aldım bu aralar tableti kullanmıyordum şarjı bitmişti şarja taktım 2 saat boyunca şarjda durdu çıkardım şarjı tableti hiç açamadım şarj aleti bozuk mu diye kontrol de ettim öyle bir problemde yok sorun ne olabilir
  3. E

Bios güncellemesine gerek var mı

Anakartım MSI B450M-A PR Şu anki işlemcim Amd ryzen 5 5500 Ekran kartım Rtx 4060 Yeni işlemci aldım amd ryzen 7 5700x işlemci ankartla uyumlu mudur ve bios güncellemesine gerek var mı?
  4. E

Wifi sorunu acil yardım

Wifi adaptörü almıştım bugün geldi bilgisayarıma taktım algıladı fakat wifi gözükmüyor
  5. E

İşlemci yenilemek istiyorum

Şu an sistemimde 4060 ve ryzen 5 5500 var işlemcimi 5 5600x yağmayı düşünüyorum veya sizin önerileriniz nedir
  6. E

Tp link bluetooth usb si aldım fakat kulaklığı görmüyor

Geçenlerde mediamarkt tan tplink in bt 5.0 usb sini aldım pc ye taktım fakat cihaz ekle diyince hiç bir cihazı görmüyor sorun nedir acil yardım 1718193899 Bilgisayarım windows 11
  7. E

Yeni pc aldım windows 11 kurulur mu

Yeni sistem aldım ve windows 11 kurmayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkar mı
  8. E

Vatan bilgisayardan pc aldım windows nasıl atılır

Vatandan pc aldım ordaki adam dedi ki flashına windows yükleyip bilgisayara aktarman gerekiyo o demo windows linki nerde bulabilirim
  9. E

Vatandan sistem aldım hangisi daha iyi

Vatandan bugün sistem aldım rtx 4060 ryzen 5 5500 lü sistem önceden de ryzen 5 5500 ve rx 6600 xt li sistem kullanıyordum sizce hangi sistem daha iyi?
  10. E

Bu sistem alınır mı vatan bilgisayar

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rtx-4060-gaming-pro-h610m-e-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi almayı düşünüyorum vatan bilgisayardan alınır mı güzel mi sizce oynayacağım oyunlar;valorant,cs,uncharted,fifa Ve sistemi vatan bilgisayar bayisinden almayı düşünüyorum vatan...
  11. E

Nelere dikkat etmeliyim

https://www.letgo.com/ad/1674470298 Letgo üzerinden bu sistemi almayı düşünüyorum fakat sistemi alırken nelere dikkat etmeliyim?
  12. E

Bu sistem alınır mı sizce

https://shbd.io/s/Jg64G4Rn Bu sistem alınır mı Valorant god of war oynamayı düşünüyorum kaç fps alır
  13. E

Sizce hangi sistem daha iyi

rx6600 xt Amd ryzen 5 5500 Nvidia geforce rtx 2060 Amd ryzen 5 3600 Sizce hangi sistem daha iyi
  14. E

15000-16000 tl arası hangi hazır sistemi önerirsiniz

Bütçem kısıtlı 15000 16000 tl arası hazır sistem arıyorum lütfen yardımcı olun
  15. E

Letgoya kaç liraya koyulur 2. El pc

Bu pc ve yanında excalibur 200 hz monitör letgoya ne kadara koyulur
  16. E

TYT PROBLEMLER KAYNAK ÖNERİSİ

11. Sınıfım problemler de şenol hoca çıtır çerez problemleri bitirdim bir sonraki problem kaynağım ne olmalı? Ne önerirsiniz?
  17. E

Bios da cpu features yok neden??

Pc de ct ayarını açmam lazımdı bios a girdim fakat o ayarı bulamadım ne yapmalıyım işlemci:amd ryzen 5 5500 1684596967 Vt ayarı
  18. E

Valorant giriş yapamıyorum

Valo da başka bi hesaba giriş yapacaktım oturumu kapat ve çık dedim giriş ekranı karşıma gelmiyor(vanguarfı silip yükledim) acil yardım
  19. E

İphone 14 plus aldım siride sıkıntı var

Yaklaşık 1 ay önce önce iphone 14 plus aldım telefonu aldığımda biraz kullandım sonra sirinin sesimi algılamadığnı farkettim sonra apple teknik servise yolladım sorun çözüldü dediler telefonu servisten aldığımda bi sıkıntı yoktu ama şuan tekrar aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yapmalıyım
  20. E

Gamepad sıkıntılı acil yardım

Yeni aldigim ps4 kolunu ilk kez fifa 22 de denedim fakat mac sirasinda kareye basinca oyun duruyor yani options a basilmis gibi oluyor bunun nedeni nedir Kolun fiyatı:600 tl
Geri