Arama sonuçları: *

• Users: turgutt0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

60K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

50000 ve 60000 aralıklı bütçem var tamamen oyun odaklı bir laptop istiyorum en performanslısı ve beni bütün oyunları rahatça oynatacak bir laptop olsun ben şöyle bir şey buldum https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-s0003nt-7-nesil-ryzen-7-7840hs-rtx4070-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html
  2. T

Çözüldü✓ 50 60 K laptop önerisi acil!!!

50.000 bütçe var 60 a kadar çıkarım tamamen oyun odaklı alıyorum günümüzde ki en ağır oyunu bile oynayatacak oynatmasa bile en iyi performansı verecek bi bilgisayar gerekiyor şimdiden teşekkürler elden alacağım için bi mağazadan olsun vatan gibi
  3. T

SİBER GÜVENLİK İÇİN DERS VE İLERLEME ÖNERİSİ İSTİYORUM

Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim java ve c çalışıyorum(yeni başladım) biraz geç kaldım. İlerlemem siber güvenlik üstünden olacağı için sertifika dersleri mi yoksa youtubeden odaklı derslere girip en son sertifika mı alayım bilemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar...
  4. T

TOROS RİFAT ÇÖLKESEN KİTAP PDF İ NASIL BULURUM

Toros Rıfat Çölkesen veri yapıları ve algoritmalar için PDF bulamadım bulabilen yada bulmama yardımcı olacak biri çıkarsa çok iyi olur
  5. T

Laptopum kaç tl eder

laptop monster Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h Yanında vereceğim ekipmanlar Logitech g203 mouse Gamepower jin 7.1 kulaklık Monster pulsar soğutucu Beyaz mini klavye Kaç eder ekipmanlarla beraber
  6. T

Laptopumu satsam kaç para eder?

laptop monster Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h Yanında vereceğim ekipmanlar Logitech g203 mouse Gamepower jin 7.1 kulaklık Monster pulsar soğutucu Beyaz mini klavye Kaç eder ekipmanlarla beraber
  7. T

Cvmaker kart kopyalayıp kendi kendine abonelik açması

Merhaba cv oluşturmak için tek seferlik bi ödeme yaptım 30 tl civarıydı. Abone olmadığım halde kendi kendinlerine abone olmuşlar ve 2 ay sonra mail atıyorlar borcunuz var diye şikayetvar gibi sitelerden baktım herkese aynısını yapıyorlarmış ödemesem bir sorun olur mu Papara karttan ödeyip...
  8. T

LAPTOPUMDAN SES GELMİYOR ÇIKIŞ CİHAZI BULUNAMADI HATASI

Merhabalar, bir gün laptopu açtım ve artık ses gelmiyorfu pek umursamadım yaparım diye uğaşıyorum ve olmuyor. Rdr 2 de çıkış cihazı bulunamadı gibi bir hata veriyor ve oyuna girmiyor bu sesi nasıl vereceğim tekrardan
  9. T

Bilgisayar müh donanımı hakkında kendini geliştirmek için

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yazılım da kendini geliştirmek için bir sürü yol var biliyorum fakat ben donanım bilgisi konusunda da gelişmek istiyorum. Şu kart şu karttan üstün fakat bunu böyle açıp açıp bakmak yerine varsa videolar yada forumlar üzerinden okuyarak tecrübe yorumları ile...
  10. T

11. Nesil İPad vs Samsung tab serisi

Merhaba , üni 2. Sınıfım sizce hangisini almalıyım? 11. Nesil iPad ve 1.nesil kalem 20k ya geliyor, Samsung tab s9 20k ve Samsung s10Fe 14k. İpad isteme nedenim telefonum apple ve uzun yıllar kullanabilecek olmam. Ama tab s9 da ki ekran amoled ekran ve 120hz akıcılığa sahip hemde Samsung’un en...
  11. T

İpad mi almalıyım Samsung tablet mi?

Dünde konu açmıştım ama iyice kafam karıştı. Bilgisayar müh okuyorum 2. Sınıfa geçtim not almak ve film izlemek için kullanacağım. Uzun ömürlü olsun isterim. Ekosistem çok önemli olur mu bilmem ama telefonum iPhone. Bende tablet olarak s9, iPad ve s10fe+ modelleri arasında kaldım. Açıkçası iPad...
  12. T

SAMSUNG S9Fe+ vs İPad 10. Nesil

Arkadaşlar merhaba, mühendislik öğrencisi (bilgisayar müh)2. Sınıfa geçtim normalde pek ihtiyaç duymayacağım diye düşündüğümden ilk sene almamıştım ama baya bir yararı oluyor. Bu yüzden başta ders çalışma ve not tutma amacıyla daha sonrasında film izleme ve oyun oynama(çok yüksek kalitede değil)...
  13. T

ACER NİTRO 5 RAM VE SSD ÖNERİSİ

Acer nitro 5 laptopum var 512 yada 1tb ssd ve 16 gb ek ram ihtiyacım var önerileriniz neler
  14. T

KISA BOY İÇİN MOTORSİKLET ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, boyum 1.70 motor almayı düşünüyorum ama kalıplı biri de değilim çok hem buna göre hemde tarlamız var çamurda yolda koymayacak aynı zamanda da binilecek bir motor arıyorum 125 ve 200 arası neler alınır
  15. T

10-15 Bin aralığında alınacak telefonlar

Bir abim için istiyorum, 27 yaşlarında kamerası az biraz kaliteli olsun şarjı uzun gitsin gibi performans özellikler istiyorum var mıdır öneriler
  16. T

DS 4 İLE BAĞLADIĞIM KOL FİFA AÇMIYOR

Kol almıştım ds 4 ile titreşimini açmak için ayar yaptım fakat fc 25 program arkada çalışırken oynatmıyor titreşimli oynamak istedim çözümü var mıdır
  17. T

FC 25 GAMEPAD(KOL) ALGILAMIYOR LÜTFEN YARDIM

Merhaba fc 25 yükledim daha yeni sipariş ettiğim kol gelene kadar arkadaştan aldığım çakma kablolu bir kolu kullanacaktım fakat ayarlar kısmında sadece klavye ve mouse yi algılıyor napmam gerek kol çalışıyor oyunda R2 algılıyor ama kolu ayarlarda görmüyor
  18. T

Çakma Joystick Veya Gamepad Satın Alımı

Merhaba, aranızda bu fiayata bunu alacağına logitech al falan diyenler olacaktır ama şu an buna karar verdim yani bu atacaklarımdan seçseniz daha yardımcı olur 2 tane alacağım toplamda. Şimdiden teşekkürler en beğendiğim bu...
  19. T

TROY KART VE HARÇLIK AVANS SORUNU

bankkart genç Troy geldi steamden oyun alamıyorum bu yüzden, bu harçlık avansı gamesatış bynogame de falan da denedim ama kullanamadım sizin bildiğiniz harçlık avansı kullanıp oyun alabileceğim bir site var mı
  20. T

VALORANT VAN185 BAĞLANTI HATASI

Çok araştırdım fakat sorunu bulamadım her oyunda en az 1 kere atıyor nerdeyse ve artık çok sinirlendirmeye başladı yardımcı olacak var mıdır?
Geri