Arama sonuçları: *

1. KadirGultekin

Grafik Tableti Önerileri

Merhaba, Blender üzerinde halihazırda projeler yapıyorum. Kendimi geliştirmek için ZBrush, Adobe Substance 3D ve diğer uygulamalara da yöneliyorum, karakter tasarlama, kıyafet ve heykel yapma konularına başladım ve kendimi geliştiriyorum. Mouse ile yapmak ister istemez zorluyor ve Grafik tableti...
  2. KadirGultekin

Realtek Driveri Sorunu

Merhaba, MSI A520M-A PRO anakarta sahibim. Windows 11 Pro işletim sistemi kullanıyorum. Anakartın arka portlarına bağladığımda anakart üreticisinin sitesindeki driveri kurduğumda mikrofonum çalışmıyor. 10.0.22621.2506 Realtek Driverinde ise sorunsuzca kullanabiliyorum. Bu driveri silip...
  3. KadirGultekin

Yardım Asus TUF Gaming VG279Q3A Alınır mı?

Merhabalar, Asus TUF Gaming VG279Q3A monitörünü inceledim ve bu monitörü almayı planlıyorum. Normalde SAMSUNG G5 serisine bakmıştım ama VA Panel olduğu için çok ghosting sorunu alırsın diyenler olduğu için bu monitörü buldum. Pivot tarzı hareketleri yok o yönden kötü ama VESA 100x100 standları...
  4. KadirGultekin

Samsung Odyssey G5 27' Alınır mı?

Şu anda 2K 165Hz 1MS bareminde 6499TL'Ye bulabildiğim birkaç model monitörlerden birisi. Ana ekranım olarak kullanacağım şuan kullandığım monitörü ise yan ekranıma alacağım. Bu monitörü kullanan var mı ya da öneriniz var mıdır
  5. KadirGultekin

Yardım Microsoft Flight Simulator 2020 İndirme Hızı Sorunu

Merhabalar, Flight Simulator 2020'yi XBOX üzerinden indirdim launcherinden ilk indirmeyi dün saat 17.20 civarlarında başlattım ve bu saate kadar inmedi xbox sunucuları sayesinde. Internet hızım 100 MBPS ama benim indirme hızım 1 2Mbit bazen canı isterse 80 90Mbit'lere kadar çıkabiliyor...
  6. KadirGultekin

Yardım SSD Alacağım Önerinize İhtiyacım Var.

Merhabalar, Anakartım MSI A520M-A PRO şu an NVMe yuvasında ADATA LEGEND 750 500GB NVMe takılı ama yüklü uygulamalar ve yaptığım iş yüzünden çok hızlı doldu. 1TB NVMe alıp PCIe-X1 V3.0 yuvasına takmayı düşünüyorum. Aklımda 2 tane model var. Birincisi ADATA LEGEND 800 1TB İkincisi SAMSUNG 970...
  7. KadirGultekin

Yardım PCIe X1 Portu için NGFF olmayan dönüştürücü arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar, Anakartım MSI A520M-A PRO ve 1 tane NVMe girişi bulunmakta ve o girişte de nvme takılı durumda. Ama depolama bana yetmeyeceği için +1 TB NVMe almak istiyorum. PCIe X1 soketine takmayı düşünüyorum ama bu soket için NGFF olmayan bir dönüştürücü arıyorum 1GB'ye kadar desteği var...
  8. KadirGultekin

USB Windows Yazdırma. Acil Lütfen

Merhabalar, eski bir laptopum var UEFI desteği yok RUFUS ayarları böylemiydi acaba? Eskiden yaptığım ayarları unuttum da şimdi format atmam lazım
  9. KadirGultekin

Hazır Sistem Hakkında Önemli Soru.

Merhabalar, Yarın ITopya Söğütözü şubesinden DART1 Sistemi almayı planlıyordum şimdi siteden baktığımda "Ürünün Stoğu Tükendiğinden Hazır Sistem Satışa Kapatılmıştır." yazısı mevcut. Tüm parçalar şubelerde var gözükmektedir. Acaba aynı fiyata internet stoğu olmasada mağazadan alabilir miyiz?
  10. KadirGultekin

RTX 3060Ti'mi RTX 3060 12GB'mi

Arkadaşlar kararsız kaldım acaba hangisi daha iyi? RTX 3060Ti 8GB var vRam'i düşük bir yandan RTX 3060 12GB var vRam'i yüksek ama Performansta biraz geri Ti'ye göre hangisi acaba?
  11. KadirGultekin

İki Sistem Arasında Kaldım Yardım Edin Lütfen <3

Merhabalar, Aşağıdaki iki sistem arasında kaldım acaba hangisi daha iyi olur? https://www.gaming.gen.tr/urun/300505/mugello-3060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu ürünü upgrade ederek AMD Ryzen 5 5600X yaptım (Şu anda...
  12. KadirGultekin

DART1 Sistem Hakkında Önemli Yardıma İhtiyacım Var.

https://www.itopya.com/dart1amd-ryzen-5-5600asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-oc-edition-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgef_h14754?p=7581_1-22721_1-11666_1-14175_2-22592_1-23177_1-7881_1 Bu sistemi almayı planlıyorum. Ama Kasa kısmında kararsız kaldım. Kasayı Thermaltake S200 TG 650W'mi yapayım yoksa...
  13. KadirGultekin

Sistem Önerisi veya Parça Önerisi

Merhabalar Yeni bir sistem almam gerekli ve internette arayışa koyuldum RTX 4090 Hazır Sistemler 90.000 TL üstü olduğunu gördüm RTX 3090 Hazır Sistemi ise 55.599TL ye buldum acaba öneriniz var mıdır? Gördüğüm İlan...
  14. KadirGultekin

Yardım Telefon Önerisi | 6.000 TL Bütçe

Merhabalar, baştan söylemek olursa konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum. 6.000 TL Bütçem var ve şu anda Xiaomi Redmi 11S düşünüyorum Trendyol'da 5.885₺'ye buldum 6.000Tl bütçeyle daha iyi bir telefon önerisi olan var mıdır acaba? Şu anki telefonum iPhone 5S Apple tarafından soğuduğum için...
Geri