Arama sonuçları: *

• Users: fatihhan06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Windows kurulumu hatası yardım

windows kurulumunda mavi ekran hatası alıyorum hata ise şu şekilde IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED gibi ayrı ayrı hata alıyorum yaptıklarım ise bios güncelleme yapıldı ramler tek yada çift çalıştırıldı ayrı ayrı ekran kartı değiştirildi...
  2. F

Oyun oynarken arada pc kasıyo

Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
  3. F

Öneri 8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip mouse önerisi

8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip ASUS marka mouse önerisi olan yazıp yada link atabilirmi?
  4. F

Yardım Cs go & PUBG fps sorunu ! Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

R7 5700x RTX 5060 8gb oyunda ekran kartnı tam kullanmıyo ve 130 - 190 fps arası zor alıyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi. Aynı sorun pubg de var düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda fps artmıyo aynı alıyor.
  5. F

Yardım Asus display widget center hakkında yardım !

Asus display widged center uygulaması 2. monitörü taktığım zaman ana monitörümü algılamıyor bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
  6. F

Yardım Corsair k95 rgb platinum

Kullanmış olduğum klavyenin ses açma ve kısma tekerleği bozuldu nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim.
  7. F

Çözüldü✓ Rtx 3080 ryzen 3800x oyunda takılma yapıyor çözüm arıyorum

Başlıkta yazdığım gibi oyuna girince mouse sağa sola kaydırırken duraksayıp sonra bir anda o yöne gidiyor bütün oyunlarda var bu sorun. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim. 1080 p de oynuyorum format attım 2 gün sorunsuz çalıştı sonra bu hale geldi yardımlarınızı bekliyorum.
  8. F

Rtx 3080 10 gb ryzen 7 3800x darboğaz yaparmı?

Başlıkta belirttiğim gibi yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
Geri