Arama sonuçları: *

1. T

IEM Kulaklık Önerisi?

Arkadaşlar mikrofonlu iem kulaklıklar önerir misiniz mümkünse fiyat performans olsun.
  2. T

Önerebileceğiniz Taktiksel Strateji Oyunları Var Mı?

Arkadaşlar içine rahat bir şekilde girebileceğim öğrenmesi kolay taktiksel strateji oyunları önerebilir misiniz.
  3. T

1-2 Saat Girip Kafa Dağıtmalık Oyun Önerisi.

Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 saat girip kafa dağıtabileceğim oyunlar arıyorum. Şuanlık tercihim biraz daha sakin sakin oynayabileceğim oyunlar o yüzden o tarz oyunlar önerirseniz mutlu olurum.
  4. T

4000 Tl Civarlarına Sessiz Klavye Önerisi.

Arkadaşlar 4000 Tl civarlarına sessiz switchli klavyeler önerir misiniz
  5. T

MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi maksimum 2000 tl ye kadar olan fiyat performans klavyeler önerirseniz sevinirim. Ayrıca biraz sessiz bir klavye olursa sevinirim çünkü kyk yurdunda kullanacağım bu klavyeyi.
  6. T

Mont Tavsiyesi maks 5000 Tl

Arkadaşlar 5k altına mont önerisi verebilecek var mı. Biraz genç işi bir şey olursa sevinirim.
  7. T

Java Kodlama Öğrenmek için en Etkili Kurs Hangisi

Yakın zamanda c kodlama dersi alıyordum üniversitede. Dili öğrenmek içinse fehmi uyarı izliyordum gayet güzel anlatıyordu. Şimdi de java dersi alacağım ama nerden çalışmam gerektiğini bilmiyorum iyi bir youtube oynatma listesi falan var mı bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse mutlu olurum
  8. T

Last Of Us tarzı oyun önerisi

Beyler hikayede dümdüz akabileceğim sağla solla çok uğraşmadığım last of us tarzı oyunlar önerir misiniz ?
  9. T

Legion 5 15IRX10 - Type 83LY Model Laptop Nasıl?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-pm-HBC0000A1DDVE Arkadaşlar yakın zamanda bu laptopu aldım ve kullanıyorum herhangi bir sorun çıkartır mı bana kronik arızası olsun, teknik servis...
  10. T

Chill Hikayeli Oyun Tavsiyesi?

Arkadaşlar chill chill takılabileceğim hikayeli bir oyun arıyorum mümkünse hikaye düz bir çizgide ilerlesin çünkü o tarz oyunlar bana daha çok keyif veriyor.
  11. T

Kadıköyde Laptopa Oyun İndirebileceğim Biryer Var mı?

Kadıköyde laptopa oyun indirebileceğim biryer bakıyorum bildiğiniz biryer varsa söyler misiniz
  12. T

Yardım Lenovo Legion Modeli Hakkında Öneri

Forumlarda birçok kişiye sorduğumda lenovo legion modelleri laptop olarak çokça övüldü fan sesi olsun soğutması olsun kronik hatası olsun en az sıkıntı çıkaracak laptop modeli deniyor. Ben 1. Sınıf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve lenovo legion bir laptop almak istiyorum sizce...
  13. T

Lenovo Legion 5 WQXGA Alınır mı ?

https://app.hb.biz/Yzjkr9hPbF6T Bilgisayarı buraya da ekledim arkadaşlar bu bilgisayar alınır mı herhangi bir kronik sıkıntısı var mı soğutma performansı nasıl müşteri hizmetleri açısından nasıldır bu sorulara cevap verirseniz sevinirim.
  14. T

İki Laptop Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım?

https://app.hb.biz/X9qgxjUQ4Xio https://app.hb.biz/t3RxxYuzsIl3 Bu iki laptop arasında kaldım acaba bunlardaki kronik sıkıntılar nelerdir veya hangisinin soğutması ve fan sesi daha iyi bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi.
  15. T

60-70 K Laptop Önerisi

Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliğinde birinci sınıf öğrencisiyim beni eğitimimin sonuna kadar idare edebilecek bir laptopa ihtiyacım var. Aynı zamanda oyun da oynayan birisiyim örnek vermek gerekirse rdr2 last of us gibi oyunlar oynuyorum hem derslerimde işimi görecek hemde bahsettiğim...
  16. T

Sıcak havalar için çözümü olan var mı

Malum havalar çok sıcak odam için odanın derecesini düşürebileceğim çözümler arıyorum bi çözüm yolu yok mu bunun
  17. T

Atatürk Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulama

Yakın zamanda babamın telefonuna atatürk üniversitesi araştırma hastanesinden randevunuzun tarihi gelmiştir diye bir mesaj geldi bu mesaj kardeşlerim için mi benim için mi sorgulamam gerekiyor buna nerden bakabilirim
  18. T

House of Superstep Kargo problemi

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce house of superstepden bir ayakkabı sipariş ettim ama sitede halen daha hazırlanıyor olarak gözüküyordu telefondan arayıp bilgi almak istediğimde müşteri botu bana kargomun kargoya verildiğini söyledi ben bir şey anlamadım biri bana yardım edebilir mi
  19. T

Pensilvanyadan arandım +17179349991 bu numarayı bilen var mı?

Arkadaşlar 5 dakika önce +17179349991 bu numaradan arandım aradığında altında pensilvanya yazıyordu bu numara kime ait bir bilgisi olan var mı
  20. T

1500 TL kulak üstü kablosuz kulaklık önersi?

Başlıkta da söylediğim gibi 1500 TL yi geçmeyecek şekilde telefonda kullanabileceğim kablosuz bir kulaklık önerir misiniz ?
Geri