Arama sonuçları: *

• Users: leclerc16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. leclerc16

PC için 500-1000TL arası gamepad önerisi

Arkadaşlar kız arkadaşımla It Takes Two oynamak için alacağım ve benzer tarzda iki kişilik oyunları oynamak için. O yüzden çok pahalı bir şeye ihtiyaç yok gibi geliyor. Bu bütçede en iyi ne alınabilir? Önerisi olan var mı
  2. leclerc16

3000-4000 TL mouse önerisi

Arkadaşlar elim 18-19cm palm claw arası bir tutuşa sahibim. Şuan dareu a950 pro 4k kullanıyorum ama elime küçük geliyor ve rahat hissettirmiyor özellikle orta kısım çok boşmuş gibi hissettiriyor. DA V3 Pro'nun shape'i çok iyi geliyor ama onun da kronik scroll arızası olduğu için pek yanaşmak...
  3. leclerc16

CS2 İçin Deathadder V3 Pro alınır mı?

Arkadaşlar şuan Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum. Memnunun ama elim 18-19 cm ve shape'i küçük geliyor. Palm-claw arası bir tutuşa sahibim. Sadece CS2 oynuyorum. DA V3 Pro'yu geçen denedim ve elime tam oturuyor açıkçası. Alınır mı bu bütçede fikirleriniz neler?
  4. leclerc16

8-9K monitör önerisi

24 inç ve 1080p olması şart. CS için alınacak ara ara da hikayeli oyunlar olabilir. Aşağıda attığım iyi midir acaba yardımcı olabilir misiniz veya bu bütçede bundan daha iyisi var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FRSSHBH6
  5. leclerc16

Yeni bilgisayarda fan çok sesli çalışıyor

Herkese merhaba. Arkadaşım Lenovo IdeaPad 3 Slim aldı, cihaz FreeDOS. Henüz Windows yüklenmedi ve bilgisayarı ilk açtıktan sonraki 1 dakika içinde çok sessiz ama sonrasında fan çok sesli çalışıyor ve rahatsız ediyor açıkçası. Normal mi bu? BIOS menüsüne attığı için mi böyle bilemedim, yardımcı...
  6. leclerc16

Freedos laptop'da aldığım hata

Herkese merhaba. Arkadaşım freedos laptop aldı. Başka şehirde olduğu için ve windows kurmasını bilmediği için birkaç gün beni bekleyecek de kontrol için açıp bakmış. Açıldıktan sonra şu hatayı veriyor: OK'a bastığında ise şu çıkıyor: Daha önce freedos sistem almadığım için bilmiyorum da...
  7. leclerc16

Ders için laptop önerisi

Arkadaş için bakınıyoruz da çok bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Sadece ders için kullanılacak ve ara sıra film vs. belki. Oyun oynanılmayacak. Bütçesi maks 15k. Önerileriniz neler
  8. leclerc16

Superonline'a geçilir mi?

Arkadaşlar 3 yıldır netspeed'in ultimate fiber 100 paketini kullanıyordum, tek bir gün sorun yaşamadım aşırı memnundum istediğim zaman 1 dakika içinde müşteri hizmetlerine ulaşabiliyordum fakat son 1 aydır internete doğru düzgün erişimim yok. Müşteri hizmetleri ne kadar sorunu hallettik dese de...
  9. leclerc16

I3 12100F için kule tipi soğutucu

Yükte 75 civarlarında geziyor, iyzico kampanyası ile alayım gitsin diyorum. Birkaç konuda aşağıdakini önermişler, iyi midir başka bir öneri var mıdır acaba...
  10. leclerc16

Upgrade için tavsiye

Arkadaşlar sistemim aşağıdaki ve alalı 2,5 sene oluyor. Oyun olarak sadece CS2 oynuyorum ara sıra da RDR2 ve Forza. CS'de ortalama 150-200fps alıyorum açıkçası bir upgrade gerekli mi ondan da emin değilim ama yapacak olursam ilk neyden başlamalıyım, tavsiyeleriniz neler...
  11. leclerc16

Kasadaki fanların RGB'si çalışmıyor

Arkadaşlar bu sorunu 3-4 aydır yaşıyorum. 10 kere çalıştırıyorsam 1'inde yanıyor 9'unda yanmıyor ışıklar. Sorun neyden olabilir? sistem: i3 12100f, rtx 2060 psu: thermaltake tr2 s 650w kasa: msi mag forge m100a
  12. leclerc16

Beyaz Aula F75 satan var mı

Dostlar izmirdeyim sarı sitede düzgün ilan yok, param güvende ile de satmak istemiyor kolay kolay kimse. İzmir içi elden satan biri var mı?
  13. leclerc16

3500TL civarı kablosuz kulaklık önerisi

Genel bir ekipman değişikliğine gittim de klavyeyle mouse'u kablosuz ile değiştirince kulaklığı da kablosuz ile değiştireyim diye düşündüm. Genellikle oyun amaçlı özellikle cs2 için kullanacağım. Mikrofonu da önemli benim için. Bu bütçede Barracuda X 2022 var, önerir misiniz? yoksa bütçemi...
  14. leclerc16

Çözüldü✓ Dareu A950 Pro 4K saniyelik takılma sorunu

Arkadaşlar merhaba. 15-20 gün önce connectgame'den a950 pro 4k aldım. Mouse'dan çok memnunum ama ben irite eden ufak bir şey var. Eğer 3-4dk kullanmazsam tekrardan hareket ettirdiğimde imleç yarım saniyeliğine takılıp devam ediyor. Bu durum dışında bi takılma vs yok sorunsuz çalışıyor. Bu bir...
  15. leclerc16

A950 Pro 4K ile Zenith Pro birebir aynı shape mi?

Arkadaşlar A950 Pro 4K alma arifesindeyim de elim 20cm olduğu için küçük gelir mi acaba diye düşünüyorum. Araştırdım biraz da ikisinin shape'i aynı tam olarak anladığım kadarıyla, bilen var mı? Yakınımdaki mediamarktta Zenith Pro'nun teşhir ürünü var orda deneyip karşılaştıracam o yüzden...
  16. leclerc16

PAW 3395 vs PAW 3950

AJ159 Apex'te 3950 var Pro'da 3395 var. Arasındaki fark asla fark edilmez biliyorum ama hangisi daha iyi bilgisi olan var mı merak ettim.
  17. leclerc16

1500-1700TL kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar CS2 oyuncusuyum. Şuan kullandığım mouse'u uzun süredir kullanıyorum, idare ediyordu fakat hem çok ağır(155gr) hem de son zamanlarda oyunda ani dönüşlerde crosshair gökyüzüne bakmaya başlayıp saçmalıyor. Claw tutuşa sahibim. Önerileriniz neler?
  18. leclerc16

Okul-Ofis için Laptop Önerisi

Arkadaş için bakıyoruz. Oyun oynamayacak, sadece okul ve iş için uzun süre götürsün yeterli diyor. Aynı zamanda çok kalın bir kasası olsun istemiyor ne kadar ince o kadar iyi. Bütçe 70-75bine kadar çıkabilir. Teşekkürler şimdiden.
  19. leclerc16

DSLR Kamera önerisii

Arkadaşım istiyor da hiç anlamadığım için sizlere sormak istedim. Bütçesi 5binmiş. Bu bütçede önerdiğiniz bir dslr kamera var mıdır?
  20. leclerc16

SS Prime vs Pulsefire Haste

İndirimden M800 Pro alacaktım fakat ağır davranınca indirimi kaçırdım maalesef. O yüzden de kablosuz mousedan feragat edip bütçeyi düşürmeye karar verdim. FPS oyunları için alıyorum. Düşük sens. oynadığım için şuanki mouse'um çok anlık dönüşlerde saçma sapan hareketler yapıyor. Palm ve claw...
Geri