Arama sonuçları: *

1. E

50 bin liraya kadar laptop önerisi

tamamiyle işletme derslerinde ve unide kullanılıcak bi laptop olması lazımış oyun oynanmıcak ve dış kasası estetik olucak özellikleri 1 tb min ssd ddr5 32gbrm oled ekran yüksek işlemci ve nesil bide fazla ısınmasını istemiyo benim önerdiğim modelller sunlardı...
  2. E

Siyah akvaryum kasa önerisi

siyah bir akvaryum kasa istiyorum sisteme 3 ay icinde 5070 3 fanlı model bi ekran kartı gelicek https://www.n11.com/urun/aerocool-p500c-4x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-pane-80581044?magaza=teknobiyotik şu tyip istesemde bu kasanın ekstra fanları satılmıyo
  3. E

Yeni anakart M2 ssdyi görmüyo

B650 ma prime wifi 2 anakart M2 sddmi görmüyo sistemde bios dıßüna çıkamıyorum SSD çalısıyo ışıkları yanıyo
  4. E

Ram tavsiyesi lazım ddr5

Anakart b650 wifi 2 İşlemci 9600x Bana ram lazım aptriot alıcaktım ama stockları bitmiş RGB li rgbsiz önerir misiniz?
  5. E

9600x sistem açılmıyo

Anakartprime b650 ma wifi 2 Şuan ram yok internet kafeye gidip test ettirdim ama biosta. Sonra açılmıyo Bios update yapmamı lazım
  6. E

Çözüldü✓ 9600x Coolermaster Hyper212 ual Black Edition kule soğutucu bu fiyata mantıklımı

Sahibinden de 8 bin fiyatı ayırtkm çarşamba kesin alıcam sizce mantıklımı? İşlemci 2-3 aylık
  7. E

15-18 bin liraya işlemci anakart ram tavsiyesi

AMD tabanlı DDR 5 düsünüyorum Bütçem Max 15-18 arası cıkar
  8. E

Yurtdışından hangisi daha mantıklı

meraba okul gezisi olarak italya fransa ve ispanyaya gidicem kesin sistemimi geliştirmek istiyorum sizce hangisi geliştirmek mantıklı olur ve hangi ülke daha ucuz ekran kartı rx 6600xt i3 10105f h510m a 2.8 ram 3t depolamaa 650 watt psu bütçe 8-20 arası
  9. E

4070 Superli Sistem Kapaniyor

AMD Ryzen 5 5600 NVIDIA ASUS PROART RTX 4070 SUPER 2X16GB XPG 3600MHZ RAM(BUGÜN ALINDI) COUGAR 850W 80+ BRONZE BXM-850 POWER SUPPLY B450M-A PRO MAX MSI RAMlerinden şüphelendiğim sistemime bugün RAM aldım sistemimin sorunu RAMden değil imiş. Daha önceden 3050 ve 650W PSU kullanıyordum. Ekran...
  10. E

pc sürekli kapanıyosdu sanırım hatayı bulduk

rami bugun değiştirdik ve suan power testinde bu hatayı verip kapandı 5600 4070 super 16x 2 ram 850 power
  11. E

discord son oyunlar nasıl açılır

mesela soyle bişey yapmıs arkadadasım bu nasıl yapılıyo kendisine sordum ama bilmedigini soyledi
  12. E

discord hesabımı nasıl çalabilirim

evet şimdi benim 3 yıl boyunca aktif 2 discord hesabım var soyle bi sorun birinin şifresini 3 ay once değiştirdim ve unutum bu hesabın epostasınınkinide unutum ve maile girmeye calıstıgımda oturum süresi dolmus diyo kendi hesabımı linke filan tıklasam geri alabilirmiyim telde bana baglı
  13. E

Sürekli uyku uyku açlığı

son 2 yıldır aşırı derecede uykuya uykuya acım mesela bugun sabah saat 5 de kalktım hazırlandım ve okula gitim ilk 3 ders uyudum 4 dersde sınava girdim 6. dan sonra 2 ders daha uyudum.Sonra saat 13.30da okul biti eve geldim uykum vardı ve uyudum ortalama saat 2.30 civarı evde oluyorum ve saat...
  14. E

Odanızı atın fikir olsun

Şimdi odadaki tüm mobilyaları değiştiricem ve aklımda bı oda düzeni yok odanızın resmini atında en azından fikir olur
  15. E

anakarta m2 ssd icin aparat onerisi

suan 1 tane m2 ssd 500 gb ve bitane hdd kullanıyorum ve yetmiyo surekli oyun sil yukle sıkıldım yeni m2 ssd almak istiyorum ama anakarta tek m2 ssd destegi var ben 2 . hangi aparatla takabilir pci 3x yuvasına mı ne takıyolardı anakart : msi h510m a pro
  16. E

İşletme Instagramı mail ve şifresini bulma

Evt babam yeni bı kafe almıs ve 2016 yılında bı Instagram hesabı acılmıs ortalama 2.600 kişi filan takip ediyo ve şuan şifresi ve maili yok nasıl alabiliriz almanın yolu varmıdır
  17. E

Yardım Witcher 3 next gen asırı kötü duruyo

Eski hali bin kat daha iyi gibi geliyo gorüntü çamur gibi bide diğerini 1440x 900 de bunu 1440 p de oynuyorum 2 Side ultradaydı 1695067845 Yani adam ların yüzü kare çiçekler kare Minecraft bile daha iyi gozüküyo
  18. E

Öneri 7bin tl ye kadar gaming koltuk önerisi lazım

evt yaz tatlili boyunca calıstım ve son eksigim olan koltuk kaldı elimde 7 bin tl var sizce ne almam lazım 62 kilo 187 boy
  19. E

Yardım Bu kol eurasia garantilimi

Bence fransızca gibi ama eve gidip kontrol edemedim sadice ablam fotografını atı
  20. E

Öneri Dualsense 5 eurasia garantili nereden alınır

Güvenilir bı yer varmı acaba alınca italatcı veya sahte cıkmıcak beyaz renk
Geri