Arama sonuçları: *

• Users: WoozleeY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

D.O.C.P açınca pc açılmıyor.

Ramlerim XPG Gammix D30 (2x8) Normalde 3200 MHz olan RAM'ler 2666 MHz olarak çalışıyor BIOS'ta D.O.C.P. İle onlari 3200MHz yapmayı denedim fakat bu sefer de PC 3 kez açılıp kapanıyor ardından tekrar BIOS menüsü geliyor. Bunun için ne yapabilirim 3200 MHz olsa daha iyi olur sonuçta bunun için...
  2. W

Gaming Gen Tr kadar rezalet bir firma görmedim

25 Nİsan 2023de Gaming Gen Trden Ultima-6700 XT hazır sistemi sipariş ettim. Satın alırken 5 günde kargo yazıyordu. Üzerinden tam 7 iş günü geçti fakat kargoya falan verilmedi. Hiçbir mailime düne kadar yanıt gelmedi. Telefonlarını aradım hiçbir şekilde günlerce aramama rağmen açan olmadı...
  3. W

Liquid Freezer II 360 A-RGB, CoolerMaster Masterbox TD500 mesh kasaya uyar mı?

Bu sıvı soğutucu Bu kasaya uyar mı üst tarafa takabilir miyim? Ramlere bir temas olur mu ya da başka bir sıkıntı olur mu?
  4. W

Arctic LIQUID FREEZER II 360mm RGB Soğutucu MSI MPX Velox 100R kasaya uyar mı?

Elimde MSI MPX Velox 100R kasa var fakat soğutucuya ihtiyacım var.Arctic LIQUID FREEZER 360mm RGB almaya karar verdim.Bildiğim kadarıyla da Arctic soğutucuların radyatörleri biraz kalın oluyor.Sizce bu soğutucu bu kasaya sığar mı? Ramlere falan temas olur mu? Olursa nasıl önleyebilirim?
Geri