Arama sonuçları: *

• Users: shame0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shame0

🔥İndirim 55TL!🔥 Aqua Di Polo Erkek Parfüm Edp Gran Paradiso Sport 1987 50 ml

Dün parfüm inceleyen bir kişiden Paco Rabanne Invictus muadili olarak bu parfümü önerdiğini gördüm. 55TL gibi bir fiyatı olduğu için ve markayı ilk defa duyduğumdan ertesi gün Rossmann mağazasından hiçbir ümit beklemeden aldım. Fakat beni çok şaşırttı, cidden kokusu Invictus'a çok benziyor. Eğer...
  2. shame0

Orta-İleri Seviye Fitness Programı Önerisi?

4 aydır fitness'a gidiyorum. Şu anki programımdan pek verim alamıyorum artık basit geliyor, biraz daha ileriye gitmek istiyorum.
  3. shame0

Yardım New Balance 550 Nereden Alabilirim?

New Balance 550 tutkunu olan birisiyim. Aylardır takip ediyorum ama Türkiye'ye gelmiyor. Daha önceden alanlar varsa nasıl ve nereden aldığını aydınlatabilirse çok sevinirim.
  4. shame0

YEEZY BOOST 350 V2 SALT (RAFFLE)

https://www.houseofsuperstep.com/urun/adidas-yeezy-boost-350-v2-erkek-beyaz-spor-ayakkabi/hq2060--1/ Yeezyler bu kadar oldu mu :D Şaşırttı açıkçası.
  5. shame0

Yardım Dolap'tan ayakkabı aldım replika geldi

Dolap uygulamasından 1500TL'ye af1 aldım. En son gelen nike.com indirimlerden sonra bu fiyatlarda satılabileceğini düşünerek satın aldım. Fotoğraflarla alakası olmayan bir replika ayakkabı geldi. Hatta arkadaş ilanda faturasıyla birlikte paylaşmıştı onu da göndermedi. Alırken şu soruyu da...
  6. shame0

Öneri Kulaküstü Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

Spor yapıyorum benim için suya dayanıklı hafif ve bass ön planda olması çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum..
  7. shame0

Öneri 5600X için AM4 Anakart Önerisi ?

Bütçe max: 2000TL 1665081309 M2 Slot destekli f/p önerilerinizi bekliyorum..
  8. shame0

New Balance 550 nereden alabilirim?

Aranızda 550 modelini alan var mı? Limited stock bir ürün ve çok Tr'ye gelmiyor maalesef. Nereyi takip edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. shame0

Mercimek Köftesi spor için yenilir mi?

Fitness yapıyorum. Annem hep mercimek köftesi yapar. Spor için yenilir mi? Diyetim çok iyi gidiyor bozmamak için sordum.
  10. shame0

zaptila.net GÜVENİLİR Mİ?

New Balance 550 alacağım. Aranızdan hiç bu siteden alışveriş yapan var mı acaba?
  11. shame0

Yardım Baseus Speed Mini, USB-C 20 W Hızlı Şarj Cihazı Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00G6CD09E/ Daha önceden kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca fiyatı nasıl sizce? 1662321802 Bu arada indirim 42dk sonra sona eriyormuş.
  12. shame0

iPhone 7 Plus Hızlı Şarjı Destekler Mi?

5W üstü bir adaptörü kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım?
  13. shame0

Fiyat performans erkek parfüm önerisi

Bütçe max 150₺ deneyimleyip de çok beğendiğiniz fresh tarzı ve kalıcı parfüm var mı?
  14. shame0

Yeni bir bilgisayar için AMD işlemcilerde hangi BIOS ayarı yapılması gerekir

Birtakım ayarlar görmüştüm mesela silent mode kapatın vs. gibi sizce yararlı olabilecek tavsiyeniz var mı?
  15. shame0

Yardım Corsair H115i PLATINUM RGB sıvı soğutmada fanın diğeri dönmüyor

2 fanın da rgbsi çalışır durumda fakat birinin fanı dönmüyor. Eskiden i7-8700K kullanırken böyle bir problem yoktu sistemimi AMD'ye geçirince böyle bir problem olmaya başladı yani 2 yıldır bu soğutmayı kullanıyordum. MSI MPG X570s Carbon Max WiFi, Ryzen 9 5800X3D'e geçtikten sonra böyle bir...
Geri