Arama sonuçları: *

• Users: Octo34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Octo34

Linux Mint İntel graphics driver güncelleme

merhabalar linux mint'e yeni geçtim intel graphics driverlarını nasıl güncellediğimizi bilen var mı?
  2. Octo34

zorin os'ta performans ayarı yapamıyorum

Dün biligsayarıma zorin os kurdum ve intel i3 işlemci var cihazımda ama boostlayamıyorum nasıl yapılacağını bilen yazarsa çok sevinirim...
  3. Octo34

USB AYGITI GÖZÜKMÜYOR

Ben bir tane 32 GB usb bellek aldım 1 hafta fln kullandım bugün hangi pc ye taksam algılamıyor araştırma yaptığımda medya yok hatsı çıkıyor disk yönetiminden, aygıt yöneticisinden vs. her yerden baktım ama çözüm bulamadım çözümü yazarsanız çok sevinirim
  4. Octo34

Html CSS javascript ile para kazanma

Merhabalar html css javascript ile nasıl para kazanabilirim
  5. Octo34

Adobe Photoshop alternatifi uygulamalar

Merhabalar, ben belli bir süre Adobe photoshop 2022 crackli kullandım ama yan yana birkaç fotoğrafı düzenlememe izin vermedi. Bu yüzden photoshop alternatifi arayüzü photoshop ile benzer bi uygulama arıyorum önerirseniz sevinirim...
  6. Octo34

Ücretsiz Domain ve Hosting Hizmeti alma

Merhabalar, Ben bir web sitesi kurmayı düşünüyorum html ile css ini kendim yazacam ama domain ve hosting hizmetini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bazı kişiler ücretsiz domain ile site açıyormuş onun nasıl olduğunu bileniniz var mı?
  7. Octo34

Adobe photoshop alternatifi uygulamalar

Merhabalar ben laptopuma adobe photoshop kurdum ama nedense ekranım gidip geliyor sebebi vramim yetmiyor diye sanırım yardımcı olabilirmisiniz
  8. Octo34

3d oyun yapmak için en iyi dil ve uygulama hangisidir?

Merhabalar, ben 3d fps oyunu yapmak istiyorum grafikten anlamam ama birazcık c# bilgim var sizce başka bir dil öğrenmelimiyim yoksa c# işimi görür mü
  9. Octo34

İşlemci hızını nasıl arttırabilirim

beyler 10. nesil i3 işlemci kullanıyorum ama ghz i 1.20ghz şimdi ben ghz nasıl boostlayabilirim?
  10. Octo34

Öneri 7-8 bin arası laptoplar

şu üç laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım https://www.hepsiburada.com/dell-vostro-3515-ryzen-3-3250u-s16-16gb-256gb-ssd-ubuntu-15-6-tasinabilir-bilgisayar-fbr332f42n-p-HBCV00002NDEG3?magaza=%C5%9E%C4%B0R%C4%B0NE-T%C4%B0CARET...
  11. Octo34

7-8 k laptop önerisi

Merhabalar ben 8k ya laptop arıyorum oyun için ideal bir laptop varmıdır sizce yada en ideali hangisidir
  12. Octo34

En az ram kullanan emulator hangisidir?

Merhabalar, ben bilgisayarıma emülator kurmak istiyorum sizce en az ram tüketen emulatör hangisidir?
  13. Octo34

İntel Hd Graphics 630 valorant kaldırır mı ?

Merhabalar, İntel Hd Graphics 630 valorant kaldırır mı ? kaldırırsa kaç fps verir
  14. Octo34

Düşük Sistemli Bilgisayarda Oyun İçin Hangi İşletim Sistemi Daha İyidir?

Merhabalar, Sistemim kötü olduğu için işletim sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum.Lİnux windows' a göre daha az ram tüketiyor sizce ubuntu tabanlı bir işletim sistemine geçmek mantıklı mı
  15. Octo34

Acer Aspire 3 A315-23 laptop sizce iyi mi?

Merhabalar ben hem oyun hemde okul için bir laptop yada pc almayı düşünüyorum sizce Acer Aspire 3 A315 iyi midir bütcem 6000-7000tl arası linkini bırakıyorum...
Geri