Arama sonuçları: *

• Users: Undone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Undone

1600TL Mouse Önerisi

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, claw tutuyorum, mousenin kablosuz olması ve scroll wheel ın uzun ömürlü olması iyi olur zira şu anki mousem steelseries prime ın scroll wheeli sıkıntılı. Öneri yapan herkese teşekkürler.
  2. Undone

3k bütçe mouse önerisi.

3000TL bütçem var gaming için fiyat/performans mouse arıyorum, kablolu olması önemli değil.
  3. Undone

FC 24 mü almalıyım yoksa FC 25 mi?

Daha önce xbox game pass ile fc 24 oynamıştım ve hoşuma gitmişti şimdi de canım çekiyor ama fiyatlar çok uçuk. Sadece kariyer oynayacağım online tarafı umurumda değil. FC 25 şu an epic'de 1040tl. FC 24'ün steamdb den fiyat geçmişine baktım ve en son 2024 yaz indirimlerinde indirime girmiş. Sizce...
  4. Undone

RTX 4060 VS RX 7700 XT VS RX 6800

https://www.n11.com/urun/msi-amd-radeon-rx-6800-gaming-x-trio-16g-16-gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-45580045?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  5. Undone

Claw tutuş için mouse önerisi

Elim 19cm claw tutuyorum. Maksimum 1500 liraya çıkabilirim. Fiyatını hak eden bir mouse olsun illa 1500 lira olmasına gerek yok. Kablolu kablosuz olması önemli değil. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. 1705747643 @MuratTheFounderOfGariban Rahatsız ettiysem kusura bakmayın var mı bir...
  6. Undone

DRAM IŞIĞI YANIYOR SİSTEM AÇILMIYOR

i5 11400f ve b560m pro-e anakart ve 16 gb tekli ramim var. Anakartımın iki ram slotu var. Bilgisayarı açınca ilk önce çok kısa bir cpu ledi kırmızı yanıyor sonra sönüyor ve dram ledi turuncu yanıyor. Mouse klavye takılı hdmi kablosu ekran kartına takılı. Rami çıkarıp temizledim peçete ile ama...
  7. Undone

BİOS UPDATE YAPINCA ANAKART İŞLEMCİYİ DESTEKLER Mİ? MSI PRO H510M-B Intel H470

Arkadaşım bu anakartı aldı 11400f işlemcisi için ama çalışmadı. Sonradan msi ın sitesinden öğrendim ki sadece 10. nesil işlemcileri destekliyormuş soket tipi uysa bile (yani işlemci yuvaya oturuyor). İntelin sitesinde ise b470 çipsetli anakartların bios update ile 11. nesil işlemcileri...
  8. Undone

B450M-A Pro Max Ryzen 5 5600g overclock nasıl yapabilirim?

Elimde B450M-A Pro Max, Ryzen 5 5600g ve Dark Freezer X90 var. Amacım önerilen ghz değerinin üstüne çıkmaktan ziyade işlemcinin kendi başına maksimum çıktığı ghz olan 4400ghz civarlarında işlemcimin hızını sabitlemek. Ghz azaltmadan undervolt gibi bişey yapmak istiyorum yani. Bu anakartla...
  9. Undone

Ekran kartı yükselticem ne almalıyım ve psu yeterli olur mu?

Sistemim: rx 6500 xt ryzen 5 5600g 16 gb ram rampage 500 watt 80plus güç kaynağı. 1080p de elden ring forza horizon 5 gibi oyunları maksimum grafikte oynamak istiyorum. Rx 6500 xt yi satıp daha eski ama güçlü bir ekran kartı almalı mıyım? Aklımda rx 5700 xt var ama daha eski bir karta geçmek...
  10. Undone

CSGO Live'a para yatırma.

CSGO Live'a 5 dolar yatırmak istiyorum ama yatır sekmesinde çok fazla seçenek var denedim ama başaramadım bilgisi olan var mı?
  11. Undone

750TL Klavye Önerisi

750TL(bütçeyi hafif aşabilir) bütçem var kaliteli uzun zaman kullanabileceğim bir klavye lazım bana switch farketmez(seçenekler arasında varsa brown switch) eğer kaliteliyse membran da olur, daha yeni zamlardan etkilenmemiş güzel fiyatlı önerileriniz var mı?
  12. Undone

Xbox Gamepass üyeliğimi nasıl zamanlayabilirim?

Zamlanmadan önce 1 ay xbox gamepass üyeliği almak istiyorum ama bu cumartesi tatile çıkacağım ve 2 hafta boyunca bu servisi kullanmayacağım. Parasını şimdi verip üyeliğin başlayacağı tarihi seçebilme gibi bir özellik var mı?
  13. Undone

Eski Logitech direksiyonu nasıl kullanabilirim?

Elime Logitech Formula Vibration Feedback Wheel geçti ve bu direksiyon ile forza horizon 5 oynamak istedim ama bir türlü oyun direksiyonu görmüyor. USB oyun denetleyicilerini kurma yerinden kontrol ettim direksiyon çalışıyor. Forzayı Xbox'tan oynuyorum diye x360ce programını denedim, çalıştı ama...
  14. Undone

Çözüldü✓ Corsair Void Elite VS Razer BlackShark V2 X

Baya araştırdım iki kulaklığı da öneren çok insan var. Razer daha fazla önerilmiş ama aralarında karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım veya farklı bir öneriniz var mı? Bütçe en fazla 1300 falan olur. https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125...
  15. Undone

Windows Hizmeti performans düşürüyor nasıl kapatabilirim?

Daha düne kadar yoktu bi rdr2 gireyim dedim 70 fps oynadığım oyun 5 fps oldu. Grafiklere baktım ayarlar aynı. Pc ye reset attım oyuna yine girdim sonra görev yöneticisine bakınca anladım bir windows hizmeti performansı düşürüyordu. İsmide : Hizmet Ana Bilgisayarı: Oyun DVR ve Yayın Kullanıcı...
  16. Undone

Kasaya ekran kartı takıcam yardıma ihtiyacım var.

Hazır apu sistem almıştım daha önce ve ekran kartı eklemek istedim(gigabyte rx 6500xt eagle) ama güç kaynağından ekran kartına bağlanan kablo hangisi veya fotoğraftaki mi bilmiyorum ( fotoğrafını attığım kablobun aynısından yanında da var) Bu kabloyu önden sarkıtıp ekran kartını taksam bu kablo...
  17. Undone

Hangi kulak içi bluetooth kulaklığı almalıyım?

Aklımda bu iki model var hangisini almalıyım? yada 500TL altı başka kulaklık önerisi olan yardımcı olabilir mi...
Geri