Arama sonuçları: *

1. AtillaBaki25

MSI MAG 27cq6pf Monitör Nasıldır?

Selam dostlar, bu modeli buldum, birazcık yeni bir model olduğu için pek ghosting testi bulamadım. sizin bu monitör ile ilgili bir fikriniz var mı? Elimde mevcut olarak bu monitör var, eğer MSI olanı alırsam şu anki monitörü 2. ekranım yapabilirim yani fiyatını hak eder mi?
  2. AtillaBaki25

klavyem geç algılıyor

Selam arkadaşlar, benim XPG Summoner klavyem son 2-3 gündür oyunlarda geç reaksiyon veriyor ve normal yazı yazarken hergangi bir harfe basılı tuttuğumda ise yazmıyor (örnek; "ssssssss" yazması gereken yerde "s" de kalıyor) sebebini çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. 1696688590 lanet...
  3. AtillaBaki25

Laptopu başka bir kasaya bağlayıp ana monitör yapma

arkadaşlar selam ben monitörümü garantiye yollamıştım ve bu süre zarfında bilgisayarımı değiştirdim yaklaşık olarak kasa parçaları monitörden 5-7 gün daha erken gelicek ve benim bu parçaları test etmem lazım ve elimde ekran olarak sadece laptopum var. yani özetle kasamı laptoba bağlamak...
  4. AtillaBaki25

windows 11e geçilir mi

selam dostlar sizce windows 11e geçmek mantıklı mı avantajları neler sistem 3090 7600x
  5. AtillaBaki25

750w 3090ı besler mi?

Benim bir arkadaşım sistem topluyorda illede Corsair 4000X kasa istiyor ama kasanın içinde 750W güç kaynağı var al sat uğraşmakta istemiyor sizce sistemi için yeterli midir bu güç kaynağı en azından idarelik. O da benim gibi yayın falan işleriyle çok uğraşacağından sistem yük altında olur. Ve de...
  6. AtillaBaki25

Corsair K55 RGB Pro XT alınır mı?

Selam dostlar, sizce Corsair K55 RGB Pro XT alınır mı? 1300TL vermeye değer mi? Sesi falan nasıldır? Bileniniz varsa sevinirim bir de normal Pro'su ile Pro XT'si arasındaki farklılıklar nelerdir?
  7. AtillaBaki25

2k 27" Monitör Önerisi

elam dostlar ben 2K kavisli 27" bir monitör almak istiyorum ilk başta G5 düşünmüştüm lakin çok sorunlu bir model olduğunu gördüm o yüzden şu 5 model arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz ne olur...
  8. AtillaBaki25

KIOXIA m.2 ssd alınır mı

arkadaşlar selamlar KIOXIA EXCERIA Pro 1TB SSD NVMe 4.0 M.2 ssd acaba alınır mı? uzun kullanımda biproblemçıkarır mı bilenler varsa sevinirim.
  9. AtillaBaki25

Hangi Logitech G92. serisi webcam alınır?

Hocam selam benbir webcam alacağım ama bir sürü 920 serisi webcam var hangisini alsamdiye arada kaldım 2000-2500TL civarı ne önerirsiniz?
  10. AtillaBaki25

MSI MAG CoreLiquid 360r V2 alınır mı?

Hocam selam performans ve şıklık ön planda olmak üzere bir sistem topluyorum. Sistemde şimdilik 7700X kullanıyorum ama ileri zamanlara yatırım olması maksadıyla 360mm bir sıvı soğutma almak istedim, bu model de MSI MAG CoreLiquid 360r V2 oldu acaba 3500TL civarına alınır mı? (ileride 7900x3D ya...
  11. AtillaBaki25

Gaınward Geforce Rtx 4080 Phantom Gs alınır mı?

hocam selamlar 29.000 tl'ye Gaınward Geforce Rtx 4080 Phantom Gs buldum sizce alınır mı veya 30k civarlarına bir 4080 serisi öneriniz var mı?
  12. AtillaBaki25

4080+7700x li bir sistem için ups önerisi

4080+7700x ve bir kaç yayıncı ışıklı bir sistemi 20-30dk götürebilecek akım korumalı bir ups önerisi olan var mı?
  13. AtillaBaki25

rode podmic sizce alınır mı?

rode podmic alınır mı?
  14. AtillaBaki25

3000-3500tl yayıncı mikrofon önerisi

benim rode podmic alma gibi bir planım var ama sizin önerilerinizide almak isterim dostlar
  15. AtillaBaki25

sağda solda 50tl ye windows 11 pro falan satıyorlar bunlar alınır mı?

sağda solda 50tl ye windows 11 pro falan satıyorlar bunlar alınır mı?
  16. AtillaBaki25

4080 iş ve 2k oyun için alınır mı

4080 alıcam 2kda oynayıp yayınlar falan yapıp render işleri falan yapıcam ama acaba karta yazık olur mu ya
  17. AtillaBaki25

rode podmic alınır mı?

rode podmic alınır mı? yoksa bu fiyatlara yayıncılık için daha iyi bir öneriniz var mıdır acaba dostlar
  18. AtillaBaki25

sizce hangi mikrefon daha iyi?

HyperX DuoCast vs rode podmic vs HyperX QuadCast vs Razer Seiren Elite yayıncılık için acaba hangisi daha iyidir dostlar
  19. AtillaBaki25

2000-2500 tl wireless kulaklık önerisi

2000-2500 tl wireless kulaklık önerisi 7:1 falan olursa iyi olur bi tık da şık
  20. AtillaBaki25

f/p kaliteli yayıncı ışığı önerisi.

f/p kaliteli yayıncı ışığı önerisi. bütce 1000tl falan dostlar güzel pişman etmeyecek yayıncı/youtuber ışığı öneriniz varsa çok makbule geçer
Geri