Arama sonuçları: *

• Users: Meuf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Twd 11. sezon 2. kısım netflixe ne zaman gelecek?

Şuan 8 bölüm var diğer bölümler ne zaman yayınlanacak?
  2. M

Bios sıfırlarken SSD çıkarmak

Merhaba mesela hack durumlarında biosa sızılmışsa bios sıfırlarken SSD çıkarmak önerilmişti bir arkadaşa sızan bios sıfırlama sonrası SSD takınca tekrar sızamaz mı? Niye SSD çıkarmak lazım?
  3. M

Teslim iyileştirme nedir?

Merhaba teslim iyileştirme nedir teslim en iyileştirmeyle aynı şey mi? Birde diğer insanlar kapatırken güncelleştirme ve güvenlikten giriyor birkaç yere giriyor onun yerine Windows updatein altında teslim iyileştirme var onu kapatsam aynı şey olmaz mı?
  4. M

Secure boot nedir açılmalı mı?

Windows 10 da secure boot açık mı kapalı mı olmalı?
  5. M

Sisteminiz fotoğrafını atın

Biliyorum konusu pek çok kez açıldı ama güzel öneriler bekliyorum led vs.
  6. M

Biosu bios üzerinden sıfırlamak

Merhaba biosu bios üzerinden sıfırlamakla pil çıkararak veya belli tuşlara tornavida temas ettirmek arasında fark var mıdır? 1661281752 @RevDeisDou
  7. M

Ethernet driver olmadan çalışıyor

Merhaba ethernet sistemi ilk aldığımda bağlanmamıştı driver ile bağlamıştım sonra çok sayıda format attım ve format sonrası hiç ethernet driverı yüklemeden artık direkt bağlanabiliyor bu nasıl oluyor?
  8. M

Yardım Termal macun önerisi

Termal macun önerebilir misiniz?
  9. M

Ağ üzerinden cihazıma sızabilirler mi?

İzlenilen bir cihazla benim cihazım aynı ağda uzun süre kaldılar.Sonradan öğrendim izlendiğini bu arada.Yapmam gerekenler nelerdir?Kendi cihazımda virüs yok tarattım ama biostan şüpheleniyorum. 1660748269 @alpolojix
  10. M

Yardım PC nasıl temizlenir?

Merhaba PC temizleyeceğim ama elimde soğuk hava üfleyecek bir makine yok.Pcyi alalı 1.5 yıl oldu hemen hemen 6 ay kullanabildim sadece.Statik elektrik yaratmayarak nasıl temizleyebilirim?Ekran kartınada çok dokunmak istemiyorum 1.5 yılda çok tozlanmış mıdır ekran kartının içi temizleme gerek var mı?
Geri