Arama sonuçları: *

• Users: sseren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Magsafe powerbank önerisi

ip 14 pro kullanıyorum bataryasına zarar vermicek f/p magsafe powerbank önerir misiniz?. internetteki 400 500 liralıklar zarar verirmi batarya konusunda çok bir bütçem yok çünkü
  2. S

65 inç televizyon önerisi

arkadaşlar 65 inç bir televizyon almak istiyorum televizyonlar hakkında hiçbir fikrim yok hiç akıllı televizyon kullanmadın galiba farklı çeşitleri varmış onların en iyisi hangisi olacaksa güzel işimi görücek bir tv önerebilir misiniz?. Bütçeyi tam belirlemedim ama abartı olmadığı sürece...
  3. S

Orta seviye telefon önerisi

Arkadaşlar annem ve babama orta seviye bir telefon almak istiyorum Samsung a alışıklar kullanmayı seviyorlar peki ne alabilirim Samsung a56 yu gördüm iyiye benziyor yine o fiyatlarda daha iyisi varmıdır yoksa a56 mı alıyım
  4. S

İPhone uygulamaya şifre nasıl koyulur

İPad’imi birden fazla kişi kullanıyor ve bazı uygulamalara girmelerini istemiyorum uygulamalara Touch ID falan koyabiliyorum ama tabletin şifresini bilen yinede açıyor ayrı bir şifre nasıl koyabilirim yada bunun için uygulama varmı güvenilir.
  5. S

30-40 k arası sistem tavsiyesi

30-40k arası bütçem var hazır sistem almak istiyorum ortalama olarak 33 35 36 k civarladında olabilicek tavsiye verirmisiniz.
  6. S

Laptop internet sorunu

Laptopuma ne wifi ile nede kablo ile internet bağladığımda internet gelmiyor ne yapabilirim. driver felan güncellenicekse nasıl yapıcam.
  7. S

25k Televizyon önerisi

Arkadaşlar televizyondan çok anlamam yeni televizyon alıcam 25.000 tl ye kadar bütçem var bir televizyon önerir misiniz?
  8. S

iOS 17.2 ses sorunları

iOS 17.2 geçtiğimden beri ses bugları olmaya başladı mesela telefonu kitlediğimizde gelen tık sesi varya normalden çok fazla geliyor ve sesini kıssamda hala aynı düzeyde geliyor kısacası zil sesleri bozuntuya uğruyor. Başka geçipte yaşıyan varmı ? Tel: 14 pro
  9. S

taşınabilir m2 ssd kutusu önerisi

fazladan 1 adet m2 ssd im var ama takıcak portum yok bu yüzden taşınabilir ssd kutusumu almalıyım yoksa sata dönüştürücümü hangisinde daha hızlı çalışır bide önerdiğiniz ürünleri atarmısınız.
  10. S

laptop ekranım kırıldı napabilirim ?

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-320-15ikb-intel-core-i5-7200u-8gb-1tb-gt920mx-windows-10-home-15-6-80xl006rtx-p-6511722 laptopum bu çok eskiden almıştım fakat ekranı kırıldı sıfır laptoplarda 15k ve ekran kartsız olduğunu görünce ekran almaya karar verdim ama bu ekran uyarmı ve...
  11. S

pckolik ten kulaklık alınır mı?

https://pckolik.com/urun/razer-barracuda-kablosuz-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.80.1 şu kulaklığı almak istiyorum ama diğer sayfalara göre çok daha ucuz o yüzden garip geldi o yüzden sormak istedim.
  12. S

Wireless kulaklık önerisi

3000- 5000 tl bütçe ile wireles kulaklık önerebilir misiniz? hem bilgisayarda hemde bluetooth ile dışarda kullanmak istiyorum o yüzden tasarımı sade bir şey lazım
  13. S

IMEI kayıt ettirdikten sonra eski hat

Merhabalar IMEI kaydı yaptırdım ama suanda taktığım hattın sahibi ile kaydettirdiğim kişi farklı bu hat ne zamandan sonra kullanılmamaya başlar
  14. S

Bilgisayarima güç geliyor ama açılmıyor

Bilgisayar açıkken yanlışlıkla elim fana çarpti ve bir anda bilgisayarım kapandı bir anlık kısa devre yaptığını düşündüm ve geri acmaya çalıştım ama açılmıyor. RAM'leri ekran kartını güç kablolarını söküp taktim ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı? Kafayı yiyeceğim.
  15. S

Kulak üstü kulaklık önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k88-x-raider-usb-7-1-kumandali-pc-ps4-mobile-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-HBCV000028G4NE?magaza=WEXTA şöyle bi kulaklık buldum aynı fiyatlarda daha iyi bildikleriniz varsa önerebilir misiniz?.
  16. S

ufak çaplı drop sorunu

bilgisayarımda ara sıra droplar yaşıyorum çoğunlukla oyunlarda 1 anlık drop giriyor ara sırada google vb uygulamalarda ufak çaplı droplar yaşıyorum nedenini nasıl bulabilirim sistem: ryzen 5 5600x rtx 3060 b450m anakart 16gb 3200mhz ram 480gb m2 ssd
  17. S

cpu soğutucu fanının ledini nereye takmalıyım

Msi core frozr l cpu soğutucusu aldım fakat ledinin pinini nereye takıcağımı bilmiyorum birde ledin kablosunun pinleri üzerinnde yok kopmuş nereden bulabilirim yada başka bir çözüm üretebilirmiyim anakart : asus prime b450m a 2
  18. S

Radminvpn ile minecraftta server nasıl açabilirim

arkadaşlarımla oynamak istiyoruz fakat radminvpn ile nasıl açıcağımızı bulamadık internetten birkaç video denedik ama olmuyor
  19. S

Güncel işlemci macun önerisi

50 60 lira cıvarında macun arıyorum
Geri