Arama sonuçları: *

1. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Ekran kartı boşda yüksek kullanım

Boşda değerler bu şekilde kaspersky ile virüs taraması vs yaptım hiç bir şey çıkmadı enteresan bir durum ne yapmalıyım sorun nedir ?
  2. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım 4070 Ti kartına sahibim üretimden kalkmasi bize sorun olurmu

4070ti ekran kartına sahibim son gelişmelerden sonra neler olur 4070ti 2K için ne kadar götürür
  3. agşladmlasndflsffkdaş

WIN 11 ŞİFREMİ DOĞRU GİRDİĞİM HALDE KABUL ETMIYOR

Sifremi doğru girdiğime %100 eminim ama asla kabul etmiyor arada Hoş geldiniz diyor 15 20 saniye sonra şifre yanlış diyor en son cok fazla deneyince "başvuru hesabı şuanda kilitlenmis ve oturum açılamaya bilir diyor" yardım edin
  4. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri GTA VİCE CİTY Nerden yükleyebilirim ?

Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur
  5. agşladmlasndflsffkdaş

İ7 13700KF İçin bu sıcaklık değerleri normalmi ?

Arkadaşlar sıvı soğutmam COOLER MASTER MASTERLİQUİD ML240L V2 oyunlarda 70 93 arası
  6. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri Asiimov VS Aquamarin Revenge VS Night Wish

arkadaşlar bu 3 skinden hangisini alayım aquamarin revenge floudu 34 Ft biraz yüksek ama pek fark göremedim onun dışında night wish nasil sizce sahip olan varsa fotoğraf yüklerse sevinirim
  7. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri AK 47 ASIIMOV VS NIGHTWISH

Arkadaşlar hangi skini önerirsiniz nightwishmi asiimov mu cok kararsız kaldım
  8. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Format sonrası fps düşüklüğü

Formattan önce spiderman de 140 200 fps arası aliyordum formattan sonra 60 80 ara sıra drop giriyor menuyu fl acinca driverlar vs kurulu ne yapmam gerek
  9. agşladmlasndflsffkdaş

Csgo haksız yere reportlanmak

az önce yoldaşta 2 noob geldi bayaha iyi oynadik soft vs cheater diyip reportladılar güven faktörüm düşermi bişey olurmu
  10. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Csgo haksız yere overwatch yemek

bakın arkadaşlar asla hic hile kullanmadim ama uzun süredir güven faktörüm düşüktü ve iyi oynadığım icin karsiya gelen silver seviyesinde 2 3 çocuk cheater vs diyordu bugün banlandim ama asla hile kullanmadim ve banımın kalkmasini istiyorum dün mesela oyunda bomba patlayıp tur bitiyor bende o...
  11. agşladmlasndflsffkdaş

CSGO MAÇ BULMUYOR VE DÜŞÜK GÜVEN FAKTÖRÜ

arkadaşlarıma uyarı gidiyor güven faktörümün düşük olduğuna dair ama düşürecek hiçbirşey yapmadım nasıl yükseltebilirim
  12. agşladmlasndflsffkdaş

WHATSAPP HESABIMA KOD GELDI VE SMS BOMB YIYORUM

Arakadaşlar telefonuma size ait bir cihaz whatsapp businessda kayıt ediliyor diye kod geldi ve sms bomber yedim gece tam 1 de bide yabanci bir numara aramış wp üzerinden ne yapmalıyım
  13. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Csgo İyi̇ Oynadiğim Icin Reportlaniyorum

karşıma silver kötü adamlar geliyor ama aşırı idiotlar h atip vurduğum icin hemen cheat demeye başlıyolar ve güven faktörüm düşüyor artik bir rekabetci maçı 20 dakikada buluyor arklarima uyarı fln gidiyor nasil ne yapıp düzeltebilirim
  14. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım CSGO SEÇKİN STEAMDE 275TL OYUNDA 350TL

arkadaşlar seçkin steamin sayfasinda 275tl ama oyuna girip baktığınız zaman 300 civari bişeydi steamden alirsam 270tl ye sıkıntı çıkmaz degilmi
  15. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri RDR2 GÜNCEL TÜRKÇE YAMA

arkadaşlar nerden bulabilirim sıkıntısız
  16. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım İşlemcime ayar yapmak istiyorum

Boştayken masaüstünde 5.3GHZ çalışıyor ve boşta 50 derece oluyor işlemcim İ7 13700KF mesela boştayken 3.4 sabitleyip oyunlarda yük altında 5.3-4.2 vs öyle çalışması için ne yapmam gerek
  17. agşladmlasndflsffkdaş

Steam profilim nasıl ?

https://steamcommunity.com/id/mareshel/ ?/10 eksikler neler sizce ?
  18. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım I7 13700KF 100 DERECE !

Cinebech 23 testinde işlemcim 100 derece oluyor aşırı ısınma sorunu var sivi soğutmam cooler master masterliquid ml240l v2 sistemi toplayali 3 ay oldu ne yapmam gerek voltaj düşürmek konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  19. agşladmlasndflsffkdaş

İ7 13700KF ÇOK ISINIYOR YARDIM

Çoğu oyunda 80+ görüyor sıvı soğutma olmasına rağmen undervolting nasıl yapabilirim soğutmam cooler master master liquid ml240L V2
  20. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Rtx 4070ti Fps Sorunu Mu Var ?

RTX 3060 olan arkadaşım minecraft da valorant vb oyunlarda benden yüksek fps aliyor örneğin mc de 800 civari alirken o ben 250 vs alıyorum
Geri