Arama sonuçları: *

• Users: Sadece Ben
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Microsoft Hesabım Çalındı

Merhaba. Minecraft sitesine giremiyorum. Girerken kullandığım microsoft hesabım çalınmış sanırım. Giriş kısmında outlook hesabımı yazdıktan sonra ben olduğumu doğrulamak için ikinci bir mail veya outlook adresine mesaj atıyorlar, po**************** şeklinde gözüküyor. Bir de sanırım telefon...
  2. S

Valorant Alt Tab Atınca Oyundan Atıyor

Valorant’ta oyundayken alt tab atınca oyundan atıyor ve tekrar girmem gerekiyor. Kendim oyunu kapattığımda da ekrana bi error geliyor ama error da hiçbir şey yazmıyor. Az önce erroru kapatmayı denedim ama kapanmadı, masaüstümde herhangi bir şey yapamadım. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastım ve...
  3. S

FM24 Draft Oyuncu Önerisi

Merhaba, FM24’te arkadaşlarla draft yapacağız. Bütçemiz 409M. Daha önce şampiyon oldum ama bu sefer oyuncularda değişiklik yapmak istiyoruö. Gegenpress oynayacağım. 4-3-2-1 veya 4-3-3 şeklinde. Bu sisteme ve bütçeye uygun oyuncu önerisi alabilir miyim ?
  4. S

Magesafe Powerbank Alınır mı ?

Merhaba. İphone 15 kullanıyorum, dışarıda kullanmak amacıyla magsafe bi powerbank almayı düşünüyorum. Alacağım model kablosuz şarjda 7.5W sağlıyomuş. Sizce alınır mı ? Ne derecede mantıklı ? Almak istediğim model bu...
  5. S

Son Iphone Güncellemesini Yapmalı mıyım ?

Selamlar. Iphone 15 kullacısıyım. Son güncellemeyi beğenmediğim için yapmadım. Bazıları da sıkıntılı olduğunu söylüyordu. Bu güncellemeyi yapmam gerekiyor mu ? Yapmazsam ne tarz sıkıntılarla karşılaşabilirim ?
  6. S

Ugreen Uno Wireless Nasıldır ?

Selamlar. Magsafe özelliği olan bu powerbanktan almayı düşünüyorum. Herhangi bir bilgisi veya deneyimi olan var mı ...
  7. S

Iphone 14 mü 15 mi ?

Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl...
  8. S

Fifa 25 Alınır mı ? Geç mi ?

Merhaba. Şuan Fifa 24 var ve sadece kariyer oynuyorum, oyunu geçen yıl almış olmama rağmen 1-2 hafta önce başladım. Ve baya sardı. Arkadaşımla konuştuğumda özellikle online oynacaksam almamı önerdi. Çünkü kariyer bir yerden sonra sıkıyor. Bana da mantıklı geldi. Ama baktığımda baya geç kalmış...
  9. S

Proteinocean Fitness Paketi Nasıl ?

Proteinocean'ın şu setini almayı düşünüyorum. İndirim koduyla birlikte 1439 TL oluyor. Sizce alınır mı ? Farklı bir öneriniz var mı ? https://proteinocean.com/fitness-paketi-large?Whey-Protein=Bisküvi&BCAA%2B=Karpuz
  10. S

Hangi Supplementler Faydalı Olur ?

Selamlar. Okulun yanı sıra fitness yapıyorum. Geçen sene 6 ay yapmıştım ve bu sene tekrar başladık. 1-1,5 aydır devam ediyorum. Hamgi supplementleri kullanırsam gelişmeme daha yardımcı olur ? Arkadaşım creatin al dedi ama kelleşme mevzusundan dolayı emin olamadım. Ailemin 2 tarafı da kel çünkü...
  11. S

Güzel Kokan Duş Jeli Önerisi

Merhaba. Şuanda Nivea Men duş jeli kullanıyorum. Genel de yeşil veya turuncu renkli olanı. Fakat bazen nedense çok da hoşuma gitmiyor ve çok kalıcı olmadığını düşünüyorum. Güzel kokan ve kalıcılığı olan bir duş jeli önerir misiniz ?
  12. S

Erkek Şampuanı Önerisi

Selamlar. Şuanda Clear Kömür Özlü şampuanı kullanıyorum. İçerilerinde olan maddelerden dolayı Clear vb markaları kullanmak istemiyorum. Kullandığım şampuanın kokusu da çok kalıcı değil maalesef. .Ve saçım gerçekten sert. Çoğu berber fırça gibi diyor. Yatıp kalktığımda bile bozulmayan bir stil...
  13. S

Ağ Türümü Nasıl Değiştirebilirim ?

Merhaba. Kendi telefonumda kullandığım SIM'i başka bir telefona taktım ama Edge bağlantısı alıyorum. Düzeltmek için ağ türünü değiştirmek gerekiyormuş ama telefon ayarları üzerinden seçemiyorum. Galiba telefona IMEI atıldığı için olabilir. Bunu yapabileceğim herhangi bir uygulama var mı ?
  14. S

Mobil internetim E gösteriyor

Selamlar. Telefonumun bozulmasından ötürü annemin telefonuna geçiş yaptım. (S21 FE) Ama mobil verim E şeklinde gözüküyor. Mobil ağlar ve şebeke modu kısmından seçenek değiştirdim. 5G/LTE/3G/2G diye çoklu bir seçenek vardı ve onu seçtim ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilir misiniz ?
  15. S

Xiaomi Main Menu Ekranı

Merhaba . Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonum var, 2 yıldır kullanıyorum. Imei attırmıştım içine. Bir ara yere telefonu attıktan sonra bozulmuştu ve şarja takınca arada kendini yeniden başlatıyordu. Az önce de şarjdaydı ve tekrar baktığımda bu menü ile karşılaştım. Videolar izledim, farklı...
  16. S

Codeblocks kodu çalıştırmıyor

Selamlar. Codeblocks'tan projem için bir ATM projesi yazıyorum. (YouTube'dan bakarak.) Kodu bitirdim yalnız hata alıyorum. Nedenini bir türlü bulamadım. Başka birinin açtığı konuda dosya yolunu C:'ye kaydetmek vardı. Denedim ama o da işe yaramadı.
  17. S

Visual Studio Code Iostream hatası veriyor. Yardım

Selamlar. Visual Studio Code uygulamasını video izleyerek kurdum ve sitesindeki örnek kodu copy paste yaparak çalıştırmaya çalıştım fakat iostream denilen bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim ?
  18. S

Yazdığım Kodun Çıktısını Almak

Selamlar, ödev olarak C ile ATM uygulaması yazacağım ama çıktısını pek alabileceğimi sanmıyorum. Alabilir miyim yoksa kendim tasarlayabileceğim basit bir yolu var mı ? Projemi değiştirmemi önerir misiniz ?
  19. S

ATM Uygulaması Kodu Çıktı Alabilir miyim ?

Selamlar. Ödev olarak C dili ile bir program yazmam gerekiyordu ve ben de ATM seçtim. Fakat onun çıktısını alabilir miyim veya tasarlayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü 1. sınıfım ve daha yazılımla ilgili bir şey öğretmedi hoca. Bir bilgisi olan yardım edebilir mi ? Uygulamayı basit bir şekilde...
  20. S

C ile Yazılabilecek Programlar ?

Selamlar. YBS 1. sınıfım ve C ile başlıyoruz. Hoca bizden C ile 100-150 satırlık bir program yazmamızı istedi ama daha herhangi bir şey göstermedi ve pek bir bilgim yok. Ne yazacağımı pazartesi günü hocaya bildirmem gerek. 100-150 satırlık kodu olan yazabileceğim bir program önerir misiniz ?
Geri