Arama sonuçları: *

1. mardin padişahı

BATMAN ARKHAM ORİGİNS ELEKTRİKLİ BATRANG

Arkadaşlar merhaba batman arkham origins onuyorum ama elektrikli batranga geçemiyorum eşittir simgesi çıkıyor nasıl seçicem takıldım kaldım yardım ederseniz çok sevinirim = bu işaret çıkıyor
  2. mardin padişahı

Msı gl 65 9sc ram önerisi

Merhaba arkadaşlar laptopumun rami 8 gb artık yetmiyor gtx 1650 4 gb falan var eğer rami çift kanal yaparsam 16 gb performans artarmı yani oyunlarda lag var onun için herhalde ram mhz i 2666 mhz ama hangi rami alacağımı bilmiyorum ve uygun fiyatlı olması benimiçin daha iyi olur
  3. mardin padişahı

Oversize kıyafette nasıl bedenimi nasıl bulurum

Merhabalar ilk defa oversize bir eşofman alacağım ama bedenimi nasıl bulurum bilmiyorum normalde xxl giyiyorum ama çok bol kalsın istemiyorum aşırı fazla chatgpt flaan bi beden düşük alabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz buda alacağım eşofmanın linki Boy:1.87 Kilo 100...
  4. mardin padişahı

Yks de gerçekten batırmak

Arkadaşlar ayt de sayfa 1 milyon sıralama yapmışım bu sene hiç çalışmamıştım 1 saat bile oturup çalışamadım saçma sapan şeyler yaptım ama bu sene çalışıp 250 bin yapsam bana yeter hemşirelik yazmak istiyorum biliyorum 1 milyon rezil bir sonuç ama çalışıp yapacağım bu sene yani yapmak zorundayım...
  5. mardin padişahı

Airtag uyarısı alıyorum androidden

Merhaba arkadaşlar Android telefonumdan airtag bildirimi alıyorum takip ediliyorsunuz diye ve gerçekten baya takip etmiş beni fotoğrafları aşağıya koyuyorum
  6. mardin padişahı

Laptopum internete bağlı ama internet yok diyor

Merhaba arkadaşlar msı laptopum var wifiye bağlanıyor lakin internet yok diyor ne yapsam çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. mardin padişahı

Honor x9b mi iPhone 11 mi

Merhabalar hayırlı bayramlarınız olsun bende 6 aydır kullandığım honor x9b var evdede ablamdan kalma 128 GB lık iPhone 11 var sizce ona geçmeli miyim kamera olarak biraz daha beni tatmin ediyor instaya atılan fotoğraflar olsun sadece ekranı 60 hz ondan korkuyorum
  8. mardin padişahı

Sayısal dan son 70 günde nasıl 250 bine girerim

Merhaba arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı başlayamadım eğer sıkı çalışırsam sayısaldan inşaat mühendisliği kazanabilir miyim özel üniversiteye gidicem kazanırsam eğer ne yapmam lazım koçluk almam lazımmı dalga geçecekler yazmasın lütfen ben denemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. mardin padişahı

Araba alacağım fikriniz benim için önemli

https://shbd.io/s/HlIJpOzh merhabalar şu ilandaki arabayı düşünüyorum sizde yorumlarsanız sevinirim aklımda bir kaç tane daha araba var linkini bırakıcam burayada
  10. mardin padişahı

Telefon önerisi acil

merhabalar bugün telefon alacağım honor 90 düşünoyrum teknosadan baktım ama internete daha ucuz o yüzden almadım ordan teknosada honor x9b vardı her neyse bu fiyat bandına daha iyi önerebileceğiniz bir şey varmıdır acaba acil olarak telefonum yok almam lazım bugün honorun hopörlörü mono o yüzden...
  11. mardin padişahı

Rdr1 oyunu save almıyor

Herkese iyi forumlar arkadaşlar rdr1 indirdim ama oyunu save almıyor çiftlikte tavşan vurduğumuz yere kadar oynadım ama tekrar girdiğimde baştan başlatıyor save dosyası bulunamamıştır diyor bu sorunu nasıl çözeriz
  12. mardin padişahı

Yks şimdiden yetişirmi

Arkadaşlar şöyle diyeyim özel okula gidiyorum ailemin parası boşa gitsin istemiyorum daha tyt ayt başlamadım okuldaki hocalarla gidiyorum ama sadece şuan tyt kimyama güveniyorum 0 dan tyt matematik ve ayt matematik kasmak istiyorum sadece yetişirim yetişir biliyorum ama nasıl bir plan yapıcam...
  13. mardin padişahı

Kpss 68 aldım polis olabilirmiyim

İnternette polislik 65 taban puan istiyor parkurda mulakatta kendime güveniyorum hiç kendinizi yormayın puanım yüksek değil öylesine girmiştim ama polis olmak isterim
  14. mardin padişahı

450 TL bandında kablosuz kulak içi kulaklık

Merhaba sorum başlıktadır orjinal markalardan yada kullandığınız güvendiğiniz markalarsa atabilirsiniz bütçem 450 tl
  15. mardin padişahı

cg me 250 lik dayun orjinal blok takıcam

selam aleyküm arkadaşlar instagramdan dolaşırken bir sayfada 250 lik dayun marka kelle blok gördüm sorduğumda cg me takıldığını öğrendim 13 bin tl fiyatı var normal bir ustada yaptırsak aynı fiyat ama patlayabilir o yüzden orijinal alıp bunu kullanasım var kuba cg 50 pro plusum var 125 lik kelle...
  16. mardin padişahı

Küçükken oynadığım oyunu bulamıyorum

Selamın aleyküm arkadaşlar küçükken bir laptop um vardı içinde bir asker oyunu vardı böyle oyunun başlangıcında eski bir jeep tarzı askeri araba ve üstünde 4 5 tane asker ama karakterler arasında gezdbikşyorsun jeeple gelirken 2 tane tepenin arasından bir yoldan geliyorsun ilk bölümde küçük köy...
  17. mardin padişahı

Ford fusion sol arka stoğuna 5 le çarptım araba yıkıldı

Merhaba arkadaşlar daha 30 dk önce Ford fusion tam modelini bilmiyorum ama 5 le cg ile sol arka stopunu kırdım İnternette fiyatına baktım 1500 babama söylersem beni fena yapar o yüzden kendi harçlıklarımdan bakacam adam yarın ariyacak bakalım numaramı verdim plakam kapalı olsaydı ahh keşke...
  18. mardin padişahı

Eski model agv kask alınır mı? 1000 tl

Merhaba arkadaşlar Bi yakın abimizde kendisinde agv kask var modeli airtag galiba 1000 TL ye satıyor acil diye sizce alınır mı? full karbonfiber
  19. mardin padişahı

Orjinal ngk buji nasıl bulurum

Merhabalar motoruma uygun ngk buji i arıyorum ama çok yan sanayi olduğu için korkuyorum nereden orijinalini bulurum
  20. mardin padişahı

Okulumu değiştirdim sizce iyi olmuşmu

Merhabalar 11. Sınıfta 2. Dönem ortalarında okulumu değiştirdim yarın ilk kez okula gideceğim eski okulumdaki arkadaşlarımı bırakıp Bi anda geçmek koydu doğal olarak yeni okulumda ise normal olarak herkes gruplaşmış olacak ve gittiğim okul kolej yani dışlanırmıyım diye korkuyorum ortamını...
Geri