Arama sonuçları: *

• Users: Nevzat bey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nevzat bey

Kapi giydirme.com güvenilir mi

Arkadaşlar bu site güvenilir mi pek bir yorum falan bulamadım da https://www.kapi-giydirme.com/index.php?route=common/home
  2. Nevzat bey

Bu texture packin ismi nedir

3. Nevzat bey

Uygun fiyatlı webcam Önerisi

Maximum 600 liralık webcam öneriniz var mı yada bu webcam iş görür mü Valx (VC-1080) 1080P
  4. Nevzat bey

Bu monitör fiyatına göre alınır mı

F/p bir monitör arıyordum bu monitör uygun mu ?
  5. Nevzat bey

Burda ne anlatılıyor

Agalar İtopyadan pc taksitlerine bakıyordum böyle bir şey diyor bitane kartta taksit için bı bakar mısınız ? Bu ne anlama geliyor ayrıca öde kısmına gittiğim zaman herşeyi doğru yazıyorum ancak taksit seçeneği sunmuyor ve başka bir kart olarak algılıyor yazan şey şu bu arada: Taksit kampanyası 4...
  6. Nevzat bey

İtopyadan Fp monitör

Arkadaşlar sadece itopyadan olmak şartıyla bildiğiniz f/p oyun/iş için kullanılabilecek bir monitör var mı
  7. Nevzat bey

Hangi kargo şirketi daha iyi

Aga hangi kargo şirketini tercih etmeliyim pc alicam ama korkuyorum
  8. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata uygun mu

Arkadaşlar vatan mağazasından bir bilgisayar almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ekran kartı 12 GB ve depolama 1 tb Not:daha iyi bı öneriniz varsa sadece mağazadan alabileceğim bi sistem önerir misiniz ? 1692033218 Arkadaşlar yazmayı unutmuşum sistem fiyatı 19.400
  9. Nevzat bey

F/p sistem öneriniz varmı arkadaşlar ?

Agalar f/p sistem onerir misiniz
  10. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata değer mi

Vatanda satılan bu pc fiyatını hakeder mi ? (Ekran kartı 8gb )
  11. Nevzat bey

Bu işlemci darboğaz yapar mı

Arkadaşlar ryzen 5 5500 ve rtx 3060 dual 12 GB arasında darboğaz olur mu ?
  12. Nevzat bey

BU PRİZ BİLGİSAYARA ZARAR VERİR Mİ

Arkadaşlar elimde bir adet 3 lu priz var bir kısmında (fiş takılan yerde)Max 3500 watt diğer kısımda topraklama işareti Diğerinde de 16 a 250 v yazıyor bilgisayar ve monitörü bu prizde kullansam bı sorun olur mu
  13. Nevzat bey

Bu sistem için ek soğutucu gerekir mi ?

AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RTX 2060 Super 8 GB | 512 GB SSD Bu sisteme ek soğutucu gerekir mi ?
  14. Nevzat bey

Çözüldü✓ BU SİTE GÜVENLİ Mİ ?

Ağalar aşağıdaki sistemi alacağım ama bu siteyi ilk kez görüyorum güvenilir mi ve sistem fiyatına değer mi orda gözükmemis ama 1 tb harddisk ekledim 1689471644 Burda sistem
  15. Nevzat bey

Bu sistem bu giriş seviyesi oyunlar için iyi mi? ?

Bütçem çok fazla yok düşük ayarlarda csgo gta 5 oynanır mı bu sistemde ?
  16. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata değer mi ?

Arkadaşlar yeni bir sistem almayı düşünüyorum fiyatı 14.600 sizce buna değer mi bu fiyata daha iyi bir bilgisayar öneriniz var mı?
  17. Nevzat bey

Bu monitör oyun için uygun mu acaba ?

Arkadaşlar vatan bilgisayar da bir monitör buldum oyun için alacağım uygun müdür acaba özelliklerini buraya bırakıyorum
  18. Nevzat bey

İnternet Usb Ne işe yara ?

Arkadaşlar internet usb si alacağım ama modem evin öbür kısmında internet yavaş mı çeker bu yüzden ?
  19. Nevzat bey

Call of 4 duty modern warfare onlinr promod açma

Arkadaşlar multiplayer da oyunu bu videodaki gibi yapmak istiyorum ama ne kadar video izlediysem yapamadım yardım eder misiniz ?
Geri