Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

Mtb bisikleti elektrik yapmak istiyorum

Selam arkadaşlar, Okuyup zaman ayıran herkese şimdiden teşekkürler. Benim Trek Marlin 4 Gen 3 MTB bisikletim var ve bunu elektrikli bisiklete dönüştürmek istiyorum. Ne yazık ki bu konuda Donanım Arşivi’nden gelecek bir video da görünmüyor, bu yüzden buradan tecrübeli arkadaşların desteğine...
  2. HENRYWİTCHER

Akıllı tv önerisi 30 k bütçe

Akıllı tv arıyorum televizyon kanalı izlemiyorum dizi film canlı yayın maç vs için tv bakıyorum oyun düşünüyorum aklımda samsung m7 var tavsiye eden varmı bütçe 20 30 arası veya aşası teşekkürler vakit ayıranlara.
  3. HENRYWİTCHER

Bisiklet MARLIN 5 GEN 3 (2026) Alınır mı ?

[H3 id='MARLIN+5+GEN+3+2026+model+bisiklet+alnr+m+muadil+nerilere+a+m+carraro+big+serisi+ile+bu+model+aras+kaldm']MARLIN 5 GEN 3 (2026) model bisiklet alınır mı muadil önerilere açığı m carraro big serisi ile bu model arası kaldım [/H3]
  4. HENRYWİTCHER

Mtb bisiklet önerisi 30k max

Meraba vakit ayıranlara teşekkürler, 30 kya kadar mtb bisiklet arıyorum uzun soluklu olsun isterim arıza çıkarıp masraf etmesini istemem rockrider düşünüyorum marka olarak önerileri açığım 50 k yâda çıkabilirim ama taksitle olur o kadar nakit yok
  5. HENRYWİTCHER

Fotoğraf çıktı yazıcı arıyorum 10 k

selam ev tipi taşınabilir veya evde kullanılabilecek 10 k max bandın da lazer başta olmak üzere fotoğraf yazıcısı arıyorum pek anladım söylenemez lazer mürekkep e göre daha iyi ama daha pahalı pişman etmicek bi yazıcı arıyorum önerilere açığım bu yazıcı hediye olucak yardımcı olabilecek herkese...
  6. HENRYWİTCHER

Yardım Rks nitro pro yedek batarya lazım

Bimden rks nitro pro aldım bu model için fiyat performans yedek batarya arıyorum yedek batarya nasıl olmalı bilmiyorum patlama ısınması gibi şeyler okudum tavsiyelere açığım Abdullahdaki bisiklette kullanılan hangisi acaba hala video gelmedi onada
  7. HENRYWİTCHER

Öneri RKS NİTRO PRO EL GAZI ÖNERİ UYUMLU

Görseldeki rks nitro pro aldım elektrikli bisiklet buna uyumlu el gazı arıyorum motorlar da olandan değil parmaklı olandan kullanan varsa link atabilir mi ?
  8. HENRYWİTCHER

Çözüldü✓ 5080 9950x3d Psu enermax 1350watt yetermi?

Şuan değil ama sene sonuna doğru sistem toplama düşüncem var 5080 9950x3d olucak şekilde Abdullahın önerdi 1350 watt psu alıp saklamalımıyım veya 1650watt 1350 fazlasıyla yeter mi ? İnstagram storyden gördüm...
  9. HENRYWİTCHER

Yardım Rks nitro pro Gaz kolu ve hidrolik fren tavsiye

rks nitro pro alınır mı fiyatı fena değil BİMDEN ALICAm kullanan varmı ? Fotoğraf ekledim 22.900 tl 1744992176
  10. HENRYWİTCHER

Yardım G735 Bluetooth bağlantısı ses yok

G735 kulaklık kullanıyorum yaklaşak 4 5 aydır pc sattım için kulaklık kullanamıyorum satmayı düşünüyorum çalışıyor mu diye baktım bluetooth ile test ettim de telefon ve ipadden ses gelmiyor pc olmadından test etmedim fakat güncelleme almadı için çalışmıyor olabilir mi sanmıyorum ama bilen...
  11. HENRYWİTCHER

Sistem değerlendirmesi 45 k yardım

Seçtim parçalar görsel de ekledim 7500f işlemci ile kullanıcam ileride 9800x3d güncelleme yapıcam 1 2 seneye ram fazla mı pahalı daha uyguna varsa öner kabul ederim 7500f için fiyat performans soğutucu önerilerine açığım 4060 ti ile kullanıcam zamanla o da güncelleme olucak sadece fikir ve...
  12. HENRYWİTCHER

Öneri 7500f anakart önerisi

7500f işlemci için anakart arıyorum max 7 8 k fiyat bandın da ileri de 9800x3d geçme planım var problem çıkarmicak bi anakart önerisi lazım şimdiden teşekkürler 7500f için de soğutma tavsiyesi de olur.
  13. HENRYWİTCHER

Öneri 9800x3d işlemci için anakart önerisi

9800x3d işlemci kullanıcam 1 2 sene sonrası için şuan elimde 7500f var, buna göre bi anakart arıyorum max 8 9 k bütçe asus marka olursa sevinirim şart değil ilerde problem çıkartmicak bi kart bakıyorum benim düşündüğüm kart ASUS TUF Gaming B650M-E sıvı soğutucu eklindin de ilerde kablo takıcam...
  14. HENRYWİTCHER

45 k sistem arıyorum anlayan yokmudur

Meraba bi kaç gündür sistem ayarlamay çalışmıyorum çok fazla seçenek var oyun odaklı değil iş grafik tasarım üzerine olucak ilerde yükseltme ihtimali olabilir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler 7500f ile 8700f arasında kaldım ama fikirlerinize ihtiyacım var, soğutucu için bi fikrim yok...
  15. HENRYWİTCHER

Aynı klipden farklı şarkı nasıl bulucam

Dinledim bi şarkı vardı fakat adını veya hiç bişey hatırlamıyorum sadece klip biliyorum verdim linkde klip bu ama aradım şarkı yok nasıl bulurum yabancı şarkı
  16. HENRYWİTCHER

Toplama pc eksik parça destek

Okuyup vakit ayırıp yardımcı olanlara teşekkürler ediyorum, Düşündüm parçalar bunlar oyun odaklı bi sistem değil GRAFİK TASARIM ama arada oyunda oynanır onun için anakartı yüksek seçtim bazı parçalar belli bazıları belli değil ortalama fiyat max 40 k diyelim 1 2 k oynama payı olabilir muadil...
  17. HENRYWİTCHER

9800x3d b850 anakart

Merhaba Şuan 7500f işlemci tercih edicem oyun odaklı değil grafik tasarım için ama ilerde 9800x3d geçmek istedim için ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI Bu anakartı düşünüyorum ama gerek varmı b650 anakart da iş görürmü ileride sorum bu zaman ayıranlara teşekkürler
  18. HENRYWİTCHER

Sistem önerisi

Okuyup vakit ayırıp yardımcı olanlara teşekkürler ediyorum, Düşündüm parçalar bunlar oyun odaklı bi sistem değil GRAFİK TASARIM ama arada oyunda oynanır onun için anakartı yüksek seçtim bazı parçalar belli bazıları belli değil ortalama fiyat max 40 k diyelim 1 2 k oynama payı olabilir muadil...
  19. HENRYWİTCHER

Am5 toplama veya hazır sistem önerisi

Selam okuyup vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler; Hazır sistem veya toplama olucak şekilde am5 sistem arayışına girdim kafam da işlemci olarak 7500f veya 8700f var ekran kartı da 4060 grafik tasarım tarzı şeyler için oyun odaklı değil ileride parçalar yükseltilebilir o yüzden...
  20. HENRYWİTCHER

Kulaklık padi garantiye girermi

G735 logitech marka kulaklık kullanıyorum zamanla sararma yaptığı için pad istedim teknik servisden fakat önce 900 tl istediler şikayet vardan yazinca en son 700 tl dediler dışarıda en ucuz bu ürüne ait hem pad ve mikrofon ile satan site var 359 tl bu teknik servisi hakem heyetine şikayet etsem...
Geri