Arama sonuçları: *

• Users: chawzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

IPad pro 2018 mi 2020 M1 mi ?

Tekrardan pubg oynamaya başladım ancak tablet görüntüsüne alıştığım için telefonumun ekranı baya küçük geliyor 120 fps yeni bir tablet almayı düşünüyorum ipad pro 2018 ve 2020 m1 arasında kaldım. Amazon renewedda 2018 300 € m1 575 € sadece oyun için alacağım aradaki farka değer mi ? 120 fps...
  2. C

Mikrofon dip ses giderme

Redragon h858 arrow pro carbon aldım kulaklığın her şeyi harika ama mikrofonunda bir türlü çözemediğim dip ses problemi var bunu nasıl çözebilirim ?
  3. C

Redragon h858 Arrow alınır mı

Yeni bi kulaklık alıcam türkiyede yaşamadığım için seçeneğim yok redragon h858 arrow kulaklık buldum pek anlamıyorum ama hoşuma gitti sizce alınır mı ? 24 ms gecikme sorun yapar mı ...
  4. C

Scyrox v8 vs dareu a950 pro

Valorant için yeni bir mouse alacağım claw olarak tutuyorum elim 18 cm bu iki mouse arasında kaldım bazıları v8 diyor bazıları a950 pro diyor sizce hangisini almalıyım
  5. C

Kampüs içi kovada tavuk penne makarna satmak

Kafamda bir iş fikri vardı uygun bir yerde bir yerde kampüsün içinde dükkan buldum etrafında yaklaşık 7-8 yurt var ve 8-10 bin öğrenci oturuyor hemen yanındada gym var bu dükkanda hem öğrencilerin ekonomik durumu açısından hemde farklı bir lezzet olması amacıyla kovada soslu penne makarna tavuk...
  6. C

1000 TL mouse pad önerisi

Valorantta profesyonel deneyim için mouse pad alacağım mouse pad konusunda pek bilgili değilim 0.14 1600 dpi eDpi ım 224 (58cm/360) çoğu kişi longteng huoyun önerdi sizce ne almalıyım hybrid düşünüyorum
  7. C

1500-2k wireless kulaklık önerisi

İyi forumlar yayın ve oyun için kullanacağım benim için önemli olan şey düşük gecikmeye sahip olması ses kalitesinin iyi olması mikrofonun kaliteli olması ve 2.4 ghz bağlantıya sahip olması bazı kişiler h2039bg öneriyor bazıları çok kötü diyor siz neyi önerirsiniz ?
  8. C

Mousepad speed mi kontrol mü ?

Valorantta profesyonel deneyim için yeni bir mousepad alacağım ama mousepad konusunda pek bilgili değilim koldan oynuyorum sensim 0.14 1600 dpi yani 58 cm/360 36 gramlık scyrox v8 mouse ile kullanacağım sizce speed mi kontrol mü almalıyım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  9. C

Temuda 800 tl ye aj159 pro

https://share.temu.com/uzn0QwoRjmA Sizce dolandırılır mıyım ? 😃
  10. C

500 tl mousepad önerisi

Klasse longteng huoyun düşünüyordum ama fiyatı tuzlu geldi 500 tl ye aynı performansı alabileceğim bir mousepad var mı yoksa longteng huoyun mu almalıyım ?
  11. C

XRades Longteng Huoyun Alınır mı

Normalde klasseninkini alacaktım ancak 1000 tl biraz tuzlu geldi bu mousepadin özelliklerine baktığımda klassenin özellikleriyle ve kumaşıyla aynı olduğunu gördüm sizce alınır mı ?
  12. C

Ajazz apex a179 vs scyrox v8

Şuanda hyperx haste kullanıyorum ama fps oyunlarında istediğim performansı vermediği için yeni bir mouse alacağım bu iki mouse arasından hangisi daha mantıklı olur ? Arada yaklaşık 600 tl fark var değer mi ? Başka bu bütçelerde wireless mouse öneriniz var mı ?
  13. C

2000 tl kablosuz mouse önerisi

Şuan elimde hyperx haste var ancak hiç ısınamadım mousea satıp 2000 tl bandında wireless bir mouse almam mantıklı olur mu ? Eğer olursa önerileriniz neler (fps oyunlarında kullanacağım)
  14. C

Hyperx Pulsefire Haste

Bu fareyi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, ilk baş beyazı vardı bal kaymak gibi götürüyordu çok güzel bir fareydi ancak köpeğimin kablosunu koparması sonucu siyahını aldım ve siyahına geçince sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissettiriyor, Valorant CS gibi oyunlarda eskisi gibi flick atamıyorum...
  15. C

Kasanın içine dekorasyon için figür koymak

Ekte gördüğünüz gibi kasaya böyle süsler eklemek sakıncalı bir şey mi ? Hava akışını bozar mı ?
  16. C

Havit gamenote h2039bg alınır mı

Kablosuz bir kulaklık istiyorum ama anakartımın bluetooth desteği yok bende forumlara bakarak gamenoteun h2039bg kulaklığını buldum sizce alınır mı valorant gibi oyunlarda gecikme yapar mı ? Bu fiyata daha iyi bir kulaklık varsa önerinizi bekliyorum
  17. C

Monitörüm akıcı değil

Asus vg27aqml1a monitörüm var 260 hz ancak sanki 120 hz miş gibi hissettiriyor monitör normalde 240 hz kendi oc özelliğiyle 260 hz yaptım bununla alakalı olabilir mi ?
  18. C

Chill eğlenmelik oyun önerisi

Valorantın sezon sıfırlandıktan sonra yücelikten plat 1 e atmasından sonra fps oyunlarından soğudum. 200-300 tl ye chill oyun öneriniz var mıdır ? Sistemim bütün oyunları kaldırır
  19. C

60 k 4070 super sistem

Yaklaşık 2 ay önce 60 bine pc topladım ama fiyat konusunda hala şüphem var sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum sizce iyi mi ? Ekran Kartı : Asus 4070 Super Dual İşlemci : i7-14700kf Anakart:Asus ex b760m-v Ssd: Lexar 1 tb Ram: Corsair vengeance 2x16 rgb Kasa:Asus tuf gt502 Sıvı soğutucu:Asus...
  20. C

Subaru impreza 1.5 2007 alınır mı ?

Yeni yılda ehliyet alacağım ve yazın 3 ay çalışıp 200 bin tl ye 2007 subaru impreza almayı düşünüyorum eğer incelemek isterseniz link atabilirim. Sizce bu araçların temizleri kaç km ye kadar dayanır uzun ömürlü müdür kullanımı iyi hissettirir mi ?
Geri